Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt kislánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/160 anonim ***** válasza:
72%
De jó látni ezeket a válaszokat. Egy hasonló kérdésnél pár évvel ezelőtt még sokkal többen írták volna, hogy elfogadható, mert a törvény nem tíltja, és a szerelmet nem lehet korlátozni. Jó látni, hogy már nem ennyire megosztó ez a téma, és többen egyetértenek, hogy egy húszon évesnek semmi keresnivalója egy 14 éves mellett.
2023. jan. 10. 13:26
 62/160 anonim ***** válasza:
89%

" de azt sem mondhatod, hogy egy 18 éves végig olyan marad, mint egy 18 éves, 40-50 éves korára ő is sokat változhat mentálisan."

Pont erről van szó

(Jó esetben) mentálisan teljesen más szinten álltok, fogd már fel

2023. jan. 10. 13:39
 63/160 A kérdező kommentje:

#54 Látom még mindig nem érted. Igen, ha azzal mennék oda, hogy képtelen vagyok korombelit találni, akkor valószínűleg foglalkozna az üggyel, megpróbálná megkeresni az okokat, de mivel nem erről van szó és a pszichológushoz általában az igazsággal és igazi, komoly bajokkal fordul az ember, ezért max. kinevetne elősször, majd hazaküldene.

#55 Nem megerősítést várok.

#56 Nem fair vele szemben, mert tapasztalatlan és nem biztos, hogy jól dönt, én meg felnőtt vagyok és tudom mit csinálok. Rendben. De ezeket a döntéseket meghozhatná egy korabelivel is, tehát megintcsak nem jutottunk előrébb. Mi van, akkor ha én tudnék neki segíteni, hogy egy témában a lehető legjobban döntsön, de egy korabeli úgy táncolna neki, mint ahogy a lány fütyül?

#57 Mi van?

#58 Már válaszoltam egy hasonló kérdésre.

#59 Mi gond van bennem? Mi az a biológiai, vagy neurológiai tényező, ami azt mondja beteg vagyok?

#60 Nem csak azt fogadom el.

2023. jan. 10. 16:06
 64/160 anonim ***** válasza:
91%
PATKÁNYPEDOfil
2023. jan. 10. 16:07
 65/160 anonim ***** válasza:
90%

"De ezeket a döntéseket meghozhatná egy korabelivel is"

Megint ugyanaz a bagatellizálás.

"Mi van, akkor ha én tudnék neki segíteni, hogy egy témában a lehető legjobban döntsön"

Ez is terelés. Be ne magyarázd, hogy te csak segíteni akarsz neki. Egy 14 éves kamaszlánynak nem egy 21 éves férfi oldalán kell meghozni a szerelemmel, szexuális életévelel kapcsolatos döntéseket, hanem a saját korosztályában kell az első tapasztalatokat szereznie.

Hagyd békén a kislányt és keresgélj a 17 évesnél idősebbek között.

Azt meg én sem értem, miért tetted fel a kérdést, ha semmilyen választ nem fogadsz el, ami nem egyezik a te elképzeléseiddel.

2023. jan. 10. 16:24
 66/160 A kérdező kommentje:

#66 Nem kicsinyítek le semmit. Az érv, hogy tapasztalatlan és ezért nem lehetek vele együtt szimplán értelmetlen. Azt pedig főleg nem magyarázom bele, hogy csak segíteni akarok, csak azt mondom, hogy végső soron pont, hogy semmi különbség nincs aközött, ha egy 14 éves egy 16 évessel van együtt, vagy egy 21 évessel, nem lesz tőle mentálisan sérült, nincs olyan, hogy egy X éves lánynak mennyi idős sráccal mit, mikor és hogyan kell megtapasztalnia, nincs ez kőbe vésve.

És, de elfogadok más véleményeket, egyáltalán nem döntöttem el semmit. De egy vélemény nem olyan, hogy valaki kimondja azt és akkor az úgy is van.

2023. jan. 10. 16:45
 67/160 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, akkor menj el pszichológushoz, és kérdezd meg, hogy normális e felnőtt fejjel kiskamaszok után vágyakozni. Ezt a kérdést tedd fel neki. Ha azt mondja, hogy oké, akkor hajrá (mondjuk lehet hogy a csaj faterja mást gondol majd), de ha nem, akkor maradj egy kiadós terápiára. Rád fér.
2023. jan. 10. 16:58
 68/160 anonim ***** válasza:
92%

"Az érv, hogy tapasztalatlan és ezért nem lehetek vele együtt szimplán értelmetlen"

De. Nem. Arról. Van. Szó.

Nem arról van szó, hogy mennyit tapasztalt az életből, hanem hogy AGYILAG MÁSHOGY ÁLL HOZZÁ AHHOZ

Itt bizonygatod, hogy nem csak a szexhez kell, de akkor minek akarod, hogy ő legyen a barátnőd???? Értelmesen beszélgetni nem nagyon fogsz tudni vele, haverjaidnak dicsekedni sem (bár ha ők is ilyen hülyék akkor kehet mégis)

"nem lesz tőle mentálisan sérült, nincs olyan, hogy egy X éves lánynak mennyi idős sráccal mit, mikor és hogyan kell megtapasztalnia, nincs ez kőbe vésve."

Tehát ha neked lenne mondjuk egy 8 éves lányod, akkor jószívvel néznéd azt is, hogy a veled egyidős tanárával veszti el a szüzességét?

Mert ezt írtad.

2023. jan. 10. 17:30
 69/160 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom milyen a lány, hogy esetleg komolyabb személyiség-e és az tetszett meg neked benne, vagy csak egy aranyos, buta kislány, akinek rajongása imponál, de ha esetleg koravén is a kislány és tényleg szereted, akkor meg kell értened, hogy legalábbis az én tapasztalataim szerint, de szerintem másoknak is feltűnt, hogy az átlaghoz képest mentálisan tényleg sokkal érettebbnek tekinthető tizenévesek többnyire azok a gyerekek inkább, akik olyan dolgokon mentek keresztül gyerekként, vagy tiniként, amiken egy gyereknek nagyon nem kéne, pl. iskolai bántalmazás, molesztálás, vagy otthoni problémák(Keveset foglalkoztak vele, sok volt a veszekedés, apja nincs, anyja beteg, magára kell főzni, stb.), nyílván aki túl van egy depresszív időszakon annak a személyesége átmegy egy teljesen más irányba, általában egy sokkal érettebb, felelősségteljesebb irányba, csak hogy ezek a gyerekek minden dolog ellenére amin átestek lelkileg még nem feltétlenül érettek, inkább össze vannak törve legbelül, csak max. ügyesen titkolják és magukba tartják, és sokszor az ez okozta stressz, üresség vagy szeretethiány vezérli őket, egyfajta pótlót keresnek az életben, egy menekülő útvonalat, egy helyet ahova eltudnak zárkózni a problémáik elől, egy tizenéves kislánynak pedig egy idősebb srác vagy pasi, aki tök kedves vele, "pont jó" búvó hely lehet. Elméletben addig amíg nem drogozásba, alkoholizmusba, vagy öngyilkosságba menekül az ember, nincs baj azzal, ha bele akar menekülni valamibe, gyakorlatban a saját bőrömön tapasztalom, hogy NAGYON nem jó, hogy bepótolni akarom a hiányt valamivel, vagy valakivel és nem legyőzni azt, hiába jövök ki egy mentális állapotból egy időre olyan dolgokkal, amiket szeretek csinálni és úgy érzem jó hatással vannak rám, a végén folyton csak vissza esek ugyanoda ahonnan elkezdtem, és sokszor úgy érzem a legjobb az lenne, ha nem is léteznék. Sajnos egy negatív érzelmet, egy negatív tapasztalatot addig kell tudni legyőzni, hogy az ne befolyásolja az embert az életében, a döntéseiben, amíg még fiatal az ember, vagy még nem hatalmasodott el benne az érzelem, mert utána egyre nehezebb és nehezebb lesz, ami a jó ég tudja mihez vezethet később, azzal viszont, hogy jó dolgokkal, magában illúziót keltve próbálja elrejteni magában az érzelmeket, nem fog megszűnni, hanem folyamatosan csak erősödni és nőni fognak benne, majd amikor elmúlik a varázs, az illúzió, újra kitörnek belőle. Kicsit olyan ez, mint rászokni a cigire, sőt, nagyon is olyan, és az apakomplexussal is pontosan ugyanez a helyzet egyébként.
2023. jan. 10. 17:41
 70/160 anonim ***** válasza:
46%
Nem válaszoltál még arra, hogy miért nem a kortársaidnál próbálkozol... Bár gondolom arról van szó, hogy annyira ügyetlen vagy, hogy minden értelmes lány elutasít, ezért a fiatal és befolyásolható lányokat próbálod felszedni.
2023. jan. 10. 17:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!