14 éves lányomnak egyik melle fele akkora mint a másik.
Változhat még ez?
Figyelt kérdés
Amúgy sem túl nagyok a korához képest, de látványos a különbség.. Egyelőre nem zavarja, de attól tartok, fogja :-(
Ha volt valakinek hasonló eltérés, változott az évek során?
2022. nov. 30. 10:15
1/10 anonim válasza:
A női mell sose teljesen egyforma méretileg.
Ha nem nagyok, gondolom azért annyira feltűnő most. Ha nagyobbak lesznek, elveszik a különbség.
2022. nov. 30. 10:30
2/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon látványos volt kb. 12-13 éves koromig. Aztán egymáshoz igazodtak. Most például egyáltalán nem látni különbséget. Ha elkezdi zavarni, esetleg viseljen kosaras melltartót, akkor nem látni.
2022. nov. 30. 10:42
3/10 anonim válasza:
Utáltam ezt az időszakot mindig kitömtem a melltartóm,de ez normális idővel azonos méretűek lesznek.
2022. nov. 30. 10:46
4/10 anonim válasza:
33 éves tesómnak fél kosárnyi a méretkülönbség, de neki hatalmas mellei vannak.
2022. nov. 30. 11:05
5/10 anonim válasza:
persze, hogy változhat. 16-18 éves koráig nőhet. Nekem pl. 14 évesen szinte nem is voltak melleim, utána nőttek meg. Amúgy a legtöbb nőnek nem is egyforma nagyok a mellei. Ne izguljon. Ha zavarja, akkor hordjon szivacsos melltartót, és akkor a kisebb mellénél tegye be a szivacsot.
2022. nov. 30. 12:09
6/10 anonim válasza:
Lehet változni fog, de nem biztos. Barátnőmnek mindig is egy-másfél kosárméretnyi különbsége volt, rémálom számára a melltartó vásárlás.
2022. nov. 30. 12:14
7/10 anonim válasza:
Remélem, nem hívtad fel rá a figyelmét.
Ha mégis elkezdi zavarni, pont neked kellene tudnod megnyugtatni, hogy ez normális jelenség, nem pedig még rajtad is azt látja, hogy görcsölsz a témán. Egy tini amúgy is ráparázhat a testében zajló változásokra, hát még ha azt a visszacsatolást kapja az anyjától is, hogy pl. abnormálisak a mellei.
2022. nov. 30. 14:00
8/10 anonim válasza:
Egyik páros testrész sem ugyanakkora egyébként.
2022. nov. 30. 14:55
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
7es valadzolónak: nem, nem én hívtam fel rá a figyelmét, fordítva volt ő mondta. De hozzátette hogy nem baj úgysem látják 😃
Csak hát kicsit aggódni kezdtem mert egy bizonyos korban már biztos zavarná..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!