14 éves lánynak egyéni sminkelés karácsonyra jó ajándék lehet?
A MAC-nél van egy az opció, hogy kisminkelik, elmondják, mi mire való, mire figyeljen és utána ennek a szolgáltatásnak az árát le is vásárolhatja az üzletben.
Adott egy 14 éves kamaszlány, aki szereti a szép, lányos dolgokat, érdeklődik a sminkelés iránt is. Karácsonyi ajándéknak egy ilyen program jó ötlet lenne? Egy csajos nappal egybekötve gondoltam. mert ez a szolgáltatás csak a pesti üzletekben érhető el.
Nem fiatal, én imádtam volna ezt az ajándékot már 2004-ben is.
Gimiben a fél osztály sminkelt, annak a fele előnytelenül, szóval az, hogy megmutatják hogy csinálhat szép, hétköznapi, meg esetleg egy buli sminket későbbre, plusz igényes sminkcuccot vehet, nem suttyomban a kínainál, meg a háztartási boltban a kitudja milyen vegyi anyagot tartalmazót... nagyon nagyon jó ötlet. Lenne lányom, lopnám ezt az ötletet.
Szerintem jó.
Már 2000ben is a fél osztály sminkelt gimi elsőben, a másik fele meg nem az a típus. Ha érdekli, ennyi idősen szerintem jó ajándék.
Szerintem is inkabb egy normalis, profi sminkesnel egy par oras “gyorstalpalo” sminktanfolyam legyen, mint ez a maces.
Hidd el, sokkal-sokkal jobb es tutira hozzaerto fog magyarazni. Most ott a boltban ki tudja kihez kerul, lehet tok szarul sminkelik ki, aztan ratok soznak par termeket, amire mondjuk szuksegetek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!