Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt kislánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/160 anonim ***** válasza:
94%

"Egy csak a farkára gondoló 16 éves pl. miért lenne jobb, mint én, aki szeretem?"

Igazad van, semmivel sem jobb, sőt... De tudod, ha az a 14 éves kislány történetesen nem veled lenne, hanem egy 16 éves fiúval, aki csak a farkára gondolna, akkor az csak mégjobban igazolná, hogy csak egy buta, kihasználható kislányról van szó, akit felnőtt létedre inkább megkéne védened attól, hogy hülyeséget csináljon, mint sem hősszerelmesnek beállítva magad elvállalnod, hogy akkor megdugod majd te, mert azzal majd te biztosan megvéded.

2023. jan. 11. 01:56
 82/160 anonim ***** válasza:
92%
Jaaa ééés, ezzel csak mégjobban azt igazolod, hogy nem érdekel szegény kislány tapasztalatlansága, gondolod, hogy egy buta kislány, akit ki lehet használni fog arra gondolni, hogy esetleg te kihasználod? Nem érzed, hogy mennyire nem fair ez a kislánnyal szemben??? Ezzel akár azt is taníthatod neki, hogy az idősebb fiúkban meglehet bízni, közben szerencséje van, ha nem éppen a fiatal puncit látják benne.
2023. jan. 11. 02:05
 83/160 A kérdező kommentje:
Én nem úgy értettem, arra gondoltam, hogy lehetne egy ilyen fiúval is akár. De ez a lány csalódott már párszor egyébként, nem szerelmi téren, mert én lennék neki az első, csak emberekben, nem nyílik meg olyan könnyen csak úgy bárkinek, nem kihasználható típus, de amúgy értem mit mondasz, viszont a megdugás részét csak te látod ebbe bele, én nem akarom megvédeni attól, hogy megdugják és nem is azért akarnék összejönni vele, hogy megdugjam. És amúgy ha nem velem lenne, hanem egy korabelivel, akivel szeretnék egymást, akkor is azt tanulná meg, hogy a korabeliekben meglehet bízni és akkor ugyanúgy kihasználhatóvá válna, mert a korabeliek is csak a puncit látnák benne. De amúgy tudom, hogy megbízni másban olyan, mint kést adni neki, de ezt ő is tudja nagyon jól.
2023. jan. 11. 03:48
 84/160 anonim ***** válasza:
91%
#84 Attól függetlenül még, mert nem nyílik meg könnyen simán lehet kihasználható, és ez nem úgy megy, hogy tudod és akkor már nem vagy az, egy 14 éves kislány még nem biztos, hogy észre veszi azokat a jeleket, hogy kihasználják, függetlenül attól, hogy hány ilyen eseten ment keresztül, van akit egész életében csak kihasználnak és képtelen tanulni belőle, elég ha csak jön valaki, aki tudja mit csinál és teljesen az ujja köré csavarja őt, már megtörtént a baj. Én vagyok az a csúnya gonosz bácsi, aki azt mondja, hogy 14 évesnek igenis korai a párkapcsolat, de szerintem sokszor még egy 25 évesnek is, nem elég érett hozzá ilyenkor az ember még, mindegy mit gondol és csak szerencséje van ha egy olyan fiút talál, aki szereti, egy tizenévesnek nem csalódások árán kéne tanulnia, egy tizenévest még bőven tanítani, informálni kéne, hogy ezeket elkerülje, nem kéne kiengedni a nagybetűs életbe még, mert így csak csalódni fog folyamatosan, igenis nagyon sok köze van a társadalomnak ahhoz, hogy a mai tinédzserek ilyen depisek és, hogy ilyen sok a tinédzser öngyilkosság, alig vannak velük foglalkozva, a tizenévesek pedig azt hiszik emiatt, hogy milyen felnőttek már, közben a tojáshéj a seggükön, ott ahol a gyerekkel foglalkozva, kommunikálva van nincs ilyen, ott ráér a gyerek 16-17 évesen elkezdeni az ilyet, vagy akár jóval később is és semmi bajuk nem lesz tőle. És nem, nem vagyok konzervatív neveltetésű, csak foglalkozom pszichológiával és nagyon jól látom, hogy mennyire nem jó, hogy az emberek ilyen gyorsan fel akarnak nőni ilyen, vagy bármilyen téren, mert hát a "tapasztalatok", közben tapasztalataim szerint huszonévesek első kapcsolatai tovább tartanak, mint sok tizenéves kapcsolata azzal a marha sok tapasztalattal, amivel ők aztán rendelkeznek.
2023. jan. 11. 04:22
 85/160 anonim ***** válasza:
93%

A válaszaid alapján őnogazolást akarsz tőlüb egy olyan dologra, amit a büdös életben nem kapsz meg.

Ha összejöttök a valóéletben is ugyanezekkel az ítélkezésekkel fogsz szembenézni.

Teljesen joggal.

Menj el kezeltetni magad, ha nem tudod megvàrni azt a röpke 4-6 évet, amikor már hagyod egyedül felnőni ezt a lányt, ha igazán és tényleg úgy gondolod, hogy szereted…

Jelenleg neked őt úgy kell tekintened, mint egy gyereket.

Ha nem is úgy néz ki, akkor is.

2023. jan. 11. 05:27
 86/160 anonim válasza:
100%

Azt mondják az ember nem pedofil, csak türelmetlen. De ez nem az az eset.

Többen írják, hogy nagy a korkülönbség. Igen jelen állás szerint 21-14 lehet nagy. De 28-21-et senki nem ítéli el, pedig ugyanannyi a korkülönbség.

Akár várhatsz pár évet..

2023. jan. 11. 13:41
 87/160 anonim ***** válasza:
89%
#87 azért mert a 28-21 felállásban mindkét fél felnőtt. Itt az egyik gyerek.
2023. jan. 11. 14:07
 88/160 anonim ***** válasza:
11%
87, még akkor is beteg pedofil lenne képzeld el hogy apád majd meséli, hogy 14 éves kora óta várt anyádra mert beleszeretett gyerekként.
2023. jan. 11. 14:18
 89/160 anonim válasza:
37%

Az ismerőseim között van egy hasonló pár, akik közel ilyen korúak voltak, mikor összejöttek és azóta is együtt vannak, ez közel 4 éve. Felettébb érdekes, de probléma nélkül működik.

Nem biztatlak, de vannak kivételek.

2023. jan. 11. 14:31
 90/160 anonim ***** válasza:
85%
90, attól még ugyanúgy mocskos pedofil az ismerősöd.
2023. jan. 11. 14:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!