Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt kislánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/160 A kérdező kommentje:

#68 A prepubertás kort 13 évben határozta meg a WHO, 14 éves korától nem mentális betegség egy lányhoz vonzódni, a többi mind erkölcsi, etikai kérdés, egy pszichológus nem fog ezzel foglalkozni.

#69 Hát k***ára nem ezt mondtam. Egy 8 éves kislány nem tud beleegyezni a szexbe, ha bele is egyezik, nem tudja, nem fogja fel, hogy mibe egyezik bele, csak bajt okozna magának. Egy 14 éves viszont már tudja mi az a szex, ha normálisan fel lett világosítva persze(Némely huszonéves sem tudja, szóval ez nem kor kérdése), tudja mibe egyezik bele, mivel jár, vannak szexuális vágyai, stb., az hogy nem feltétlenül dönt jól, már más kérdés, a lényeg, hogy dönteni fog és ez független a srác korától, vagy a te akaratodtól.

#70 Ez tetszik.

2023. jan. 10. 18:01
 72/160 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális ez. Engem anno pont a pszichológusom mutatott be egy 14 éves lánynak, akkor voltam 22. Most 33 vagyok.
2023. jan. 10. 18:17
 73/160 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy 8 éves, vagy akár egy ennél fiatalabb kislány elősször felfedezi magát, érzi hogy az ott jó neki, ha simogatja és emiatt később kéztetéseket érez arra, hogy magához nyúljon akár otthon az ágyban, akár a bolt közepén, akkor az kérem szépen már szexuális vágynak nevezhető, annyi hogy tizenévesen tudatosul benne, hogy az mi, addig ugyanolyan vágy számára, mint az, hogy csokit ehessen. Abból kiindulni, hogy egy 14 éves nem lesz mentális beteg pedig nem lehet, mert tetszik vagy sem, de egy 11 éves sem lesz mentális beteg attól, ha megujjazod, vagy kinyalod, de szerintem akkor sem megdugod, persze csak akkor ha az akaratával és jó élményként éli meg, és homokba dughatod a fejed, de 12-13 évesen már van amelyik nemi életet él és nem mind felelőtlenül, és rendben van, hogy a WHO szerint 14 éves kortól nem betegség, de ez inkább átlagosan van nézve, mivel nem lehet egyértelműen behatárolni, hisz mindenki máshogy ér. Ausztráliai rokonok pont mesélték, hogy kint némely 12 éves úgy néz ki, mint egy 16 éves, de ez nem meglepő, melegebb éghajlatokon hihetetlenül fejlettek tudnak már lenni a 11-13 évesek is, erre még rájön az egészségtelen táplálkozás is persze. De a testi, biológiai, szexuális érettség NEM egyenlő a mentális és a lelki érettséggel, ezt kell felfogni, nézhet ki az a 11-14 éves akárhogy, lehetnek akármilyen perverz vágyai, viszkethet neki akármennyire is, az így vagy úgy, de csak egy fejlődésben lévő hormonokkal teli kislány, akinek tapasztalatlanságát és ösztönös, meggondolatlan cselekedeteit nem kéne felnőttként a saját önkontroll nélküli érzelmeidre és vágyaidra használnod, AKKOR SEM, ha nem a rossz vezérel.
2023. jan. 10. 18:46
 74/160 anonim ***** válasza:
16%
Ennyi ítélkezést, szemem kifolyik... Nem tudom fog-e érdekelni bárkit is a válaszom, de hátha. Ti sem azért írtok a kérdezőnek, mert annyira segíteni akartok neki, jólesik megmondani neki a tutit, bár elég lett volna egyszer elmondani a 70 helyett. Ez jóval összetettebb téma, mint hogy mindenkit egy kalap alá lehessen venni, mégis azt teszitek. Nem látok esélyt arra, hogy csak próbálkoznátok azzal kapcsolatban, hogy a másik oldalt megértsétek, de ítélni könnyű ugye. Ezt a koros témát, ugyanúgy, mint ahogy az időt is, mi találtuk ki emberek, de mégis 100% objektíven kezeljük, pedig rengeteg kérdést vet fel. De ha innen közelítjük meg, nyilván le tudsz traumalizálni egy 14 éves lányt a szex gondolatával, mikor a többség már két éve fogyassza itt -ott-amott a szexuális tartalmakat. Kit érdekel a WHO pl? Nem mindig az a helyes, amit gyerekkorunktól kezdve hallunk a környezetünktől. Mondok egy ellenpéldát, vegyük figyelembe a kérdező életkorát meg a feltételes lányét most, ha az élet akaratlanul hozza őket össze és jól meg vannak egymással, az is ennyire rossz dolog? A mentális és testi faktor mindig egy különböző dolog, nem egy kalap alá vehető még mindig. Próbálom megérteni a másik oldalt is, és nem elhinni mindent, amit látok.
2023. jan. 10. 21:12
 75/160 anonim ***** válasza:
93%
#75 A kor és az idő valóban az ember találmánya, azt viszont nem állíthatod, hogy minden egyszerre történik, hogy minden csak úgy van, a kor és az idő segít megérteni a világunk működését és tetszik vagy sem, felnőtté válni egy biológiai folyamat, amit bizonyos tényezők alapján részekre lehet bontani, a személyed, aki vagy, az akaratod, ami elvileg olyan szabad, mint a kismadár, ezeket igenis befolyásolja az, amit tudsz és tapasztalsz, az információkat az agyadba belekódolod tanulás által(Látás, tapintás és hallás által is!!!) és értelmezed is azt, pl. egy gyerek, aki most kezdte szinte az életet azért képes megmagyarázható dolgokat megmagyarázhatatlan módon elképzelni, mert az agya így dolgozza fel az információkat. Én nem ítélkezem senki felett, nem akarok senkire semmilyen ideált ráerőltetni, azt szeretném, hogy az emberek megértsék miért gondolom azt, amit és úgy gondolom, hogy amit most írok és, hogy miért nem fair ez egy 14 éves, hormonokkal teli kislánnyal szemben etikailag, egy huszonéves srác már képes felfogni.
2023. jan. 10. 22:26
 76/160 anonim ***** válasza:
10%
Én azt gondolom, hogy ha kötődés megvan, szülők nem ellenzik akkor OK. Kicsit nagy az ugrás, de jogilag nézve 14 éves kortól saját akaratból létesíthet szexuális kapcsolatot is felnőtt emberrel. Ez nem jelenti azt, hogy külső szemlélők ezt elítélik vagy helyeslik.
2023. jan. 10. 22:32
 77/160 anonim ***** válasza:
88%
#77 Van egy rossz hírem számodra barátom: Nincs olyan, hogy szabad akarat. Ha van egy dolog, amit szívesen csinálnál, de túl fáradt vagy hozzá, ezért úgy döntesz, hogy nem csinálod, az azt jelenti, hogy egy természetes biológiai állapot befolyásolt a döntésedben, tehát lehet akaratod, de hogy az nem szabad, az is biztos. Arról fogsz tudni dönteni, hogy egy adott helyzetben hogyan döntesz, de a döntésedet mindig befolyásolni fogják az érzelmeid és az agyadban lévő információk. Minél többet tudsz, annál intelligensebb vagy és annál racionálisabban is fogsz tudni egy adott dologról dönteni.
2023. jan. 10. 23:11
 78/160 A kérdező kommentje:

#74 Oké, de a 11 éves fejben azért még tényleg gyerek, 14 éves nem feltétlenül, ott már akadnak azért kivételek.

#75 Hát én nem tudom, a WHO-t csak azért hoztam fel, mert az szerint sem vagyok beteg, szóval nem értem miért lennék beteg.

#76 Bennem is tombolnak még a hormonok, bár tudom őket kezelni. Lehet hogy egy 14 éves még hozhat meg hírtelen, megfontolatlan döntéseket, de nem értem, hogy ez miben befolyásolná a kapcsolatunkat, én nem feküdnék le vele azonnal, megfontolatlanul, ha azt mondaná, hogy szeretné, gondolnék arra, hogy mi van, ha csak nem akarja, hogy elhagyjam és azért akar lefeküdni velem, de ha nem 14 lenne, hanem 20, akkor is bennem lenne ez.

#78 Rendben van, de akkor soha ne hozzon az ember döntést, vagy mi? Nyílván ha nincsen kiinduló pontod nem tudsz se hátra, se előre, se oldalra menni. Úgyhogy kellenek az érzelmek és az információk, egy 14 éves pedig tetszik vagy sem, de úgy is dönteni fog, ha jól, ha rosszul és akkor inkább olyan mellett döntsön, aki tudja mit csinál, mintsem egy olyan mellett, aki nem tudja mit csinál. Egy csak a farkára gondoló 16 éves pl. miért lenne jobb, mint én, aki szeretem? Tudom nem csak ez a két véglet van, de akkor is, mi az a döntő tényező, amitől én most egy beteg ember vagyok, csak mert szeretek egy lányt, aki történetesen nem 20, hanem 14 éves és tudományosan nézve nem kislány már?

2023. jan. 11. 01:35
 79/160 anonim ***** válasza:
90%
Hagyjátok már abba komolyan egy pedofillal vitatkoztok napok óta
2023. jan. 11. 01:43
 80/160 anonim ***** válasza:
88%
#79 ha csak nem ment át valami veszett nagy traumán, 14 évesen akármilyen érett is, nem lesz felnőtthöz mérhetően érett. Egy 14 éveshez képest talán lehet az, de nem felnőtthöz képest. Ezt értsd meg.
2023. jan. 11. 01:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!