Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F
#68 A prepubertás kort 13 évben határozta meg a WHO, 14 éves korától nem mentális betegség egy lányhoz vonzódni, a többi mind erkölcsi, etikai kérdés, egy pszichológus nem fog ezzel foglalkozni.
#69 Hát k***ára nem ezt mondtam. Egy 8 éves kislány nem tud beleegyezni a szexbe, ha bele is egyezik, nem tudja, nem fogja fel, hogy mibe egyezik bele, csak bajt okozna magának. Egy 14 éves viszont már tudja mi az a szex, ha normálisan fel lett világosítva persze(Némely huszonéves sem tudja, szóval ez nem kor kérdése), tudja mibe egyezik bele, mivel jár, vannak szexuális vágyai, stb., az hogy nem feltétlenül dönt jól, már más kérdés, a lényeg, hogy dönteni fog és ez független a srác korától, vagy a te akaratodtól.
#70 Ez tetszik.
#74 Oké, de a 11 éves fejben azért még tényleg gyerek, 14 éves nem feltétlenül, ott már akadnak azért kivételek.
#75 Hát én nem tudom, a WHO-t csak azért hoztam fel, mert az szerint sem vagyok beteg, szóval nem értem miért lennék beteg.
#76 Bennem is tombolnak még a hormonok, bár tudom őket kezelni. Lehet hogy egy 14 éves még hozhat meg hírtelen, megfontolatlan döntéseket, de nem értem, hogy ez miben befolyásolná a kapcsolatunkat, én nem feküdnék le vele azonnal, megfontolatlanul, ha azt mondaná, hogy szeretné, gondolnék arra, hogy mi van, ha csak nem akarja, hogy elhagyjam és azért akar lefeküdni velem, de ha nem 14 lenne, hanem 20, akkor is bennem lenne ez.
#78 Rendben van, de akkor soha ne hozzon az ember döntést, vagy mi? Nyílván ha nincsen kiinduló pontod nem tudsz se hátra, se előre, se oldalra menni. Úgyhogy kellenek az érzelmek és az információk, egy 14 éves pedig tetszik vagy sem, de úgy is dönteni fog, ha jól, ha rosszul és akkor inkább olyan mellett döntsön, aki tudja mit csinál, mintsem egy olyan mellett, aki nem tudja mit csinál. Egy csak a farkára gondoló 16 éves pl. miért lenne jobb, mint én, aki szeretem? Tudom nem csak ez a két véglet van, de akkor is, mi az a döntő tényező, amitől én most egy beteg ember vagyok, csak mert szeretek egy lányt, aki történetesen nem 20, hanem 14 éves és tudományosan nézve nem kislány már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!