Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F
#5 Nézz hülyének, de a párkapcsolatnak mi köze van ahhoz, hogy ki hol tart az életben? Most azt mondod, hogy dolgozó emberként nem jöhetnék össze az egyetemista barátnőmmel sem, mert ő még tanul én meg dolgozom? Vagy ezt most nem nagyon értem. Mi van akkor ha a 8 általánossal rendelkező utca söprő összejön a több diplomás doktornővel? Vagy te egyébként a munkáról szoktál csak beszélgetni a pároddal?
Amúgy elfogadok minden választ, nem a saját igazamat akarom, csak ezt most nem értem.
Az az egyetemista jobb esetben azért dolgozik vagy már dolgozott.
Bár tény, hogy ez valóban nem mérvadó. Én is sulis voltam, amikor a párommal összejöttem, ő pedig már dolgozott, rendes munkahely, albérlet. Nekünk sem okozott gondot. Viszont itt a kor elég beteg...
14 éves, még alig tud valamit. Alig van tapasztalata, naív, gyerekes. Tényleg egy 14 éves szintjén vagy?
"#5 Nézz hülyének, de a párkapcsolatnak mi köze van ahhoz, hogy ki hol tart az életben? Most azt mondod, hogy dolgozó emberként nem jöhetnék össze az egyetemista barátnőmmel sem, mert ő még tanul én meg dolgozom? Vagy ezt most nem nagyon értem. Mi van akkor ha a 8 általánossal rendelkező utca söprő összejön a több diplomás doktornővel? Vagy te egyébként a munkáról szoktál csak beszélgetni a pároddal?"
Ne értsd már direkt félre -_-
Arról van szó, hogy nem értenétek meg egymást.
Még egy 17 éves is teljesen más, mint egy 14 éves kisgyerek.. neki az lenne a legnagyobb gondja, hogy sok a házi, meg milyen gonosz az xy tanár, hogy nem adta meg a jobb jegyet, illetve hogy miért nem lájkolják többen az instaposztját... Hacsak nem túlérett szellemileg, gondolod hogy olyan jól meglennétek? A szüleiről nem is beszélve...
Összejöhetsz simán.
a baj az, hogy pár év múlva, amikor te már komolyra fordítanád, ő fog dobni, merthogy ő még "élni akar"...
Ezek a nők, akik fene büszkék rá, hogy korábban érnek a pasiknál...
Az egyik az, hogy teljesen más problémáitok vannak, máshol tart az életetek.
A másik, hogy szellemileg (még) jobb esetben nem vagytok egy szinten.
Később ez már kevésbé kritikus.
14 éves még gyerek. Akinek az a legnagyobb problémája, hogy ma röpdogát íratott a matek tanár, vagy az hogy holnap szekrényugrás lesz tesin. Egy 21 évesnek vagy munkával kapcsolatos problémái vannak, vagy az hogy normális albérletet találjon, vagy hogy elköltözzön anyuéktól, vagy az hogy az egyetemen formális konzulenst találjon.
Hogy tudsz egy gyerekre mint potenciális partnerként tekinteni? Ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!