A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?
Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?
Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)
És én most ezt hallgattam végig:
https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..
Kedves 69-es!
A csatornából kimászást azt úgy kell értelmezni, hogy szerintem Magyarországon nincs olyan ember, aki ne ismerné a gyöngyhajú lányt. Egyébként az omega lehet nem lett akkora együttes, mint a metalica, de aki azt mondja, hogy az Omega nem játszott világszínvonalú zenét, az nem ért a zenéhez. Számomra már az is világhírt jelent, ha a világon mindenhol találsz ember, aki ismeri őket. Én egyébként soha nem rajongtam az Omegáért, soha nem hallgattam őket, de elismerem azt amit alkottak
A második részhez pedig.
A rock az egy gyűjtő fogalom. A punk az már az egyik leszármazottja ugyan, de a rock csoportjába tartozik.
Én egyébként a sum 41-nek, a skilletnek, és a nickelbalcknek is szeretem néhány számát. Nincs velük komolyabb bajom.
Viszont mindegyik egy divat kirakatzenekar. Nincs semmi egyedi bennük. Nem alkottak semmi kiemelkedőt. Olyanok mint az 1D, csak éppenséggel ők rock alappal játszák a zenéjüket.
Írok neked két olyan zenekart, akik nem kirakatzenét játszanak/játszottak:
-Tool
-Type O Negative
Na ezek egyedi és tehetséges együttesek.
Nekik nem kellettek felfűtött tinilányok, tehetségkutató, divathullám ahhoz hogy sikeresek legyenek.
72-es
1. részhez. Sajnos sokan vannak Magyarországon - főleg fiatalok - akik nem ismerik az Omegát, pedig szerintem illene. Bár én abszolút nem vagyok a rajongójuk, de szerintem túlzás azt állítani, hogy az egész világon - még ha csak néhányan is - de ismerik őket. Abban, hogy világszínvonalú zenéket játszottak lehet igazad van, de sokkal jobb lett volna, ha a dalszövegeiket is csak saját maguk írják.
2. részhez. Tisztában vagyok a rock fogalmával. Azzal is, hogy a punk főleg a rock and roll-ból jött létre. De szerintem már lehet beszélni külön punk-rock, pop-punk stílusról is, ahogy grunge-ról is, ami pedig a punk-rockból származik. Ennyi erővel rockról sem beszélhetnénk, mivel az pedig a bluesból és a countryból ered. Azzal, hogy kirakatzenekarok kicsit egyet tudok érteni, de speciel én nem azért figyeltem fel rájuk, mert most épp népszerűbbek, hanem azért, mert megtetszett pár számuk vagy maga a zenekar szimpatikus volt. Persze sok "felfűtött tinilány" is rajong értük, de ugyanúgy rajonganak/rajongtak a Metallicaért, Beatles-ért, GN'R-ért, AC/DC-ért és az Omegáért is, amikor valamilyen sikert értek el, nyomták őket a rádiók, zenecsatornák.
A Type O Negative-ot ismerem, egy barátom mutatta meg őket, amikor meghalt az énekesük, de nekem ez a goth stílus nem jött be.
Ezt biztos nekem szántad? 69-es + sok más.
Nem a 75-nek?
Kedves kérdező! Elég szomorú, hogy még mindig nem érted a lényeget.
Hogy tisztában legyél a fogalommal:
A kirakatzene = tucatzene. "Futószalagon gyártott", nincs benne egyediség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!