Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bon Jovi rock? És most mért...

A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?

Figyelt kérdés

Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?

Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:

https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)

És én most ezt hallgattam végig:

https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..

2014. dec. 15. 14:56
 11/96 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Bon Jovi zenekart nagyon nem kellene azonosítani az It's my life-al, mert hiába az a legismertebb daluk, nem éppen pályájuk csúcsa. A régebbi számaikkal is igyekeztek rádióbarátak és közérthetőek lenni, de azok tényleg igazi fasza rockdalok voltak. Ha nem érted, hogy miért jobb zenészek, BJ tagjai, mint a One Direction,Justin Bieber vagy bármelyik hasonló agyonhypeolt kölyök, nézd meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=ZdfFXTLYHeQ

Különösen ajánlom a gitárszólót 4:50-től. Ha ilyet bármelyik 1D-s kölyök letol, elismerem, na majd akkor nevezem őket zenésznek. Ja és nem, messze nem a BJ a kedvenc bandám, de azért kezeljük helyén a dolgokat...

2014. dec. 15. 19:15
 12/96 anonim ***** válasza:
100%

vagy ezt: https://www.youtube.com/watch?v=BWx0_Ipwbeo

ami még a pályájuk nagyoncsúccsa volt:) még Sambora nem itta szét a kezét.

2014. dec. 15. 19:17
 13/96 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, a legjobb rész 5:20-tól kezdődik, nem 4:50-től.
2014. dec. 15. 19:18
 14/96 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Sambora-t még úgy is kenterbe veri ezeket a majmokat, hogy elitta az eszét, (elég ránézni, fel van fújódva az arca, mint egy veterán alkesznak...) ajánlom a legutóbbi szólóalbumát, meglepően jó lett szerintem.
2014. dec. 15. 19:23
 15/96 anonim ***** válasza:
100%
Persze, így van :D..igaz, hogy legrosszabb pillanataiban kisegítővel nyomta, de akkor is benne van a kezében, még ha szétitta, akkor is:)
2014. dec. 15. 19:51
 16/96 A kérdező kommentje:

Hű, jó sok minden válasz érkezett, nem akartam mindenkit felháborítani. Oké, látom, a többség nincs velem egy véleményen de nem sikerült mindenkinek megértenie engem. Volt, aki azt hitte, Justin Bieberről kérdezem azt, amit a Bon joviról, de mindegy. JB nem annyira érdekel, csak akivel beszéltem erről ő egy kalap alá vonta a 2-t.

Nem akartam bántani senkit, én pl. szeretem az Its my life-ot.

Megnéztem amiket linkeltetek, és értem, hogy mit mondotok, de nekem a sok gitárszóló továbbra is uncsi.

Am mi az a kisegítő?

Utána néztem a kedvetekért a hangjuknak:

[link]

Ez a 1d, de nem is értem, most egészben nézi? Vagy kinek van ennyi hangterjedelme?

[link]

Ez meg jon bonjovi, de ezt nem értem, el tudja valaki mondani, hogy ez hány oktáv?

És oké, értem, mit mondotok, csak mi van ha én pl. nem tartom szükségesnek h marha nagy hangterjedelme legyen? Meg elhiszem hogy vannak nagyon jó zenészek, de ettől még lehet a 1d is jó.

2014. dec. 15. 20:20
 17/96 anonim ***** válasza:
32%

"attól ők még nem tudnák megmondani hogy mi a pentaton skála, vagy a moll hármashangzat"

Ebben a műfajban teljesen mindegy mennyire vagy jó zeneelméletből.

Szerinted Beyoncé vagy Justin Timberlake azért jutottak oda ahova, mert annyira jól értették, hogy működnek a harmóniák?

2014. dec. 15. 20:20
 18/96 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy bíborka botrányosan viselkedik. Az alapvető probléma az, hogy egy tehetségtelen, futószalagon gyártott, idétlen, beképzelt majom. De ez vonatkozik a többi nyálas tucatfiúcskára is.

A Bon Jovi tagjai pedig tehetségesek, kiváló zenészek, kiváló zeneszerzők, mellesleg egy csöppet sincsenek eltelve maguktól.

Ezért jobb a Bon Jovi. Remélem elég szájbarágós volt.

2014. dec. 15. 20:24
 19/96 A kérdező kommentje:

Hát jó, értem, de mondom, hogy Justint én se szeretem, csak aki nekem ezt mondta, azt hitte, hogy igen, és mind2t mondta példának. Justin szerintem is idegesítő. De a 1D-t lerendezted annyival, hogy ők is olyanok, pedig ők nincsenek elszállva, nem bunkók, nem vezetnek részegen meg drogozva. Szóval mért olyanok?

Meg ha a rock zenészek annyira tehetségesek, akkor a sulimban miért szidják őket is sokan? (Most nem kötözködésből, de tényleg):

https://www.youtube.com/watch?v=X2BYmmTI04I

https://www.youtube.com/watch?v=f0EQlIzPowM

2014. dec. 15. 20:31
 20/96 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani, hogy az egyik zenekar miért jobb mint a másik.

Az én kedvenc együttesem a Bad Religion. Az ő zenéjükre az jellemző, hogyha hallottál tőlük 10 számot, akkor hallottad tőlük kb. mind a 250-et. Mégis azt mondom, hogy jobb együttes mint az 1d, JB.

Pedig azt sem mondom, hogy az énekesnek olyan kiemelkedő képességei lennének. De ők még is letettek valami maradandót. Valami olyat amit az 1d vagy jb soha nem fog.

Ez ugyanúgy igaz bon jovira is. Letett olyan zenéket, amik feledhetetlenek. Ha azt mondod bon jovi, egy ismert rockénekes jut eszembe, vagy egy sikeres rockzenekar.

Ha azt mondod 1D, egyből egy csapat "hülyegyerek" jut eszembe, akiért sikongatnak a 13 éves lányok. De ezt sem azért mert jó zenéik vannak, hanem mert "JAAJ, DE JÓL NÉZ KI EZ A VALAKI".

JB-re ugyan ez igaz.

Majd ha 45-50 év közelében lesznek, és még mindig kíváncsi lesz rájuk valaki, akkor azt mondom, a zenéjük is ért valamit. Az általam írt Bad Religion énekese pl. most 50 éves, de még mindig kíváncsiak rá az emberek. Bon Jovi 52, és rá is.

Szóval csak az idő a megmondója, ki a jó zenész, és ki nem az.

2014. dec. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!