A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?
Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?
Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)
És én most ezt hallgattam végig:
https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..
Am azért szidják őket, mert 14 évesek.
Akiket linkeltél, már azok is kirakatzenekarok. Bár a Black Veil Brides-nek néhány számát szeretem.
Ja, és az 5SOS nagyon nem rock, esetleg a poprockot rá lehet erőltetni, de ha őket rocknak hívnák, Bon Scott forogna a sírjában :)
A BVB inkább az,de ahogy írták, ők eléggé kirakatbanda.
Kérdező, csak azért mert sok buta gyerek szid valamit, nem garancia arra, hogy az a valami rossz. Sőt, a sok gyerek együtt olyan, mint a birkanyáj. Ami menő, azt csinálják, bármilyen hülyeség is legyen. Ha menő szidni a rockzenészeket, akkor szidják.
És azt, hogy az 1D is olyan, azt a tehetségtelenségre, és a "tucatságra" értettem. Arra, hogy nincs bennük semmi egyedi.
*kisegítő: Samobra akkorra már úgy szétitta a fejét, hogy kellett mellé valaki, hogy érdemleges műsor legyem..:)
*valahanyas..a black veild f-os köszönőviszonyban sincs a glam-el..
Köszi megint a válaszokat. Az oktávnál Jon Bon Jovi hangterjedelmére gondoltam, mert a 1D-höz oda volt írva, de nála csak a legmagasabb-legmélyebb volt, és nem értek a zene elméleti dolgaihoz.
Én a glamről annyit tudok, hogy a '70-es években voltak glam rock zenekarok, hát azok tényleg nem azt csinálták, mint a BVB, de azok tetszettek.
A kisegítőre meg azt hittem, valami eszközre gondolsz, hülye vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!