Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bon Jovi rock? És most mért...

A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?

Figyelt kérdés

Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?

Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:

https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)

És én most ezt hallgattam végig:

https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..

2014. dec. 15. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 Vad-Ász ***** válasza:

kiokosítalak:

[link]

Jack Black nem csak színész!!!

Hanem van együttese is te kis okoska

2015. febr. 4. 21:04
 92/96 Vad-Ász ***** válasza:

Hurricane

Rock am Ring

ezeken például kinn voltak

2015. febr. 4. 21:04
 93/96 A kérdező kommentje:
Akkor is azt gondolom, hogy a szövegből ami alatta van, kiderül. Főleg, hogy többször hangsúlyoztam, hogy JB-t nem is szeretem, szóval az tök mindegy is, csak akivel beszélgettem és aki ihlette kérdést, azt hitte hogy szeretem. Én a 1D-t szeretem. Most ragaszkodsz a hülyeségedhez.
2015. febr. 4. 21:32
 94/96 anonim válasza:
Azert, mert Jb es 1D rajongoinak a fele, csak azert szereti oket, mert 'jol neznek ki'. Ezzel szemben, BonJovit a zenejeert szerettek, nem a kulsejeert. Masreszrol, ha leforditanad minharom fel szoveget meglepodnel hogy melyiknek mi a tartalma es jelentese. Amig JB meg 1D a szexrol meg csajokrol enekel, jelentektelen dolgokrol, addig BonJovi zenejenek igenis volt mondanivaloja. Es ez igy van.
2015. febr. 8. 11:52
 95/96 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, rákeresve dalokra elég sokat énekelnek csajokról.
2015. febr. 9. 02:18
 96/96 anonim ***** válasza:
100%

"Amig JB meg 1D a szexrol meg csajokrol enekel, jelentektelen dolgokrol"

Jelentéktelen dolgok, amik a pénz mellett a legjobban motiválják az embert fiatalkorában

2015. febr. 9. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!