A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?
Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?
Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)
És én most ezt hallgattam végig:
https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..
Tény, hogy nem mind ilyen (még jó...), de számomra már ez is komolytalanná teszi a bandát. Arról ne is beszéljünk, hogy a zenéjük kész vicc. Nem ismerem minden számukat, pontosabban csak néhány számukat ismerem, amit lehetetlen volt nem meghallanom. Pechemre beszélek angolul. Semmi mély érzelem nincs a számaik mögött, ami mondjuk nem csoda, mivel nem ők írják.
Hogy jön ide, hogy családapa?
Azt írtam, hogy remek családapa.
Nem lett semmilyen függőség rabja, nem lett se alkesz, se drogos. A családját és a magánéletét pedig óvja a média szennyétől.
Tényleg vitatkozhatnék még itt veled, de annyira nem érdekel a téma... Bon Jovi nem épp a kedvenc zenekarom, bár néha jó meghallgatni néhány számukat. Ha mondjuk a Guns N' Roses-t kérdezted volna BJ helyett, akkor kifejteném, miért találom valójában undorítónak a 1D-t.
"Tény, hogy nem mind ilyen (még jó...), de számomra már ez is komolytalanná teszi a bandát."
Jó, de a többiekről nem én tehetek.
"Arról ne is beszéljünk, hogy a zenéjük kész vicc. Nem ismerem minden számukat, pontosabban csak néhány számukat ismerem, amit lehetetlen volt nem meghallanom. Pechemre beszélek angolul. Semmi mély érzelem nincs a számaik mögött, ami mondjuk nem csoda, mivel nem ők írják. "
Nem hiszem, hogy baj, hogy nem ők írják, és azt se hogy nincs mély értelem. Talán csak nem a korosztályod problémáiról szól v nem tudom.
"Szerint az 1D-t miért csak a te korosztályod hallgatja? "
Szerintem az új zenéket mindig fiatalok hallgatják. Fura lenne, ha valaki nála fiatalabbakat hallgatna, mondjuk ha anyukám 42 évesen hallgatná.
"mindenki csak majmolja egymást a korosztályomban.Én osztálytársaim is hallgatják az ócska pop slágereket,amiknek a szövegének az értelme 0,zeneileg is.De hát nem baj az a "menő"."
Menő?? Hova jársz iskolába? A kérdést is azért írtam, mert mindenki cikizi. Ha egy lány kimegy a táblához matek órán, a fiúk utána kiabálnak, hogy Harry meg Louis meg mit tudom én.
"Sajnálom,hogy manapság a 14 évesek számára a jó zenét a Justin Bieber,a szart pedig Bon Jovi képviseli."
Nem mondtam, h. szar, csak h. nem tetszik.
Axl-t senki nem említette, mint családapát.
Ez az "Axl Rose-nak is tök sok botránya volt", is egy rohadtul mondvacsinált kifogás. Na és? Azt, hogy ki milyen zenész, nem a "botrányok száma" határozza meg.
Akármennyi botránya volt, Axl-nek, az 1D-nek, és a bíborkának, Axl még mindig egy remek, tehetséges zenész, az 1D, meg bíborka meg még mindig nem.
Hihetetlen, hogy manapság már ilyen kis senkik is egy bekezdésbe kerülhetnek egy Axl kaliberű zenésszel...
"Ez az "Axl Rose-nak is tök sok botránya volt", is egy rohadtul mondvacsinált kifogás. Na és? Azt, hogy ki milyen zenész, nem a "botrányok száma" határozza meg. "
De a bon jovinál felhoztad érvnek. most az érv hogy bon jovi remek családapa állítólag, de axel rose-nál mindegy? ha az egyiknél fontos legyen fontos a másiknál is. ez olyan mintha csak a jót emelnéd ki mindenkinél.
egyébként valaki azt írta, hogy a 1d-nek nincsenek jó dalszövegeik, amik érzelmekről szólnak. engem nem zavar ki írja a dalt, de az nem igaz, hogy nincs érzelem benne.
https://www.youtube.com/watch?v=4NwmuYgfJzI
Ezt például mostanában nagyon szeretem. de tudnál linkelni egy feliratos bon jovi dalt, amivel elmagyarázod, hogy mitől jobbak a szövegeik? érdekel, hogy mi az, ami szerintetek jó, és nem gagyi dalszöveg. most csak a szövegre gondolok. tanulok angolul 2.-os koromtól, szóval nagyrészt azért értem.
#56 vagyok, nem én hoztam fel érvként a családapa dolgot. Azért a százalékokat/felhasználóneveket is figyelhetnéd, amiatt, hogy ki kicsoda.
A kérdéssel kapcsolatban meg:
Akármennire is ragaszkod az álláspontodhoz, amiről senki sem tudja valójában, hogy micsoda, attól még az 1D tagjai, és bíborka továbbra is futószalagon gyártott, minimális képességekkel rendelkező, beképzelt/nyálas tiniőrület maradnak. Tényleg, mit akarsz bebizonyítani? Miért is küzdesz itt?
49 és 51-es vagyok, nem kell minden mondatomba belekötni.
A családapás dolgot, ha átolvasod, szerintem látszik, hogy csak arra utaltam, hogy sokkal érettebb náluk, így emberként nem igazán lehet őket összehasonlítani.
Ha megnézed például ezt a Guns N' Roses számot:
https://www.youtube.com/watch?v=ALhwQKTRAgA
Láthatsz benne: Erős társadalomkritikát, politikai állásfoglalást, humanizmust.
A 1D pedig: and we danced all night to the best song ever
Minden számuk egyforma (ebbe ne köss bele, lehet egy kicsit másról szól, de én így hallom és a véleményem kérdezted). A linkelt számukban sem láttam semmit, sajnálom. Meg ne haragudj, de az mekkora hülyeség, hogy az nem baj, hogy nem ők írják a dalokat. Így nem is lesz benne soha mély érzelem, mivel csak azt éneklik, amit eléjük raktak. Sajnos még azok sem olyan jó számok, olyan mintha csak az élet szép oldalát mutatnák be. Amelyik számukat mélynek vagy szomorkásnak szánták inkább nevetséges lett, mivel nem passzol az arculatukhoz.
A pop énekeseket egyébként, azért nem tartják valami sokra, mivel eladták a lelküket. Abszolút a médiára vannak utalva. Ha nem játszanák a számukat a zenecsatornák, nem adnának hírt róluk a bulvárok, akkor hamar a feledés homályába merülnének és átvenné a helyüket valaki más.
Az alternatív zenekaroknál van, hogy x évre visszavonulnak, de amint újra elkezdenek dalokat írni, a rajongótáboruk szívesen látja őket. Joguk van egy kis magánélethez. Náluk egyébként nem igazán érvényes az, hogy kényszerből kell dalokat írniuk, a számaik nem fognak elavulni és nem kell kéthetente a telóról kitörölni a már rongyosra hallgatott számaikat.
Nem tartom magam szűk látókörűnek a klasszikus zenétől a death metálon át szinte mindent hallgattam. Engem a Punk rock, alternatív rock, rock N' roll és a grunge fogott meg igazán. Ezekben a műfajokban minden érzelem megtalálható, és számomra ez a legfontosabb.
Persze, ha téged a 1D egy kicsit is boldoggá tesz az a szíved joga, csak azért, mert mások szerint nevetségesek, ne változtasd meg a zenei ízlésed, azt hallgasd, amit szeretsz.
Ne haragudj, ha hülyeségeket írtam... eléggé fáj a fejem, ha jobban leszek, majd még írok ide valami mást is.
Kértél kort és nemet: 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!