Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bon Jovi rock? És most mért...

A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?

Figyelt kérdés

Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?

Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:

https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)

És én most ezt hallgattam végig:

https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..

2014. dec. 15. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 A kérdező kommentje:
Meg én tényleg megértem, hogy másnak más az ízlése, de pl. nekem ez unalmasabb.
2014. dec. 15. 14:59
 2/96 anonim ***** válasza:
100%
A 1D és JB munkáját nem is nevezném zenének... Ezzel szemben Bon Jovit egy világ ismeri.
2014. dec. 15. 14:59
 3/96 A kérdező kommentje:
Ezt elhiszem, biztos én vagyok a fiatal (14), meg persze a nevüket én is ismertem már eddig is. Csak miért jobb? Mert én elismerem h a 1d rajongók is tudnak butaságot mondani, és pl tudom h az nem fontos, hogy ki mennyire híres, mert sok oylan ember van, aki híres, de nekem nem tetszik. Szóval oké, hogy híres, de miről jobb zeneileg?
2014. dec. 15. 15:01
 4/96 A kérdező kommentje:
Bocs, hülyén fogalmaztam. Azt akartam írni, hogy one direction rajongók szoktak azzal érvelni, hogy ilyen híres meg olyan híres, ezért én most nem fogom azt mondani, hogy dehát ők is híresek, mert tudom, hogy attól még sokan nem szeretik. de az miért nem jogos, hogy ők híresek? és másoknál miért jogos, pl. bon jovi.
2014. dec. 15. 15:03
 5/96 anonim ***** válasza:
100%

Bon Jovi első lemez 30 évvel ezelőtt jelent meg(!), azért valamit már letettek az asztalra. Össze sem lehet hasonlítani tinizenekarokkal, meg jöttment mitugrászokkal.

Persze értelme sincs a hasonlítgatásoknak, mert más a stílus is.

2014. dec. 15. 15:18
 6/96 anonim ***** válasza:
31%

@Első Ez elég buta érv, mivel Justint és a 1Dt is egy világ ismeri. :D

Egyébként sincs a hírnévnek sok köze a zene minőségéhez.

Hogy az eredeti kérdésre választ adjak: igen, a Bon Jovi rock.

Hogy az 1D miért jobb, mint JB? Fogalmam nincs. Szerintem egyáltalán nem jobb. A három előadó zenéje kb egyformán érdektelen számomra. Persze kinek a pap, kinek a papné.

2014. dec. 15. 15:41
 7/96 anonim ***** válasza:
100%

Hogy Bon Jovi miért jobb?

(igen, rock és nem az it's my life-al kezdődik)

nos:

zenélnek, hangszeren (ők) játszanak

JBJ és Sambora (a gitáros) ékülön-külön is olyan kvajó énekesek, hogy ezek a kis senkik a nyomukba se érhetnek...plána ha ketten énekelnek több szólamban

30 év alatt letettek annyit, hogy a világ ismerje őket, míg ezekre pár év múlva a kutya se fog emlékezni. Röviden ennyi.

De a legfontosabb, nem attól lesz jó valami, hogy x millióan ismerik, hanem a zene minőségétől...

2014. dec. 15. 17:36
 8/96 anonim ***** válasza:
100%

a bon jovi az igen, rock, esetleg hard rock vagy glam metal, de azt csak néhány számukban lehet felfedezni, ők inkább a korabeli rock 'n' rollt játszották

alapvetően én utálom az 1D-t és a JB-t, mert az összes rajongója kiállhatatlan idegesitő tinilány, akik nem ismerik el, hogy semmi jó nincsen bennük

az 1D tagjaira mondhatják h tudnak gitározni, zongorázni vagy mittomén, de attól még ugyanolyan zenei analfabéták, mint egy 2 hete gitározó gyerek. igaz hogy le tudják fogni az akkordokat, és el tudják játszani amit kitalálnak a feletteseik, de attól ők még nem tudnák megmondani hogy mi a pentaton skála, vagy a moll hármashangzat, amik szinte alap kifejezések a gitárosoknak

addig a bon jovi zenéjében fel lehet fedezni a tudást, ami nem az akkordok lefogásából áll

alapvetően is jóval több dolog van a rockban mint az ilyen nyálas tinibandákban, mivel nagy összahngoltság szükséges a rendes rockhoz, és minden tagnak pontosan kell tartania magát a többi taghoz képest, mig a popzenében adott egy sampler és egy szinti, és ezekkel megcsinálják a dobot, a dallamot és a ritmust is, felveszik szoftverekkel a zenei alapot (persze ezt sem a tagok csinálják), és arra énekelnek

amúgy akiket felsoroltál még énekelni sem tudnak, nem hinném hogy 1 oktávnál többet tudnának produkálni énekhangon, bár ezzel a dologgal a rockzenészek sem mindig fényezhetik magukat, mert szinte egy hangon énekelnek mindent

az 1D-nek mellesleg a stilusuk, és hogy lefikázzák a rockzenét, és utána azt mondják hogy ők rocksztárok, az egyszerűen felháboritó :D

2014. dec. 15. 17:43
 9/96 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért a rockénekesek nem egy hangon énekelnek..nem lukács laci a rokk meg a depreszijó..

G'NR, Steelheart megvan esetleg?

najó Stealheart tuti nem -.-

https://www.youtube.com/watch?v=u2PjOgv7B68

És kb ezt a hangterjedelmet tolta minden rockénekes a 80as években.

A Bon Jovi pedig nem korabeli rockN'roll, glam/hair metal; a korabeli rock n' rollal köszönőviszonyban sincs (egykét elemet eltekintve)

2014. dec. 15. 17:49
 10/96 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érettem,hogy egy világ ismeri,hogy még évtizedek után is kb. mindenki ismeri, beírta magát a történelembe. Nézd meg a másik 2 említettet 30 év múlva...
2014. dec. 15. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!