Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Bon Jovi rock? És most mért...

A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?

Figyelt kérdés

Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?

Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:

https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)

És én most ezt hallgattam végig:

https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..

2014. dec. 15. 14:56
 31/96 anonim ***** válasza:
100%

Meg akkor ne is csak a zenét nézzük.

Az 1d-ben adott 6 db cuki cicafiú (legalábbis annak vannak titulálva), van valami hangjuk, oké eladhatóak. És természetesen volt is rá vevô, nem is kevés tinilányka, még ha a zenéjük béna is, meghallgatták ôket, merthát jól néznek ki. Producerek mindent megcsináltak nekik, felvitték ôket a csúcsra. Ôk szinte kislábujjukat sem mozdították, a hírnév ott volt a tálcán.

És akkor most Bon Jovi. Nos nem igazán vagyok jártas a történetükben, de azt tudom, hogy az 1d-vel ellentétben ôk megdolgoztak azért, hogy sikeresek legyenek.

És már ez is nagy különbség.

2014. dec. 16. 20:30
 32/96 A kérdező kommentje:
Lehet, de szüleim például azt állítják, hogy a 80as években a bon jovi ugyanúgy a lányok kedvence volt, meg hogy ugyanúgy tetszett mindenkinek az énekes.
2014. dec. 17. 19:49
 33/96 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Csak Jon Bon Jovi pl takarítóként/kisegítőként dolgozott egy stúdióban, és házalt a rádióknál a demójával (ebből lett a Runaway c szám), amíg végül hajlandó volt egy DJ lejátszani, és mivel a dal sikeres lett, kaptak lemezszerződést. Az 1D-nél ez kicsit tudtommalmáshogy zajlott, mondjuk mindent a fenekük alá tettek, miután besétáltak egy tehetségtelenségkutató tévéműsorba.
2014. dec. 17. 20:02
 34/96 A kérdező kommentje:
Értem, amit mondasz, de ha akkoriban lett volna ilyen lehetőség, nyilván Jon Bon Jovi is élt volna vele. Arról a One Direction nem tehet, hogy az ő idejükben már létezik ilyen, régen meg nem volt.
2014. dec. 17. 22:58
 35/96 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de a One Direction x factor nélkül nem ment volna semmire, mert nem elég jók. A Bon Jovi viszont nagyon sok mindent elért. Ennyi. Érted?
2014. dec. 18. 20:42
 36/96 A kérdező kommentje:
Hát jó, legyen.
2014. dec. 19. 02:15
 37/96 anonim ***** válasza:

"Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?

Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)

2014. dec. 19. 21:43
 38/96 anonim ***** válasza:

Azt had tisztázzam már most, hogy nem szeretem az 1D-t az egész műfajt megvetem, de az hogy X-Faktor nélkül nem futottak volna be üres spekuláció.

Adott négy jó kiállású, énekelni tudó, valamennyi (valószínűleg nem sok, de lényegtelen) hangszeres tudással rendelkező, ambiciózus srác. Attól, hogy nincs olyan érzékük a zeneíráshoz, mint mondjuk Bachnak, még simán befuthatnak X-faktor nélkül is a mostani zenei színtéren.

Az, hogy "mindent a seggük alá raktak" meg vitathatatlan, de higgyétek el nem véletlen, hogy beléjük fektettek annyi pénzt és nem belém vagy a srácba a szomszédból.

2014. dec. 19. 22:46
 39/96 A kérdező kommentje:

""Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?

Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)"

Nem erről van szó, de most mit mondjak? Elhiszem, amit mondotok, de továbbra sem ismerem a Bon Jovit, csak 1, mostmár 2 dalát.

2014. dec. 19. 22:59
 40/96 A kérdező kommentje:

Most nem tudom elküldte-e amit az előbb írtam.

""Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?

Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)"

Szal azt írtam, hogy nem erről van szó, de ettől még nem ismerem jobban a Bon Jovit, és elhiszem, amit mondtok, de továbbra sem ilyen az ízlésem.

2014. dec. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!