A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?
Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?
Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)
És én most ezt hallgattam végig:
https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..
Meg akkor ne is csak a zenét nézzük.
Az 1d-ben adott 6 db cuki cicafiú (legalábbis annak vannak titulálva), van valami hangjuk, oké eladhatóak. És természetesen volt is rá vevô, nem is kevés tinilányka, még ha a zenéjük béna is, meghallgatták ôket, merthát jól néznek ki. Producerek mindent megcsináltak nekik, felvitték ôket a csúcsra. Ôk szinte kislábujjukat sem mozdították, a hírnév ott volt a tálcán.
És akkor most Bon Jovi. Nos nem igazán vagyok jártas a történetükben, de azt tudom, hogy az 1d-vel ellentétben ôk megdolgoztak azért, hogy sikeresek legyenek.
És már ez is nagy különbség.
"Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?
Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)
Azt had tisztázzam már most, hogy nem szeretem az 1D-t az egész műfajt megvetem, de az hogy X-Faktor nélkül nem futottak volna be üres spekuláció.
Adott négy jó kiállású, énekelni tudó, valamennyi (valószínűleg nem sok, de lényegtelen) hangszeres tudással rendelkező, ambiciózus srác. Attól, hogy nincs olyan érzékük a zeneíráshoz, mint mondjuk Bachnak, még simán befuthatnak X-faktor nélkül is a mostani zenei színtéren.
Az, hogy "mindent a seggük alá raktak" meg vitathatatlan, de higgyétek el nem véletlen, hogy beléjük fektettek annyi pénzt és nem belém vagy a srácba a szomszédból.
""Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?
Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)"
Nem erről van szó, de most mit mondjak? Elhiszem, amit mondotok, de továbbra sem ismerem a Bon Jovit, csak 1, mostmár 2 dalát.
Most nem tudom elküldte-e amit az előbb írtam.
""Legyen?" Haha :D Szóval ránk hagyod?
Vagy öten rágjuk a szádba mi a helyzet, de még mindig nem hiszed el? Vagy nem bírod felfogni? (ködtői kérdés volt, nem kérek választ)"
Szal azt írtam, hogy nem erről van szó, de ettől még nem ismerem jobban a Bon Jovit, és elhiszem, amit mondtok, de továbbra sem ilyen az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!