Szerintetek a Rock vagy a Rap a jobb? 15/F
A személyes véleményetekre vagyok kíváncsi.
Én rocker vagyok de a régebbi rappeket is szeretem. Néhány "haverommal" összevesztem régebben, ugyanis ők fújjogtak a rockra, meg hogy én egy "b*zi rocker"-vagyok. Már majdnem össze is verekedtünk ugyanis mindig provokáltak. Engem nagyon idegesített, ugyanis én nem fújjogtam azelőtt sose a rapre, csap mióta elkezdtek bu*erálni. Én mindig azt mondtam, hogy a rap a rocknak a nyomába se érhet, mert egy rapper sem írt még sose olyan számot, ami 1-2 hónapnál tovább tartott volna (pl. Fluor Tomi, mr. Busta, Fankadeli, Siska, és még sorolni lehetne. Ezzel ellentétben a rockot még 20-30 év múltán is hallgatják, és a körükben ugyanolyan népszerű marad a szám.
Bocs, h egy egész regényt írtam , de úgy érzem, hogy ezt muszály leírnom.
Nektek mi a véleményetek?
@ kérdező - Igazad van abban, hogy a Rock műfaj lényegesen több klasszikussal büszkélkedhet, de azért hozzá kell tenni, hogy a gyökerei a Rock'n'roll-ig vissza nyúlnak, így lényegesen több ideje volt éretté válnia, míg a Rap igazából a '80-'90-es évek körül élte gyerekkorát.
Meg azért az ego rap műfajt nem feltétlenül hoznám fel példaként a műfaj bemutatására.
A korodból ítélve te még nem élhetted át azt a nosztalgia érzést, mikor játékosként a GTA San Andreas első pár percében az embernek fülig ért a szája a '90-es évekből felcsendülő rap, rnb, és hiphop hallatán. De ha már itt tartunk, akkor ott is bőven voltak rock klasszikusok.
És tudod mit? Jól megfértek egymás mellett. Mindkettő stílus kellett hozzá, hogy visszahozzák azoknak az éveknek a hangulatát. :)
Alapból nem fair a kettőt összehasonlítani, #3 jól mondta. Keressetek közös nevezőt, mint anno RunDMC és Aerosmith a walk this way-ben :P
https://www.youtube.com/watch?v=4B_UYYPb-Gk
Jobb a békesség és mindegyiknek megvan a létjogosultsága.
Még szép hogy a rock jobb! :D Pacsi rocker tesó.:)
A rapp zenék közül max. COD-ot(kockák, nem a játékról van szó xD) vagy Angelt hallgatok :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!