A Bon Jovi rock? És most mért jobb mint a 1D meg JB?
Jó azt tom, hogy JB tényleg botrányosan tud viselkedni, nem vagyok nagy rajongója, de most a zenéről beszéljünk. Mindegy most, szóba került, nem írom le az egész előzményt de rákerestem, hogy tudjam miről beszélek. Az Its my life-ot azt ismertem, de direkt elkezdtem keresgélni a YT-on hogy ne a legelsőre kattintsak rá és tehetségesek meg minden, de most ez mért jobb mint a 1D? Meg tudja valaki indokolni, vagy csak divatból mondják? És ez rock, ugye? Csak ezért jobb, mint a One Direction?
Itt egy 1D dal, ha valaki össze akarja hasonlítani:
https://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM
(És légyszi csak akkor írj, ha ezt meghallgattad, vagy ismersz mást Tőlük.)
És én most ezt hallgattam végig:
https://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho&index=11&list=PL..
Azt sem nagyon értem, hogy mi szükség volt a politikai kiszólásra. Lassan mindegy, hogy sportról, zenéről, filmekről vagy sorozatokról van szó mert valami okos embernek mindig sikerül szóba hoznia.
(Bocs a dupláért, nem lehet szerkeszteni a posztokat)
Emberek! hagyjátok abba a ballibsizést, meg politizálást, 14 éves vagyok, ba----tok meg. Bocsánat a csúnya szavakért, de felidegesítettem magam. Nehogy azt hidd már, hogy politikai nézetekből szeretem őket.
És nem azért szeretem őket, mert van bennük férfiasság, vagy nincs, mert tudom hogy sosem leszek a feleségük vagy barátnőjük vagy bármi. Szóval kit érdekel?
Nem attól fogom őket kinőni, ha valaha kinövöm, hogy hogy néznek ki, vagy ilyesmi. Kérem, hogy aki válaszol még, térjen vissza az eredeti témához, mert én annyit kérdeztem, hogy a Bon Jovi mért jobb a 1D-nél, nem azt hogy kinek mi a véleménye a melegekről. (Megjegyzem, nem ezek, hanem ők.)
Egyébként én olyat is hallottam már, ahol a bon jovit le-buz-izták. Mert azért már hallottam róluk életemben. És gondolom, ha így utánanéz az ember, nekik is van barátnőjük stb, nem azt mondom, hogy melegek, de hogy rájuk is hallottam már.
Talán, mert míg az egyik saját számokkal tud előállni, addig a másiknak egy tucat dalszövegíró kell, hogy egy vállalható számot tudjanak összehozni. A 1D tagjait, ezért nem is nevezném zenésznek, csak énekesnek. Olvastam, hogy unalmasnak találod a gitár szólókat, de tudod nem csak beszéddel lehet érzelmeket átadni.
Amúgy Jon Bon Jovi egy férfi és remek családapa, őt hogy hasonlítsuk össze pár kölyökkel.
A legnagyobb különbség egyébként a rajongókban látszik, a Bon Jovi rajongókról nem tudok mit írni (vajon miért?), míg a 1D rajongók rendszeresen a halálát kívánják egyik-másik embernek, akik nem szimpatizálnak ezzel a bandával.
Sok mindent hozzá tudnék még fűzni, de nem akarok túlságosan mélyre menni, nem ér annyit az időm, bocsi.
Amúgy Jon Bon Jovi egy férfi és remek családapa, őt hogy hasonlítsuk össze pár kölyökkel.
- de ez olyan mondva csinált, hogy jön ide, hogy családapa?
A legnagyobb különbség egyébként a rajongókban látszik, a Bon Jovi rajongókról nem tudok mit írni (vajon miért?), míg a 1D rajongók rendszeresen a halálát kívánják egyik-másik embernek, akik nem szimpatizálnak ezzel a bandával.
-- azokat a 1d rajongókat én sem tartom sokra, de hidd el nem mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!