Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most a BTS-nek vagy más...

Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?

Figyelt kérdés
Mert ugye most jelenleg Jin mindjárt 29 éves lesz. És én úgy tudom hogy 20-30 között mennek el, de javítsatok ki ha ez nem így van! Na meg az elég szomcsi lenne hogy ha feloszlana a csapat :(

2021. júl. 5. 08:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
36%

Olvasok, ne aggódj. Elfogadtam, hogy ők a legagresszívabb fandom, erre írtam, hogy szerintem ők a tinik. Azt is írtam, hogy szerintem mi lehet az oka. De ha vitatkoznak is, akkor nem egymással, hanem más fandomokkal.

Ha megvédik a fiúkat és értelmesen teszik, akkor ez engem nem zavar.

Olvastad, hogy Justin, Selena, Demi, Miley, a Kardashian fanok miket írnak? Nem csak más sztárokhoz, de a kedvenceiknek is beszólnak, gonoszkodnak. Ez mindenhol így megy, mert buták, agresszívak és érzéketlenek az emberek. Az armyk azért vannak annyit említve, mert ők vannak a legtöbben és mindenhol ott vannak.

Szerintem azért is tudtunk ilyen hosszan beszélgetni. :) Egy tinivel nem lett volna türelmem.

2021. júl. 16. 06:02
 62/68 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pont arról beszéltem ahogy általában nem értelmesen teszik, mert azzal nekem sincs bajom, hogyha valaki rajong valakiért és azt normálisan teszi és nem úgy, hogy másokat szíd és elvakultan teszi mindezt.
2021. júl. 19. 02:00
 63/68 anonim ***** válasza:
A fiatal rajongók sajnos ilyenek. Viszont nem csak ezen a területen, hanem szinte mindenben türelmetlenek és agresszívak. Remélem, ahogy felnőnek, értelmesebbek és kedvesebbek lesznek.
2021. júl. 20. 00:01
 64/68 anonim ***** válasza:
Nem tudom miből gondolod, h csak a fiatalok ilyenek. Mindet csaknem kérdezted meg h mennyi idős :)
2021. júl. 20. 01:56
 65/68 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem miért kell mindenbe belekötni? Az életkor alap információ. Első kérdésekben benne van, minden ismerkedésnél. Aki évek óta rajongó, az gondolom sok másik rajongóval beszélt és esetleg találkozott.

Akkor csak lehet valamennyi tapasztalatunk.

A tinik nagy része, alapból is lázadó valamilyen szinten. A felnőttek meg gondolom érettebbek. Aki bunkó, az nem csak a többi rajongóval bunkó, hanem alapból is.

Mindenhol vannak ilyenek is.

Akkor mi a kérdés?

Miért kell folytatni a felesleges vitát? Napok óta azt olvasom, hogy milyen értetlenek vagytok. A 63-as például mindent vagy 3x-or kellett leírjon és még mindig folyik a vita.

Akkor végül ki a rosszabb, a tini rajongók, vagy ti?

2021. júl. 20. 08:25
 66/68 anonim ***** válasza:
Nem értem. Te folytatod folyton a vitát. Én csak kérdezek.
2021. júl. 20. 17:23
 67/68 anonim ***** válasza:

Mert mindenbe belekötsz.

Teljesen nyilvánvaló dolgokba. Azt hittem, hogy teljesen megértettük egymást és ennyi. De folytatod és olyan kötekedően csináltad.

2021. júl. 20. 18:15
 68/68 anonim ***** válasza:
Nem. Csupán a kiváncsiság hajt. Bocsánat.
2021. júl. 20. 21:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!