Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?
Persze, hogy nem lehetnek örökké népszerűek, mert ha abbahagyják, az emberek felejtenek, könnyen váltanak másik bandára és a tagok is szeretnének majd átlagos életet. Most amikor aktívak, hisz ezt az időt kell nézni, ők a legjobbak.
A BTS a legnépszerűbb, gondolom okkal. Nem csak a dalok számítanak, hanem a tagok személyisége is, amiben szintén nagyon jók. Sorolhatnám az okokat.
Miért lenne kötelező több bandát szeretni? Ha valaki csak a BTS-et szereti, akkor azt. Ki vagy te, hogy ítélkezzél?
Van olyan is, aki nem szereti a kpop-os dalokat, de a BTS-et igen. Ez is csak azt mutatja, hogy ők a legjobbak.
Jó is, hogy nem tipikus kpop banda, mert akkor semmi egyedi nem lenne és nem tűnnének ki. Akinek az "unalmas", bevált, kpop kell, ahhoz van több száz csapat, akik egy lére mennek. :D
Akinek valami egyedi, különleges kell, annak ott a BTS.
Egyáltalán nem egyértelmű h a BTS a legjobb, inkább csak őket ismerik. Ez nem egyenlő azzal, hogy ők a legjobbak. Persze simán lehet valaki csak és kizárólag BTS fan, semmi gond ezzel, de az egyrészt ne nevezze magát kpop fannak, a másik, meg hogy véleménye se legyen a többi kpop bandáról, mert arról nekem sincs véleményem, amit nem ismerek. Ilyen egyszerű. Persze mindenkinek szíve joga azt hallgatni, ismerni amit akar, de akkor véleménye se legyen a témáról, mert fingja nincs róla. Én 13 éve hallgatok kpop-ot, többszáz együttest és több ezer számot ismerek és kicsit vicc mikor egy olyan akar kioktatni a kpopról aki a Dynamite miatt kezdte el hallgatni a BTS-t és neki már komoly véleménye van a kpop-ról és a többi bandáról. Nyilván lehet véleménye bármiről, mert szólásszabadság van, de ne sértődjön meg ha nem veszem komolyan, és nem csak én nem, hanem az összes többi ember, aki 1 évnél régebb óta van benne a témában. A BTS-nek egyetlen kül9önlegesessége van a többi bandával szemben, hogy jobb reklámot kapott. Okos húzás volt a BigHit-től, ami most már HYBE, bár mondjuk ennek alapnak kéne lennie, hogy a reklámon múlik minden. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem kapsz elég reklámot, akkor eltűnsz. És csinálhatsz te akármennyire tucatzenét, vagy lehetsz tehetségtelelen, ha elég reklámot kapsz, akkor népszerű leszel.
Most ezzel nem azt mondom, hogy tehetségtelen a BTS, mert ez nem igaz. Sőt nagyon is tehetségesek, sokkal tehetségesebbek, mint amit az új számokban látni lehet. De ezzel azt akarom mondani, hogy nem a tehetségtől függ a népszerűség. Táncban egyébként kifejezetten erős a BTS, énekben sztem közép kategóra, de az nem igaz, hogy mindenben ők a legjobbak, mert vannak még simán ilyen szintű bandák, akik kevesebb reklámot kaptak.
Ők nyerik a legtöbb díjat, nekik van a legtöbb rajongójuk, minden egyéni jelölésben benne vannak a legjobb háromban. Összehasonlítottad az albumeladásokat a többi együttesével? Sok statisztika van, amiből láthatod, hogy melyik a legjobb együttes. Összehasonlíthatod több dologban is a többi együttessel. Néha kíváncsiságból megteszem, ezért bátran állíthatom, hogy ők a legjobbak és legnépszerűbbek.
Nem írta senki, hogy nem ismerünk több együttest. Úgy nem is nyilatkozhatnánk. Ismerünk, de nem tetszenek nekünk. Nem vettétek észre, hogy az idolok futószalagon vannak gyártva? Minden hónapban van új együttes. Szerintetek abban az országban ennyi tehetséges énekes, táncos és raper van? Vagy csak pénzlehúzás? Természetesen pénzlehúzás!
Attól még, hogy régóta hallgatod nem te vagy a kpop legnagyobb szakértője. Én 4 éve vagyok kpop-os és szerintem lehet, hogy többet tudok nálad. Mivel érdekel és mindennek utánaolvasok. Abból, hogy azt írod, hogy nem a BTS a legjobb, látszik, hogy nem értesz hozzá és nincs semmilyen tudásod.
Sem statisztikákban, sem számokban, sem eladásokban. Akkor milyen tudásod van? Ja! Annyi, hogy ismered a kpop bandákat? Abban mi a nagy kunszt?
Fontos a tehetség, a reklám, a külső, a személyiség és még sok minden. Ezt gondolom a többi idol is tudja és vállalták is. Mondd, ha csak a reklám miatt ilyen népszerűek, akkor a többi miért nem tudja utánuk csinálni? Hiába vannak 10 éve is benne? Mert nem elég tehetségesek.
Ezt el kéne fogadni, nem kifogásokat keresni. Amit alá sem tudsz támasztani.
Nem elég tehetségeseeeek? BigBang? Mond valamit esetleg? Vagy hallottad valaha is Lee Hongki-t énekelni? Mert rá mindent lehet mondani csak épp azt nem hogy nem elég tehetséges!
Te se tudsz másr hajtogatni, mint hogy BTS így, BTS úgy.. a többi bandáról meg csak annyit, hogy "tucat" meg "nem elég tehetséges". Miért? Magyarázd meg hogy mi ia értsük a kevéske tudásunkkal légyszi! És nem.. nem a statisztika meg az eladások miatt, hanem a saját véleményedre lennék kiváncsi.
Itt nem a saját vélemény a lényeg! Mert az mindenkinek más,az ízlése és hogy mi a szimpatikus. Nem saját ízlésről beszéltünk eddig sem. Hanem az igazi tényekről kéne, ahogy mi BTS-ek tesszük, statisztikákkal, tényekkel.
Az egész eddigi írásaitok, félrebeszélés, elferdítés, semmi alapja.
Az általad említett előadókat is ismerem és nekem nem tetszenek. De nem írok róluk semmi rosszat. Mint ti, akik ok és bizonyíték nélkül a BTS-re. Nem baj, ha nem tetszik, de nem kell folyton panaszkodni és hazudozni. Ne legyetek többet armyk, mert ilyen kétszínű, tudatlanok nem kellenek közénk. Itt szítjátok az armyk között a vitát. A BTS nem ilyen rajongókat érdemel!
Értem, hogy mindenkinek más tetszik. Ezt írtam is.
De nem kéne rosszat és hazugságokat írni róluk, főleg semmi bizonyíték nélkül!
Attól még, hogy neked más idolok tetszenek, a BTS a legnépszerűbb!
Nem, nem csak a reklám miatt. Ilyen elferdítések sem kellenek. Ezt te írtad. A többiek is jó sok hülyeséget írtak.
Nem is értem minek kell vitatkozni a nyilvánvaló tényeken. Vagy ti nem vagytok armyk és direkt csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!