Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?
Nem azokat a szavazásokat írtam, ahol a rajongók szavaznak! Megint kifordítottad a szavamat, vagy nem értetted.
Ha valami népszerű, annak oka van és szerintem nem csak a reklám. Úgy látszik szerinted igen. Erre is válaszoltam, akkor a többiek miért nem csinálják utánuk? Hisz egyszerű! Ha te már tudod a megoldást, biztos ők is rájöttek, hisz nem hülyék. :D
Azért mert NEM ettől függ. De ezt te nem fogod fel, írhatom itt százszor is.
Kit érdekel, ha leszavaznak? A legtöbb ember buta ezen az oldalon, összetartanak, itt van a gyülekező helyük. Nézd meg a kérdéseket, a válaszokat és az "értelmes" vitákat. :D
Itt aki hasznos válaszokat ad, azt mindig 0-ra értékelik, mert fáj az igazság. Erről már több itteni emberrel beszélgettem. Szóval én a helyedben nem lennék büszke arra, hogy felpontoztak. :D
Nem vagyok toxikus, beteges fan. Nem panaszkodok folyton és nem én kezdtem el egy hazug vitát sem! :D Nem panaszkodtam, ferdítettem, hazudoztam, nem vitatkoztam a nyilvánvaló tényeken, nem írtam egyik bandáról se semmi rosszat és hazugságot. Csak tényeket írtam! Mivel zavar az emberi butaság, folytonos panaszkodás és ferdítések. Így már világos??
Ajjaj látszik nem érted az üzletpolitikát. Lehet még fiatal vagy hozzá nem baj. Elmagyarázom, h értsed? Te miért a BTS-t hallgatod leginkább? Miért nem hallgatsz MCND-t, Oneus-t vagy mégkevésbé népszerű bandákat? Mert kit ismertél meg először? A BTS-t. Miért? Mert gondolom hallottad a TV-ban, rádióban. (persze lehet, hogy a te esetedben nem ez a helyzet, de a legtöbb nyugati fan így találkozott vele először) A többivel találkoztál TV-ben vagy rádióban? Nem. Miért nem? Mert nem kaptak ennyi reklámot. Ilyen egyszerű. Miért nem? Ennek sok oka lehet. A reklámok nagyon nagyon drágák, vagy más üzletpolitikával próbálkoznak. Az, hogy valami bejön valakinek az nem jelenti azt, h mindenki másnak is be fog jönni. A BTS lehet h jókor volt jó helyen. Ami megintcsak nem jelenti azt, h ők jobbak. Hidd el, hogy a szomszéd Józsibácsiból is lehet népszerű embert csinálni megfelelő reklámmal. Ez nem azt jelenti, hogy ő bármiben is hű de jó lenne.
Hogy mások miért nem csinálják utána? Leginkább az olyanok miatt mint te, akinek csak a BTS kell. Tudod az elsőnek mindig nagy előnye van. Gondolj bele, hogy mostmár hiába tolnák a többi kpop bandát a TV-ben, rádióban, sosem kapnák meg azt a figyelmet mint a BTS, mert ők voltak az elsők, így viszont komoly pénzkidobás lenne. Ez annál sokkal bonyolultabb, mint ahogy te azt elgondoltad. 100 és 100 tényezőt kéne ahhoz megvizsgálni, hogy mások miért nem jutnak el oda, ahol a BTS van, de a legfőbb az pont az amit leírtam, hogy ők voltak az elsők akik komolyabban nyugatra orientálódtak. De mondok még valamit. Vannak olyan bandák/cégek akik ilyen szinten nem is akarnak nyugatra betörni, emiatt persze nyilván népszerűtlenebbek, de ebből neked megint az jön le, hogy rosszabbak is?
Az, hogy valaki népszerű, az nem azt jelenti, hogy jó is.
Bieber is népszerű volt, mégsem volt jó. De mondok mégjobbat. Lehet te nem emlékszel rá, de sokan emlékezhetnek Rebecca Blackre a Friday című számával. Már nem is tudom, hogy hány 100 milliónál tartott, mikor levette a videót, mert már túl sokat cikizték miatta. Persze a számok alapján rá is mondhatnánk, hogy jó volt, mert biztos volt oka, h ennyien megnézték. Hát ez nem így működik azért. De az sem, hogyha a BTS-nek bejött, akkor a többinek is ugyanaz bejön. Szerinted akkor mire valók a marketingszakemberek ha ez ilyen egyszerű lenne? Csak kövessük a másikat, akinek már bevált aztán kész. Hát azért ez így elég egyszerű lenne.
Ja egyébként ne gondold azt, hogy nem szeretem a BTS-t mert sok számukat szeretem és tehetségesnek is tartom őket, de nem vagyok vak és látom, h mások is vannak ilyen szinten. Ki kell nyitni a kis szemecskédet és mindjárt tisztábban fogsz látni :)
Nem látom egyszerűen, ne aggódj! Ami érdekel, arról tájékozódok és a lehető legtöbb információt összegyűjtők. Bizonyítékok alapján mondok dolgokat, nem csak kitalációkat, nekem megfelelő spekulációkat írok.
Szerintem te vagy inkább egyszerű, mert folyamatosan a reklámot írod. Amit elfogadtam a te indokodnak, de nem tartok igaznak. Rengeteg indokom van, de mivel nagyon hosszú lenne ez a kommentem is, ezért csak párat írok. Nem a BTS az első kpop banda, mégis nekik sikerült ekkora sikert elérni. Amerikába csak két éve próbálkoznak betörni (a díjak miatt, nem azért mert addig nem ők voltak a legnépszerűbbek) már előtte is ők voltak a legnépszerűbbek. Attól még, hogy Amerikában is megismerték, ami a világnak egy kis része, még mindig kevés ember tudja, hogy mi az a kpop és hogy létezik. Én sem a reklámok miatt tudom, itt csak két reklámjuk volt mutatva, az is idén. A reklám miatt nem leszel rajongó (mert csak láttad, vagy te mindent megveszel, amit láttál?), de ha tetszik amit ott látsz, jónak gondolod, akkor érdekelni fog. Akkor nem a tehetségük miatt van?
Biztos, hogy a reklám is benne van, ezt nem tagadtam, előző kommentemben felsoroltam a többi okot is, tehetség, szimpátia, személyiség, külső és szerencse is.
De CSAK abból a kevés külföldi reklámból nem lennének ennyire sikeresek. Főleg a kpop rajongók között, akik már hozzá voltak szokva a régi stílushoz és rengeteg bandát ismernek. Mégis kiemelkedtek. Az előttük és az utánuk lévők miért nem tudnak? Az sem igaz, hogy azért szeretik őket, mert sokan mások is. A kpop még mindig cikinek, gyerekesnek számít, nem csak itt, de még Amerikában is. Sok a rasszista is, melegnek csúfolják őket, a smink..
Rengeteg mindent reklámoznak, rengeteg híres énesek is van. Ez alapján te mindent és mindenkit szeretsz? Nem! Ahhoz több kell, hogy valamit megszeress és nyomon kövesd.
Remélem sikerült jól leírnom és érthetően, mert sok dologra gondoltam közben.
Szerintem te egyszerűsíted nagyon le és mindenáron ragaszkodsz ehhez, aminek semmi alapja és semmi bizonyíték nincs rá. Csak fáj neked, hogy a kedvenceid nem tudtak ilyen nagyra törni és kell neked egy indok.
Így gondolom.
Jólvan ha nem akarod felfogni, akkor nem kell. Engem nem érdekel.
Igen leegyszerűsítem igazad van, mert azt is én mondtam h elég ha a másikat követed és máris ugyanolyan népszerű leszel. Hát akkor maradj meg ebben a hitben. Tudatlan tizenévesekkel nem vitatkozom, akik ráadásul úgy nyilatkoznak valamiről, hogy fingjuk nincs a dologról. Sztem minimum 3szor annyi ideje hallgatok kpop-ot mint te, de te akarod nekem megmondani h mi fán terem a kpop. Jólvan oké. Tisztában vagyok vele, hogy nem a BTS volt az első kpop banda, de ezt nem is állítottam sztem. Hanem azt mondtam, hogy ők voltak az elsők akik erősen nyugat fele orientálódtak. Ha ez nem jutott el hozzád, akkor olvasd el még1szer amit írtam.
Tudod nem mindenki akar USA-nak benyalni olyan szinten, hogy már a saját anyanyelvükön sem hajlandóak énekelni. És igen ez is hozzájárul ahhoz, hogy ennyien nézik, mert a sok 20 iq-s amcsi örül h végre érti is amit énekelnek, bár a dalszöveget eddig is megtalálhatták bárhol, de azért ez így mégiscsak egyszerűbb. Igen ez is hozzájárul a népszerűségükhöz. Ettől még mindig nem tudom kijelenti, hogy jobbak lennének másoknál. Egyébként az emberek jórésze úgy vana vele, hogy a BTS megtetszik, a többit meg leszarja. Kizárólag azért, mert alvakult rajongók lesznek ahogyan te is. Észre sem vesznek másokat.
És te kérdezed, hogy a többi miért nem ilyen népszerű? A válasz a kérdésre te magad vagy. Az olyan emberek mint te. Gondolkozz el ezen. Vagy ne tegyél fel ilyen buta kérdést, vagy kezdj el más bandákat is hallgatni, mert van egy pár. Mert kicsit gáz, hogy pont te kérdezed, hogy a többi vajon miért nincs ott mint a BTS, amikor te sem vagy hajlandó túlnézni a BTS-en. Perzse azt hallgatsz amit akarsz, de akkor meg ne kérdezz ilyeneket, mert mérges leszek XD
Húú, milyen jó kis vita. :P
43-44 Milyen reklámok? Magyarországon kettő volt és az USA-ban sem volt sokkal több.
Egy műsorban szerepeltek pár éve, amit alig tud pár rajongó, nem hogy még más emlékezzen. Szerepeltek még pár talk showban. Ezen kívül ott sem volt több reklámjuk. Esetleg, ha díjra jelölték őket. Ezek is az utolsó két évben. Előtte nem.
Attól még, ha látnak is a tévében, nem lesznek a rajongóid, max ismerni fognak.
Nem tartom én se jó indoknak ezt. Mást nem írtál a sok kommented alatt.
Szerintem feleslegesen vitatkoztok, mert a sikereiket nem lehet elvenni tőlük.
Akkor sem ha ez nem tetszik. Azon csodálkozom, hogy ezek után rajongóknak mondjátok magatokat.
Elég is, mert nem akarok feleslegesen veszekedni.
47 úgy látom, hogy nem vagy tisztában a reklám fogalmával. A reklám nem csak azt jelenti, hogy vedd meg a sampont vagy a fogkrémet.
A legfőbb reklám, hogy rogyásig játszották a számaikat rádióban és zenecsatornákon. Ez is reklám. Lehet, hogy erre nem gondoltál, attól még reklám az is.
Fúúú Army-kal ne vitetkozzon az ember mert a sírba visztek xd
Senki nem akarta elvitatni a sikereiket, csak egyetlen egy dolgot írtam, hogy a népszerűség nem függ össze feltétlenül a tehetséggel. Ezt miért olyan nehéz felfogni? Istenem, mintha 5 évesekkel vitatkoznék. Semmi mást nem mondtam, csak ennyit. Ezt ragozom kommentek óta mert van egy pár nehéz felfogású toxikus rajongó. Sajnálom, ha egyeseknek nehéz a felfogásuk. Egyébként ha jól értesült vagyok akkor 2013-ban debütáltak. Ha annyira nagy tehetségek lettek volna, akkor miért nem 2013-ban lettek olyan hű de népszerűek. Egyébként 2018-ban a DNA hozta meg nekik az igazi sikert. Az öt év a debüt óta. Ha jól tudom, csak utána nyertek mindent, meg lettek ilyen népszerűek. (most nehogy elkezd sorolni, h előtte is nyertek díjakat, mert falnak megyek, mert ezzel azt mondom, h nem annyit, mint utána) Addig nem voltak tehetségesek, csak 2018 után? Vagy hogy van ez? Tudtommal sokáig fej-fej mellett voltak az EXO-val, de javíts ki ha rosszul tudnám. Aminek mondjuk kicsi az esélye, mert én azt végignéztem, ugyanis én akkoris aktívan kpop-ot hallgattam.
És egyébként meg miért kell elsiklani afölött, hogy írtam, h tehetségesnek tartom őket és szeretem is jópár számukat. Ha nem vagyok vak rajongó akkor már mindjárt utálom is őket és el akarom vitatni a sikereiket? Kapcsoljátok már egy kicsit ki magatokat és gondolkodjatok már el azon amit beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!