Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?
Annyi keverés volt ekörül a jog körül, hogy már nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy 18-28 között kell elkezdeni a kötelező katonaságot. A Koreai Parlament pedig azt hiszem tavaly adott ki egy törvényjavaslatot (nemcsak a BTS-nek, de olyan magas kritériumok vannak benne, hogy igazából csak rájuk illik..), és ők 30 éves korukig tudják kitolni a katonaság kezdetét. Ebből pedig az következik, hogy jövőre Jin-nek már mennie kell.
Elég sok pletyka kering, hogy lehet, hogy nekik be sem kell vonulni, viszont ennek elég vegyes a fogadtatása.
Ettől még nem fog feloszlani a csapat (ha csak ők maguk nem döntenek úgy).. Nézd meg az EXO-t, SHINee-t. Az EXO esetében már 2 tag (Xiu és D.O.) végzett is, 4-en még bent vannak, és a két maknae pedig valószínűleg jövőre vonul be. SHINee-ből pedig Tae-n kívül mind végeztek a fiúk, ő pedig nemrég vonult be. A kint lévők subunit-ban vagy szólóban promóztak. Bár szerencsére mindkét csapatnak belefért még egy cb idén.
Marketing és a jövő szempontjából a BTS is azzal járna a legjobban, ha külön-külön vonulnának be, nem pedig egyszerre, de meglátjuk hogyan sakkoznak ezzel. Viszont, ha Jin tényleg bevonul jövőre, szerintem arról időben "szólnak". (bár decemberi, és addig még bőven van idő)
2-es nem csak rajuk illik a kritérium hanem szinte mindenkire… amugy ha azt nézzünk akkor 5 olimpiai arany érem többet ér (nem pénzileg)
Nagyon sok fiatalnak kellett le mondania az olimpiát is emiatt akik már 20-22 évesen arany érmeket hoztak haza
A kritérium most már 30 év függetlenül hogy valaki mit csinál…
5-os biztonság? 😂😅 igen amugy egyetértek
A marshal abszolut nem fogja engedni sem kivételezni senkivel sem! Mindegy mennyi pénzt termel a Samsung meg ezek 1000x nagyobb pénzt termelnek de neveik is kötelező! Del Korea habár sokan nem tudjak de elsődlegesen katona állam! Csak úgy mint Izrael…
Ha ebben bárkivel is kivételeznek akkor mindenkivel fognak!!! A rendszer felborulna!!!
Közvetlen közelben van észak Korea aki hamis rakétákkal ijesztgetett csak hogy szót kapjon és emiatt is épített fel nukleáris rakétákat! Nagyon nem stabil nem beszámítható a rendszer gazdaságilag barmikor összeomolhat és akkor hadat uzenhetnek! Ja +++ Szöul eléggé határos északiak nagyon közel van!!!
A del koreai katonaság nem fog játszani semmit sem… 2 evet bármelyik cég kibír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!