Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van oda annyi lány, a...

Miért van oda annyi lány, a kpop ért és a koreai "srácokért"?

Figyelt kérdés
Igazából, csak azért érdekel mert nem tudom megérteni mi tetszik egy lánynak egy koreai srácon, akit szarrá sminkelnek és kifestenek, mint egy babát. Facebookon is láttam ismerőseim között egy lányt, hogy összejött egy hasonló sráccal.

2020. okt. 26. 17:52
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
38%
Ez az aktuális "dili".
2020. okt. 26. 17:55
 2/44 anonim ***** válasza:
17%

na igen aktuális dili na meg nem mondanám hogy annyi lány inkább csak egy pár... a kpop még mindig csak réteg zene na azt látják hogy ezek a srácok be vannak futva nagyon sokan beszélnek róluk fent vannak a nyugati platformokon és ennyi... ennyi konkrétan a lényege mert azt lássák hogy népszerűek és sikeresek/pénzesek

ugyan úgy a kövér csúnya rusnya férfival is össze jönnek még a legszexibb nők is mert látják tele vannak pénzzel avagy sikeresek... ":D

2020. okt. 26. 18:16
 3/44 anonim ***** válasza:
95%
Mert tetszik nekik. Neked meg nem tetszik. Ennyi. Nem mindenkinek ugyanazok a dolgok tetszenek.
2020. okt. 26. 18:37
 4/44 anonim ***** válasza:
96%
Ne gondold túl. Tényleg azért, mert tetszenek nekik. Ők is emberek hát, semmi akadálya. Ne tegyünk esélyegyenlőségi különbséget a rasszok között.
2020. okt. 26. 18:50
 5/44 anonim ***** válasza:
12%
Érdekes módon ha épp feketekrol lenne szó mindjárt jo ennek hogy Velük soha magyarán “ Ne tegyünk esélyegyenlőségi különbséget a rasszok között.” menne a levesbe... 😅
2020. okt. 26. 19:16
 6/44 anonim ***** válasza:
64%
Én nem vagyok oda értük.
2020. okt. 26. 19:16
 7/44 anonim ***** válasza:
98%
Nekik bejönnek mint nekem is. Úgymond a "típusuk". Ahány ember annyi vélemény van
2020. okt. 26. 20:30
 8/44 anonim ***** válasza:
76%

Én meg azt nem szeretem, hogyha a kpop rajongást a tini lányokkal azonosítják, meg a koreai srácokkal. Meg amikor melegnek tartják aki kpop-ot hallgat. Hadd világosítsak fel pár embert aki, esetleg nem tudja. A kpop nem kizárólag kpop-os srácokból áll, hanem igenis vannak női bandák is, akik igen csinosak és lehetséges, hogy bejönnek az itteni férfiaknak is. Ahogy pl nekem is. Tényleg tök b*zis, hogy tetszenek az ázsiai lányok.

32 F

2020. okt. 26. 21:08
 9/44 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, egyébként a kérdésedre válaszolva:

Nézz körül fővárosunkban az utcákon, hasonló srácokat látsz. Ez egyfajta divat. Hogy ez jó-e vagy sem azt mi nem mi döntjük el.

2020. okt. 26. 21:11
 10/44 A kérdező kommentje:
#8 ha feltűnt volna nem a lányokról kérdeztem. Nem kell magadra venni.
2020. okt. 26. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!