Miért van oda annyi lány, a kpop ért és a koreai "srácokért"?
na igen aktuális dili na meg nem mondanám hogy annyi lány inkább csak egy pár... a kpop még mindig csak réteg zene na azt látják hogy ezek a srácok be vannak futva nagyon sokan beszélnek róluk fent vannak a nyugati platformokon és ennyi... ennyi konkrétan a lényege mert azt lássák hogy népszerűek és sikeresek/pénzesek
ugyan úgy a kövér csúnya rusnya férfival is össze jönnek még a legszexibb nők is mert látják tele vannak pénzzel avagy sikeresek... ":D
Én meg azt nem szeretem, hogyha a kpop rajongást a tini lányokkal azonosítják, meg a koreai srácokkal. Meg amikor melegnek tartják aki kpop-ot hallgat. Hadd világosítsak fel pár embert aki, esetleg nem tudja. A kpop nem kizárólag kpop-os srácokból áll, hanem igenis vannak női bandák is, akik igen csinosak és lehetséges, hogy bejönnek az itteni férfiaknak is. Ahogy pl nekem is. Tényleg tök b*zis, hogy tetszenek az ázsiai lányok.
32 F
Kérdező, egyébként a kérdésedre válaszolva:
Nézz körül fővárosunkban az utcákon, hasonló srácokat látsz. Ez egyfajta divat. Hogy ez jó-e vagy sem azt mi nem mi döntjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!