Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van oda annyi lány, a...

Miért van oda annyi lány, a kpop ért és a koreai "srácokért"?

Figyelt kérdés
Igazából, csak azért érdekel mert nem tudom megérteni mi tetszik egy lánynak egy koreai srácon, akit szarrá sminkelnek és kifestenek, mint egy babát. Facebookon is láttam ismerőseim között egy lányt, hogy összejött egy hasonló sráccal.

2020. okt. 26. 17:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
97%
26-os, pont te mondod masnak hogy "minden kpop kerdesre valaszol es egesz nap a kpop kerdeseket nezi" mikozbe te vagy az aki minden kpop-os kerdes alatt megtalalhato?🤣🤡
2020. okt. 28. 17:59
 32/44 anonim ***** válasza:
10%
31 én legalább nem vagyok akkora képmutató hogy még le is tagadjam... amúgy te is itt vagy szóval inkább szépen be varrhatód a pofikádat...
2020. okt. 28. 19:09
 33/44 anonim ***** válasza:
88%
Nem en vagyok az, aki a kpop irant erzett utalatom ellenere azt lesem mindennap hogy mikor akad egy ezzel kapcsolatos kerdes amiben elkezdhetem szidni, ugyhogy a "te is itt vagy" mondatod ezzel erdemtelenne is valt. Van kulonbseg akozott, hogy valaszolok egy, az erdeklodesi koromet erinto kerdesre, vagy megszallottan keresem az utalatom targyara vonatkozo kerdeseket, es mindegyik alatt azt magyarazom, hogy hu de rossz amit en nem szeretek, ja meg emellett lepontozok mindenkit, aki mas velemenyen van vagy szereti az adott dolgot, csak azert mert en nem. 🤡🤡🤡
2020. okt. 28. 19:22
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
17 éves lány vagyok nem jönnek be a ferde szemü fiuk, és én sem értem mit esznek anyira rajtuk nyálasak buz*sak számomra nem helyesek a számuk se tetszik, le lehet pontozni fanocskák ;)
2020. okt. 28. 19:27
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
33 nézz már tükörbe... állandoan itt vagy minden kpop-os kérdés alatt te is... én meg nem magát a kpop-ot uzálom (habár azt is lehetne amilyen gusztustalanul bánnak az emberekkel) hanem a gyökér kis taknyos fanok miatt mint amilyen te magad is vagy! bohoc jeleket küldesz csak egy gond van én legalább nem akarok áltatni senkit sem főleg nem egy anonim oldalon mert annyira piti kis nyamvadt lelki sérült egom van...
2020. okt. 28. 19:36
 36/44 anonim ***** válasza:
97%
Azt sem tudod ki vagyok, csak random ramondod hogy itt vagyok, hogy legyen mivel visszavagni. :D de egyebkent en szeretem a kpopot, igy termeszetes hogy valaszolok az ezzel kapcsolatos kerdesekre. A metalt peldaul nem szeretem, ezert azzal nem foglalkozom. Nyilvan azzal foglalkozom, amit szeretek. Most hogy ezt a szadba kellett ragni, mert ilyen szellemileg visszamaradott vagy hogy nem erted meg a valodi problemat, megkerdeznem, te mi a francot keresel itt, miert toltod olyannal a szabadidod amit nem szeretsz, de felesleges. Csak magadat teszed szanalmassa vele, sajnalatos, ha ezt nem ismered fel. Ha en nonstop azzal toltenem a szabadidom, hogy olyanokkal foglalkozom amit ruhellek, elgondolkoznek rajta, minden rendben van e az eletemben, amiert ez okoz oromet. De tudjuk, a gondolkodas szamodra megerolteto lenne, a gondolataid 70%at meg amugyis a kpop teszi ki meg ezekszerint a rajongok, akiket ennyire utalsz. :D Bohoc jeleket azert kuldtem, mert ez volt a legrovidebb, legtomorebb es legkonnyebb modja hogy kifejezzem, milyen nevetseges ember vagy. Lenezed a tobbi embert, a "kis taknyosokat", megis te allsz le vitazni mindenkivel olyan dolgokrol, mint hogy kinek mi tetszik...
2020. okt. 28. 19:48
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

olvasd el inkább az elejétől... érdekes módon ha valaki le írja normálisan a véleményét akkor mindig a hozzá hasonló emberek jönnek azzal hogy hülye vagy nem tudsz gondolkodni stb bullshit... gondolkodásban inkább ne akarj versenyezni jó...? nagyon alul maradnál -_-

amúgy te sem tudod ki vagyok de te is random rám mondod hogy itt vagyok... nyilván mindketten itt vagyunk csak bennem van annyi gerinc hogy vallom nem akarok bizonygatni a kis piti egomnak mint sokan mások a neten...

ha nem lennétek ennyire kétszínű álszentek akkor nem egy rossz szavam sem lenne hogy ti mennyire is szeretitek a kpop-ot de így nehéz figyelmen kívül hagyni hogy milyen gusztustalan és szanalmas emberek vannak... adok egy jó tippet; bújj el!

2020. okt. 28. 20:32
 38/44 anonim válasza:
93%
Vannak lányok akik tényleg csak népszerűség miatt rajonganak a kpop bandákért , viszont vannak olyanok mint én akik a kpopra úgy tekintenek mint a családjukra . Egy koreai srác a szemünkben valami egész különös szinte megmagyarázhatatlan dolog miatt sokkal másabb mint egy európai . Vegyük példának a BTSt én azért imádom őket mert szerintem nagyon jó zenéik vannak , tudnak érzékenyek , viccesek viszont egész férfiasak is lenni . És szerintem akármilyen hülye fejet vágnak jól áll nekik . Ami viszont fontosabb ezeknél , hogy nem beképzeltek , náluk nem az számít hogy ki hány csajt fektetett meg , kinek hány barátnője volt . Amúgy meg a sminket sem mindig hordják csak fellépéseknél és videóklippekben ( de amúgy igenis jól áll nekik ) .
2020. okt. 29. 21:43
 39/44 A kérdező kommentje:
#38 azt hittem már sosem kapok rá tényleges választ 😂 köszi
2020. okt. 30. 06:50
 40/44 anonim ***** válasza:
63%
38: szerintem már sok válaszban megkaptad, csak értelmezni kellene 😉
2020. okt. 30. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!