Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van oda annyi lány, a...

Miért van oda annyi lány, a kpop ért és a koreai "srácokért"?

Figyelt kérdés
Igazából, csak azért érdekel mert nem tudom megérteni mi tetszik egy lánynak egy koreai srácon, akit szarrá sminkelnek és kifestenek, mint egy babát. Facebookon is láttam ismerőseim között egy lányt, hogy összejött egy hasonló sráccal.

2020. okt. 26. 17:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért kell lehúzni a válaszom? Én csak annyit mondtam, hogy sajnos az emberek azt hiszik, hogy a kpop csak erről szól. Pedig nem.
2020. okt. 26. 21:19
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg az összes kérdés erről szól, épp azért írtam, hogy nem csak ez az oldala létezik.
2020. okt. 26. 21:20
 13/44 anonim ***** válasza:
98%
#10 Kezdjük ott hogy idézőjelbe tetted a srácokat. Lehet arról beszélsz, amiről, de lehet mégsem. Ezért hadd "keverje" valaki ide a lányokat is. Arról nem is beszélve, hogy miért is más, ha egy férfi rajong koreai lányokért, minthogy lányok koreai fiúkért?
2020. okt. 26. 21:40
 14/44 anonim ***** válasza:
38%

8-as hozzáteszem a koreai barátnő high tier míg a koreai barát low tier lényegtelen hogy kpop idol vagy sem mondok egy elég igaz példát nem sértésből egy túlérzékeny kamasz se vegye magára ezek csupán tények amiket lehet látni hallani olvasni

kint dél koreában ha egy koreai srácnak akad nyugati csaj akkor a király a tigris stb fordítva jobb esetben a csaj qurva lotyó sokan rossz pillantással veszik lenézik megvetik mindez a koreai férfiak kisebbségi komplexusuk miatt mert hát van tényleges "fizikai" különbségek... kb az egész fiú kultúra megveti hogy neki nem elég neki nagy kell...

lányok körében pedig szintén trófea a nyugati barát sokszor jobban is járnak fordítva kevésbé mert tény a koreai srácok sokszor szélsőséges konzervatívak és sokszor bunkok míg itt azért sokkal több a nyílt ember igen nyílt ha azt hiszitek europa beleértve magyaro. nem nyílt akkor nem ismeritek a konzervatív kelet ázsiai kultúrát ":D

ja igen a lányok nem hordják el a fiúkat ha nyugati barátnőjük van most nem kpop idolokra gondolok mert ott alapból tabu a randi... hanem a hétköznapi emberekről ott pl a lányok 90%-a nagyon odaadó okos vicces szorgalmas és még sorolhatnám a jó tulajdonságokat a férfiakra kevésbé igaz nagy részük bunkó érzéketlen hideg max ha isznak akkor lesznek igazi kisfiúk és náluk a nőknek a konyhában van a helye mert ha nem akkor...! de komolyan a nőnek tudnia kell vinni a kemény háztartást! nincs az hogy ti lányok nem fogtok egész ünnepekkor főzni mosni sütni egyedül! a koreai férjuratok meg csak inni meg enni fog a vendégekkel persze van a nyíltabb kedvesebb réteg de az a 10%-a ezért is a koreai barátnő high tier míg a koreai barát low tier!

2020. okt. 26. 21:45
 15/44 anonim ***** válasza:
85%
8-nak teljesen igaza van. Meg az is amikor leb0zizzák a koreai férfiakat vagy olyan fiút aki kpopot hallgat. Csak úgymondom hogy én lány vagyok a testvérem aki fiú ő is hallgat kpop-ot és a legjobb haverja na ő olyan mint én(nagyon kpop fan)
2020. okt. 26. 22:03
 16/44 anonim ***** válasza:
18%

15-ős teljesen objektív és logikus hogy te lány létedre nem szereted ha le b uzizzzzzák az épp kedvenc ázsiai álom pasidat...

én srácként írom hogy ez sokkal bonyolultabb mint azt hinnék az emberek szerintem a fanok jól tudják hogy amit a színpadon művelnek azokat nem ők találták ki ők nekik ezt muszáJ megcsinálni persze ettől még egy normális nyugati sem hagyná magát így szóval egy kis részben az idolok is hibásak már akik mindenre igent mondanak még akkor is amikor mondhatnának nemet is mert van egy kis beleszólásuk...!

tehát tény attól még nagyon nőiesek és lanygi stílusuk van a színpadon nyilván ez csak egy olcsó szerep amit rájuk erőltetnek de akkor ne lepödjön meg sem a kiadó sem az idol sem a fanok ha a normális 7 milliárd ember azt mondja hogy ugy néznek ki ahogy a lanygik mutatkoztak a történelem során! mert tény hogy így néztek ki! azért a rúzs és feminim smink is rá tesz valamint a szuper színes haj ezek mind olyan ismertető jelek amik nyugaton csak a melegek csináltak és csinálnak sokszor még most is...

[link]

2020. okt. 26. 22:29
 17/44 anonim ***** válasza:
66%
Aktuális divat 90% ban a maradek 10% meg tényleg szereti.
2020. okt. 26. 23:09
 18/44 anonim ***** válasza:
68%
A tinikre és főleg a lányokra jellemző, hogy kell valami, amit bálványozhatnak. Most épp ez lett felkapva. Régen az emo ment így. Minden ilyen hájpnál jóval kevesebb a srác.
2020. okt. 27. 01:04
 19/44 A kérdező kommentje:
#16 jó mondjuk arról én is hallottam, hogy rendesen kihasználják őket a producerek. Meg arról is, hogy nem egy ilyen srác halt már meg kihajszolás és drogtúladagolás miatt. Abban igazat is adok, hogy valónszínűleg tudják, hogy mit vállalnak.
2020. okt. 27. 07:12
 20/44 anonim ***** válasza:
56%

"Meg arról is, hogy nem egy ilyen srác halt már meg kihajszolás és drogtúladagolás miatt"

Szóval ki is halt meg drogtúladagolásban a kpop iparban? Igen, voltak tragédiák, de valótlant ne állíts.

2020. okt. 27. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!