Miért van oda annyi lány, a kpop ért és a koreai "srácokért"?
Senki nem unja ezeket a kérdéseket? Hány ilyen kérdes van már? Megse tudjuk számolni lassan...
Emberek! Azért szeretik, mert nekik ez tetszik! Ahogy neked is tetszik valami féle zene/stílus/lány/srác.
Nem értem miért nem lehetünk különbözőek...
És megjegyzem, hogy nem!!, nem csak lányoknak tetszenek.igenis vannak fiúk is, kik ezt a műfajt hallgatják. Főleg hogy a kpop az nem csak a koreai POP szót foglalja magába. Ez ennél sokkal több...
Plusz az, hogy idézőjelbe teszed a srácok szót, az már a lenézés kategória. Szerintem egy srác nem attól lesz srác, hogy csak fiús dolgokat csinál, feketébe, “fiús” színbe öltözik, és szőrös... egy fiú is hordhat szoknyát, egy fiú is vehet rózsaszínt és igenis ők is sminkelhetnek. Ezek nem lányhoz kötött dolgok.
Azt tudtad például, hogy a lila meg a rózsaszín volt még nagyon rég a fiúk színe például?
Erről ennyit...
25-ős ha közben nem lennel képmutató meg álszent akkor adnék egy nagyon nagy pacsit de minden szavad azt tukrozi hogy hogyan merik szapulni a kpop-ot??!!!?! Hogy lehetnek ilyen emberek akik nem szeretik akik nem rajonganak értük hogy???!
Kb ez van itt... mert hát az is elárult hogy itt hangsúlyozod hogy hanyadik kérdés már ez de közben mindegyikre válaszolsz meg egésznap nézed a kpop-os kérdéseket... 😓😓😓😖 csak ezzel van bajom...amugy meg nem a férfiak ne hordjanak női szoknyát sem női sminket a rozsaszin haj meg már nevetséges ne akarj a nyugatból egy eltorzult tanszi országot csinálni hozzáteszem az átlagos koreai srácnak esze ágába sincs rozsaszinre festeni a hajat vagy egyéb kirívó színre mert ők is bu zisnak tartják... ami van a közéletben meg a médiában az teljesen más magyarán amit mutatnak a kpop-ban az annyira nem tukrozi a valos Koreát hogy csak na! Aki azt hiszi hogy minden lany meg srac ugy néz ki meg olyan “jó” személyiségük van mint a nem idol koreai embeeeknek az nagyot fog nézni...
26:
25-ös vagyok
Igen, én tényleg nem értem miért ócsárolják annyian...
viszont azt egy szóval sem mondtam, hogy mindenkinek imádnia, rajongania kelljen értük! Csak nem kellene őket leszólni, és nem kellene előítéletesnek lenni.
És azt se mondta senki se, hogy mindegyikre válaszoltam😅 csak a kedvenc témàm a szórakozás, és abba van sok ilyen kérdés. Ezt onnan tudom, mert tán belefutok egy-kettőbe... az nem jelenti hogy mindegyiket meg is nyitom...
És újonnan csak megcáfolni tudom... a fiúk akkor hordanak szoknyát és sminket, mikor kedvük támad. Attól még nem lesznek transzneműek. A transzneműek fiúból nők, és fordítva is azok akarnak lenni. De attól, hogy egy fiú szoknyában érzi jól magát, még nem akar nő lenni. És rózsaszín hajról meg senki sem beszélt. Annyit mondtam, hogy viselhetnek rózsaszínt. Mert nincs olyan hogy tiltott szín.
És igen, persze, ezzel én tisztában vagyok, hogy koreában nem pontosan olyanok az emberek, mint ahogy ezt a kpop mutatja. De most a kpop-ról volt szó és az ittani idolokról...
27 olvasd el a kérdést még egyszer...! várj segítek;
"és a koreai "srácokért"?"
valamint "Nem értem miért nem lehetünk különbözőek..."
ha valaki szerint bu zis akkor miért nem mondhatja el? csak jót semmi rosszat? ki szerint? te szerinted...?
az megint más hogy valamire valaki fizikailag képes és hogy meg is kellene csinálnia vagy sem... én is képes lennék hogy embereket bántsak de még sem teszem semmi köze a rendőrségnek és államnak... pusztán nem célom erőszakot alkalmazni csak úgy brahiból...
ja igen akkor hordhatnak a fiúk ja nem... étteremből és egyéb hivatalos helyekről szépen kitessékelik... és szoknya és "szoknya" között is van különbség pl tradicionális ázsiai ruhák kimonok és stb és amúgy is van egyfajta esztétikai szabálya amitől mind a férfiak mind a nők szemében undorító...!
[link] &imgdii=Sbcqw7MuxrwX5M
vannak dolgok amiket jobb nem megcsinálni... huzzunk határt a két nem között mert nem ugyan az mind fizikailag mind szellemileg! nem vagyunk egyenlőek jobban kifejezve más etiketti és társadalmi szabályokat kell alkalmaznunk egy férfire és egy nőre!
Amúgy pont ezért raktam idézőjelbe a "srácokat". Szerintem ha egy-két
olyan képet elém vagy bárki elé raknának nembiztos, hogy elsőre megmondaná melyik nemhez tartozik. Amúgy meg ha eltekintünk a k-poptól és csak ezeket a srácokat nézzük kevesebb a sértődés?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!