Kpopperek szoktatok nézni koreai műsorokat is?
A kpop és a kdrámák mellett szoktatok koreai variety show-t is nézni, esetleg egyéb műsorokat? Ha igen, miket?
Én leginkább Weekly Idolt és Knowing Brothert nèzek. De láttam pár részt a Star Kingből is.
#1 és #2 minek válaszoltok ha nem hozzátok szólt a kérdés és nem is tudtok válaszolni egy kérdésre.
Ezt sosem fogom megérteni. Sőt az ilyen ember minek kattint rá egyáltalán egy kpop-os kérdésre?
Mindegy toxic antifanok kerüljenek pls.
Weekly Idolt és Knowing Bros-t. Ezekből elég sok részt láttam. 4-es igen vannak érdekes pillanatok a weekly idol-ban ez tény, de én nagyon nagyon bírom az a két idiótát (Defcon és Coni). Mondjuk tudom, hogy nem mindig ők vezették a műsort, de én őket nagyon bírtam.
A Knowing Bros-t elsősorban Heechul miatt kezdtem nézni, aztán megszerettem Soogeun-t is. Néha olyan poénjai vannak, hogy leesek a székről a röhögéstől. Meg bírom, ahogy egymást is szivatják, de ezeken kívül szerintem sok érdekekes dolgot meg lehet tudni az idolokról is.
4-es láttam, hogy írtad a Running Man-t. Annyit hallottam róla, hogy gondolkodtam azon, h elkezdem nézni. Érdemes szerinted? Kik a műsorvezetők vagy mi a lényege egyáltalán? Simán van rá esély, h láttam belőle részletet, csak nem tudom melyik az.
Hát én ahol éppen tudom. Beírom google-be pl, hogy " Knowing Brother episode 10" aztán megnézem melyik a legjobb amit kidob. Ha valakinek esetleg van jobb ötlete, vagy ismer kifejezetten jó oldalakat, az engem is érdekelne.
Én ezt szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!