Kpopperek! Blackpinkől ki a kedvencetek és miért? Van olyan tag akit esetleg kevésbé szerettek? Szerintetek melyik lány a legszebb a bandából?
Nekem Lisa a kedvencem egy jó ideje.Iszonyat jól rappel és az énekhangja is valami elképesztő*.*
Szeretem azt a kis pufi arcát frufruval igen csak édes és a stílusát is birom.
Ja és ne felejtsük el,hogy Lisa is rettentően jól táncol:)
Nem hallgatok annyira Blackpinket mert a kedvenc bandám nyilván a BTS:D de van 1-2 szám amit szeretek tőlük ilyen a nem rég kijött Ddu Ddu Ddu és a forever young:)
Huhh... a "miértre" nem tudok választ adni, mert egyszerűen magát a személyiségüket, a hangjukat, a tánctudásokat, mindent imádok. ^^
A kedvencem Jennie, illetveee Lisa. Ha így szimpátiára nézzük, akkor Jisoo a legkevésbé szimpatikusabb, de vele sincs bajom. :) Szépségre pedig, mindegyikőjük gyönyörű. <3
Nekem volt szerencsém ott lenni a Melon és az Mnet
díjátadói backstage-ben.
Így nekem a "kedvenc" az az alapján alakult igazából, amilyen képet ott élőben kaptam róluk.
Kedvencem Lisa. Ő nagyon aranyos, vicces, kedves élőben is.
Legszebbnek Jisoo-t mondanám. De az hogy kinek ki tetszik elég szubjektív. Nekem akkor is őt tudta megdobogtatni a szívem.
Ki az akit legkevésbé? Rosé. Szemtől szemben iszonyatosan nemtörődöm és bunkó volt, nem csak velem, mindenkivel...utána Jisoo ment körbe bocsánatot kérni mindenkitől.
A legelső díjátadójuk volt.
Jessie inkább csak úgy csendesen sodródott a többiekkel :)
Hogy jutottál el a díjátadóra? :O
Nekem most Jisoo a kedvencem! Sokaknak nem tetszik a hangja de nekem igen. :) Amikor legelőször láttam az első klipjüket, a Boombayah-t akkor Jennie tűnt a legkülönlegesebbnek, de hallottam róla, hogy állítólag zaklatott másokat az iskolában. Nem tudom igaz-e. :S
Szia!
Nekem a kedvencem Jennie! Egyrészt azért mert nagyon imádom a hangját és azt ahogy rappel.Másrészt pedig egyszerűen tetszik a személye,öltözködése(tudom hogy mindegyiküknek van stylistja)és az egész lénye.Régebben Jisoot nem szerettem viszont mostanára nagyon megkedveltem!❤️
54%-os, még Jennie nevét se tudod, de higgyem el, hogy találkoztál velük személyesen? Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert vagy bizonyítékkal mondasz ilyet, vagy sehogy. Hogyan is jutottál be backstagebe, azt azért elmondhatnád?
Sosem hallottam még senkit Rosé személyiségére panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!