Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpopperek! Blackpinkől ki a...

Kpopperek! Blackpinkől ki a kedvencetek és miért? Van olyan tag akit esetleg kevésbé szerettek? Szerintetek melyik lány a legszebb a bandából?

Figyelt kérdés
Már egy éve hallgatok Blackpinket és nekem Rosé a kedvencem, a hangja egyedi és a tánctudása is kiváló. Karizmatikus a személyisége, a szimpadon szinte ragyog és a személyisége is aranyosnak tűnik:D Akit kevésbé bírok (ha lehet ezt így mondani) az Jennie, olyan hisztis lánynak tűnik aki engem 5 perc alatt fel tudna idegesíteni, de már a nézése is olyan nagyképű, viszont szerintem ő a legszebb tag. Várom a többiek véleményét is:D

2018. aug. 14. 19:42
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Elnézést a szóismétlésért
2018. aug. 14. 19:44
 2/25 anonim ***** válasza:
65%

Nekem Lisa a kedvencem egy jó ideje.Iszonyat jól rappel és az énekhangja is valami elképesztő*.*

Szeretem azt a kis pufi arcát frufruval igen csak édes és a stílusát is birom.

Ja és ne felejtsük el,hogy Lisa is rettentően jól táncol:)

Nem hallgatok annyira Blackpinket mert a kedvenc bandám nyilván a BTS:D de van 1-2 szám amit szeretek tőlük ilyen a nem rég kijött Ddu Ddu Ddu és a forever young:)

2018. aug. 15. 09:56
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

Huhh... a "miértre" nem tudok választ adni, mert egyszerűen magát a személyiségüket, a hangjukat, a tánctudásokat, mindent imádok. ^^

A kedvencem Jennie, illetveee Lisa. Ha így szimpátiára nézzük, akkor Jisoo a legkevésbé szimpatikusabb, de vele sincs bajom. :) Szépségre pedig, mindegyikőjük gyönyörű. <3

2018. aug. 15. 15:13
 4/25 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt szerencsém ott lenni a Melon és az Mnet

díjátadói backstage-ben.

Így nekem a "kedvenc" az az alapján alakult igazából, amilyen képet ott élőben kaptam róluk.

Kedvencem Lisa. Ő nagyon aranyos, vicces, kedves élőben is.

Legszebbnek Jisoo-t mondanám. De az hogy kinek ki tetszik elég szubjektív. Nekem akkor is őt tudta megdobogtatni a szívem.

Ki az akit legkevésbé? Rosé. Szemtől szemben iszonyatosan nemtörődöm és bunkó volt, nem csak velem, mindenkivel...utána Jisoo ment körbe bocsánatot kérni mindenkitől.

2018. aug. 16. 15:08
 5/25 anonim ***** válasza:
66%
Úristen de szerencsés vagy *.* És Jennie?!
2018. aug. 16. 16:21
 6/25 anonim ***** válasza:
73%

A legelső díjátadójuk volt.

Jessie inkább csak úgy csendesen sodródott a többiekkel :)

2018. aug. 16. 18:46
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Hogy jutottál el a díjátadóra? :O

Nekem most Jisoo a kedvencem! Sokaknak nem tetszik a hangja de nekem igen. :) Amikor legelőször láttam az első klipjüket, a Boombayah-t akkor Jennie tűnt a legkülönlegesebbnek, de hallottam róla, hogy állítólag zaklatott másokat az iskolában. Nem tudom igaz-e. :S

2018. aug. 17. 01:13
 8/25 anonim ***** válasza:
61%
Nekem Jisoo a kedvencem☺ a hangja is tetszik, és szerintem nagyon szép, de a személyiségét is nagyon bírom. Valamiért úgy érzem ő van a legkevésbé tehetségesnek titulálva a bandában, hiszen Lisa a táncos Fosé az énekes, Jennie a rapper Jisoo meg visualként úgy van kezelve mintha "csak" szép lenne. Szerintem ez nagyon nem így van, ráadásul több helyen olvastam hogy mindenki hozzá szokott fordulni a problémáival, nekem kicsit úgy tűnik mintha ő lenne a "ragasztó" a bandában. Szóval ő a kedvencem. Én Jenniet nem bírom annyira, nekem kicsit bunkóbbnak, és "hercegnősebbnek" hidegebbnek tűnik persze ez csak egy szubjektív vélemény🙂
2018. aug. 20. 14:01
 9/25 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem a kedvencem Jennie! Egyrészt azért mert nagyon imádom a hangját és azt ahogy rappel.Másrészt pedig egyszerűen tetszik a személye,öltözködése(tudom hogy mindegyiküknek van stylistja)és az egész lénye.Régebben Jisoot nem szerettem viszont mostanára nagyon megkedveltem!❤️

2018. aug. 20. 22:40
 10/25 anonim ***** válasza:
75%

54%-os, még Jennie nevét se tudod, de higgyem el, hogy találkoztál velük személyesen? Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert vagy bizonyítékkal mondasz ilyet, vagy sehogy. Hogyan is jutottál be backstagebe, azt azért elmondhatnád?

Sosem hallottam még senkit Rosé személyiségére panaszkodni.

2018. aug. 22. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!