Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpopperek! Blackpinkől ki a...

Kpopperek! Blackpinkől ki a kedvencetek és miért? Van olyan tag akit esetleg kevésbé szerettek? Szerintetek melyik lány a legszebb a bandából?

Figyelt kérdés
Már egy éve hallgatok Blackpinket és nekem Rosé a kedvencem, a hangja egyedi és a tánctudása is kiváló. Karizmatikus a személyisége, a szimpadon szinte ragyog és a személyisége is aranyosnak tűnik:D Akit kevésbé bírok (ha lehet ezt így mondani) az Jennie, olyan hisztis lánynak tűnik aki engem 5 perc alatt fel tudna idegesíteni, de már a nézése is olyan nagyképű, viszont szerintem ő a legszebb tag. Várom a többiek véleményét is:D

2018. aug. 14. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem mind kedvencek sőt imádom őket

De a legjobban Lisa fogott meg

Hogy miért?

Szép,szexi,vicces,aranyos,kedves,legtehetségesebb közülük , rohadt jó táncol, sokkal többet keres mint jisoo rosé jennie és O is a legfelkapottabb és sokkal több követője van instán

Szerelmes vagyok!

2023. nov. 5. 16:42
 22/25 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a kedvencem Lisa mindig is ő lesz!

Mert kíváloan tud táncol,vicces,aranyos,jól rapper,magabiztos,kitartó,O szokott a legtöbbet takarítani szép és igazából O fogott meg rögtön mikor megnéztem hogy kik is a BLACKPINK tagok!

Amúgy mar 3 éve BLINK VAGYOK

ÉS A TÖBBI TAGGAL SINCS SEMMI BAJOM ,MINDEGGYIKUK A DOBOGON VAN

LISA AZ ELSŐ

JISOO ROSE JENNIE A MASODIK NEKEM OSZINTEN NEM BIROK VALAHSTANI HARMOJUK KOZUL

ES ROSE NEM IS BUNKO NAGYON ARANYOS ES SZERINTEM O ES JISOO A "LEGNORMÁLISABB"

MERT OK NEM TWERKELIK SZÉT AZ EGÉSZ KONCERTET

DE persze nincs bajom ha jennie Lisa twerkelenk hagy csináljak!

Imádom őket nincs rossz tulajdonságok!

jan. 16. 18:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja és jennie nem zaklatott senkit az iskolába jó gyerek volt és 4-5-os tanuló sosem tenné amúgy ilyet
jan. 16. 18:31
 24/25 anonim ***** válasza:
#22 miért kell ekkora betűkkel írni?
febr. 1. 06:01
 25/25 anonim ***** válasza:

#11-es na jó ezt most komolyan higgyük el?Pff...és van akik ezt elhiszik🙄KAMU

Még ha azt mondtad volna,hogy BP concerten voltál,azt elhittem volna mert az lehetséges,na de Backstage,ugyan már...

Lisa a kedvencem

Jennie a legszebb

Rosé a legaranyosabb

Jisoo a legszebb természetű

Nincs olyan,hogy valakit "kevésbé"szeretek,mindegyikük egy arany szívű jó ember!

Amit még Jenniet illeti.Egyáltalán nem nagyképű,Ribi,felgma...stb

Ezt mondta egyszer Jennie az utáloknak:

"Mindenki azt lát,amit látni akar,könnyebb megítélni engem,mint hinni."

-Jennie Kim❤️

júl. 13. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!