Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpopperek! Blackpinkől ki a...

Kpopperek! Blackpinkől ki a kedvencetek és miért? Van olyan tag akit esetleg kevésbé szerettek? Szerintetek melyik lány a legszebb a bandából?

Figyelt kérdés
Már egy éve hallgatok Blackpinket és nekem Rosé a kedvencem, a hangja egyedi és a tánctudása is kiváló. Karizmatikus a személyisége, a szimpadon szinte ragyog és a személyisége is aranyosnak tűnik:D Akit kevésbé bírok (ha lehet ezt így mondani) az Jennie, olyan hisztis lánynak tűnik aki engem 5 perc alatt fel tudna idegesíteni, de már a nézése is olyan nagyképű, viszont szerintem ő a legszebb tag. Várom a többiek véleményét is:D

2018. aug. 14. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

"Kedves" utolsó...

Uram bocsá', én dögöljek meg, mert éjjel háromnegyed kettőkor félre írok egy nevet...

Idekint dolgozom már jópár éve, mint angoltanár. (Nem, én nem az vagyok aki KN aláírást használ és É-koreai.)

Először egy middle school-ban tanítottam, csak pár éve kerültem egy high school-hoz.

Nem kevés tanulónk lett gyakornok a Nagy Hármak-nál. Közülük eddig még egy sem debütált. Bár most van egy lány aki esélyes rá. Büszke lennék, ha elmondhatnám, hogy "Hehe, én tanítottam ezt az énekest angolra!", de egyelőre ezt sajnos még nem tehetem meg.

Viszont hála a jó kapcsolatoknak, mi középiskolai tanárok elmehettünk megnézni jópár próbát. Az egyik énektanárnő kollégám (aki velem együtt váltott iskolát, így a kezdetektől együtt dolgozunk, rengeteget vegyítettük az angol-ének órákat) anyja Lee Soo-Man volt osztálytársa, így a kolléganőm is gyerekkora óta ismeri Lee Soo-Man-t.

Egyszer lebeszélte, hogy bemehessünk egy debütálás előtti utolsó próbára. Sose felejtem el az élményt (akkor még fiatalabb voltam), hogy láthattam az SNSD debütpróbáját.

Innentől kezdve pedig egyszerű "csókos"-ként bejárogattunk az S.M.-hez. Néha ott voltunk amikor más vállalatoktól jöttek emberek. Így találkoztunk Papa YG-vel és JYP-vel. Amikor egy-egy beszélgetés alkalmával megjegyeztük, hogy náluk is van olyan gyakornok aki nálunk tanult, akkor hozzájuk is bemehettünk megnézni. Végül ott is "csókos"-ok maradtunk.

A kolléganőm 34 éves, én 36.

Azóta pedig rendszeresen járunk koncertekre ingyen, ráadásul be a backstage-be.

Nos így jutottam be.

2018. aug. 22. 16:16
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó, a sztorid több sebből vérzik, de oké. xd
2018. szept. 1. 12:06
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha ez igaz akkor nagyon irigy vagyok! Ez nagyon király lehet, bemenni az ügynökségekhez, jóban lenni híres emberekkel.. Olyan jó lenne találkozni az EXO-val, de ez nekem csak álom. :(
2018. szept. 2. 00:35
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Milyen szerencsés!😭

Én az életem adnám azért hogy megismerhessem a BTS-t a backstage-ben,vagy legalább csak lássam 😔

2018. szept. 2. 08:01
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Nekem Jisoo és Lisa a kedvenceim. Jisoo-nak nagyon kellemes a hangja, Lisa-nak inkább a rappelését szerettem. Nekem is első látásra Jennie tünt "túl magabiztosnak", de rájöttem, hogy nem így van. A legszebb szerintem Rosé, ha nagyon kell választani.
2019. szept. 1. 13:00
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Kedvencem Lisa. Egyszerűen imádom. Már az elején kitűnt nekem. Szinte ragyogott, mikor először láttam őt. Imádom a hangját, kicseszett jól rappel. Ugye, ő a legjobb táncos, ezt szerintem mindenki elismeri. Nagyon vicces, és bolondos. Szerintem fantasztikusan tanít. (sokan azt mondják hogy túl kemény), na azok látnák az én sulis tanáraimat. Olyan gyönyörű, őt tartom a legszebbnek. Ne kérdezzétek miért. Egyszerűen, a tekintete, a szeme magával ragad... Régen Jenniet utáltam, mert nagyon hideg volt a tekintete, és nagyképűnek tűnt. De utána interviewekben rájöttem hogy írtó cuki. Igaz, nem a legjobb táncos, de a hangja tetszik. Nekem Lisa rappje jobban bejön, de ha ő nem rappelne, hiányozna valami a dalokból, szóval jó hogy benne van a dalokban a rappje. Rosé fantasztikusan tehetséges. A hangja a 4 lány közül a legképzetteb. Nagyon jófej és aranyos, no meg gyönyörű. Sztem ő a 2. Legjobb táncos. Jisoo hangjáért odavagyok. Igaz, ő sem a legjobb táncos, de annál gyömyörűbb. Ő az anyuka a csapatban.

Szépség :

1.Lisa

2.Jisoo

3.Rosé

4.Jennie

Tánc :

1.Lisa

2.Rosé

3.Jennie

4.Jisoo

Hang :

1.Jisoo

2.Rosé

3.Lisa

4.Jennie

Humor/természet :

1.Rosé

2.Lisa

3.Jennie

4.Jisoo

✌️

2020. jún. 12. 23:19
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem Lisa és Jisoo a kedvencem. Előbbi a mozgása és természete a második a természete és a hangja. Sztem nagyon különleges hangja van Jisoo-nak, imádom. Rose a harmadik, ő szép és a hangja is jó. Utolsó talán Jennie, bár most már nincs vele bajom. Régen én is beképzeltnek hittem de már rájöttem h nem az. Ennek ellenére az ő személyisége jön át a legkevésbé és az előadásából sem tudom mit emeljek ki. Szépen táncol, szépen énekel, jól néz ki, ráadásul ő a legnépszerűbb nekem kicsit túl tökéletes. Kevésbé fogott meg de mondom nincs vele baj am cuki nagyon de ha választani kéne talán ő a legkevésbé a többiekhez képest nekem.

De ízlések és pofonok nem bántásból írtam, nincs vele baj. :)) am nagyon félénknek és arányosnak tűnik.

2021. júl. 8. 14:40
 18/25 anonim ***** válasza:

Először: #11 annyira irigylek téged. Mindent megadnék, hogy láthassam a Blackpink-et vagy a BTS-t élőben. Annyira irigylek😭!

Na a kérdésre (bocsi, hogyha lekoppintom a szempontjaid #16):

Szépség:

Rosé

Jisoo

Lisa

Jennie

Tánc:

Lisa

Rosé

Jennie

Jisoo

Hang:

Rosé

Jisoo/Lisa

Jennie

Humor:

Rosé/Lisa

Jisoo/Jennie

(Itt a végén alig bírtam összerakni, és bocsi hogyha így sikerült, nem tudtam máshogy, mert egyiket sem akartam volna negyediknek rakni, dehát legalább összeraktam a saját gondolataim szerint.)

2023. jún. 28. 12:42
 19/25 anonim válasza:

Szia!

Nekem a kedvencem Lisa és azért mert nagyon de nagyon jól táncol, rappel, vicces és gyönyörű.

Velem ő szerettette meg a táncolást és azóta az életem része.

Jennie-t is nagyon szeretem ő is majdnem olyan szimpatikus mint Lisa. Akit kevésbé kedvelek az Jisoo de nincs vele semmi bajom! <33

Én már nagyon rég óta "REAL BLINK" vagyok és minden álmom elmenni egy koncertjükre! :D

2023. júl. 13. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedvencnek talán Rosé-t mondanám. Ő fogott meg először mikor megláttam! Miért? Iszonyat jó hangja van, de sajnos (még itt gyakorin is) azt mondják rá, hogy nem jó a hangja, nagyon szép, de sajnos (szintén ezt is mondják rá itt is) azt mondják rá, hogy visual hole, pedig nagyon nagyon szép! A természete, mosolya, tánca, MINDENE!

Lisa: iszonyat jól táncol, rappel, jó a humora, szép a mosolya, jó a természete (gondolom), MINDENE TETSZIK!

Jennie: először azt hittem, hogy ilyen hercegnős, meg hogy nem törődik senkivel, de ahogy jobban megismertem őket, rájöttem, hogy nem, nagyon jól rappel, énekel, nagyon szép, kedves, törődik a tagokkal, és annyira cuki amikor mosolyog! MINDENE TETSZIK!

Jisoo: nagyon szép, nagyon jó a hangja, jól táncol, jó a természete (gondolom), törődik a tagokkal, jó a humora, MINDENE TETSZIK! (Sajnos ő is "underrated", mert azt mondják, hogy túl dagadt, nem jó a hangja, nem tud táncolni, csak visual, stb stb, de ez nem így van. Ő ezekben nagyon jó, és NEM DAGADT!)

2023. okt. 27. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!