Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?
Azért gyerekek, ne terjesszük már, hogy a "BTS-nek köszönhetően" lett Korea ismert. A BTS csak végigsétált azon a szépen kikövezett úton, amit az előtte lévő 30 évben más idolok, bandák a saját vérükkel építettek fel. (H.O.T, DBSK, SHINWA, stb)
Jókor voltak jó helyen. Korábban kedveltem őket, de már a csapból is ők folynak. Tehetségesek, de ez már sok....
Pedig miattuk lett! A többi csapatot feleannyian sem ismerik, vagy egyáltalán nem. Nem kéne összehasonlítani másokkal, mert népszerűségben a nyomukba sem érnek. Talán az EXO és a Blacpink.
Akkor valamit mégis jobban tud csinálni a BTS. A személyiségükről, kedvességükről, rengeteg adományaikról, az armyk környeszettisztító és adományozó munkájáról ne is beszéljünk. Gondolom ezekről tudsz. Akkor miért pocskondiázod őket? Mert népszerűbbek a te kedvenceidnél? :D
Sok army csak a BTS-eszt szereti, miattuk lett kpop-os. A miniszterelnök is ezt mondta, hogy miattuk megy rengetek turista. A koncerteik is minden országban teltházasak.
Az armyk miattuk megszerették az országot, a gasztronómiát, a sminktermékeket, arcápolási termékeket, sokan tanulják a nyelvet és elmennek az országba..
Drága, nem vagyok tini. Ha kpopos felnőtt vagy, lehetne több eszed, mint a semmin vitatkozol más kpop kedvelőkkel, "gyerekekkel". Fáj az igazság és mások megérdemelt sikerei. Különben miért írnál rosszat? Mert neked az jól esik.
Attól még, hogy régóta van kpop és régebben is ismerték az országot és a termékeket, most a BTS miatt sokkal többen megismerték. Vagy nem igaz? Nem igaz, hogy a BTS a legismertebb kpop banda? Nem dolgoztak meg a sikereikért? Akkor min vitázol? :D
Semmit nem reagáltál a válaszomra, csak ferdítesz. És még engem pontoztok le. :D
Tegnap néztem magyarul egy kpop-ról szóló Youtube videót, ahol sok hozzászólás volt és 90%-kuk melyik csapatról? A BTS csapatot írta mindenki.
Szerintem is ők a legnépszerűbbek, az angol videók alatt is őket írják.
26-os, persze persze. Én nem vitatkoztam, vsak véleményt írtam. :)
Te vagy az aki mindent a szívére vesz...de tudod mit? Váljék egészségedre ;)
26-osnak Igaza van szerintem. Minden amit leírt az igaz. Az utolsó megint nem reagált semmit, mert ő is tudja. :D
A BTS a legismertebb együttes és miattuk sokan megismerték az országot.
Nem is értem, miből gondolod és milyen okból írtad, hogy nem ők a legnépszerűbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!