Kwon Ji-yong alias G-Dragon fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Némelyik képen inkább fiúnak, némelyiken meg kimondottan lánynak látszik. A legtöbbön meg nem lehet eldönteni hogy melyik.2020. nov. 29. 06:15
2/15 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű srác. Lennék benne.
3/15 anonim válasza:
Ne legyél már hülye, egyértelműen fiú.
4/15 anonim válasza:
Miért van az első lepontozva?:D Jiyong férfi, ebben nem tudtok egyetérteni?
7/15 anonim válasza:
Férfi, de valóban, az eurpópai normák szerint elég nőies arca/megjelenése van. De igazából nem nő, férfi!!! Más kultúra, más szépségideál... :)))
8/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a kép (2.) alapján egyértelműen megállapítható, hogy ő egy nő.
9/15 anonim válasza:
Ha nezed az instajat is, hogy nem tudod szegeny GD rol, hogy ferfi? Na mindegy, szerintem ezen a kepen meg pont, hogynem is hasonlit egy lanyra.
10/15 anonim válasza:
#9 látom, te nagyon nem érted az iróniát 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!