Dragon Age nevű játékkal játszhat e egy 14 éves lány?
Heló!
A Dragon Age: Vérvonalak például 18+-os, tehát van benne olyan rész, ami kisebbeknek nem ajánlott. De ez kb olyan ,mitnha Gyűrűk Urát nézne, néha egy kcisit durvább kiadásban. Szeritnem atörténet maitt szeretné kérni, valamitn az rpg rész maitt, így az is előnyös, hogy magyarul tud vele játszani.
Szerintem jó vétel lenne számára.
Én 12 éves voltam,amikor nyári szünetben kijátszottam:D
Nekem azóta is a kedvenc rpg-m,szépen ki van dolgozva a történet,és a karakterek is jók + a zenéjét is imádom*.*
Tényleg vannak benne véres részek,plusz pár kitakart szexjelenet,de szerintem semmi olyan nincs benne,amit ne látna bármelyik délután,ha bekapcsolja a tv-t.Nálam nem okozott semmilyen traumát/defektet a játék(pedig nem ma voltam 12:D),úgyhogy szerintem nyugodtan megveheted neki:)
L
Azt hiszem én is 14-15 éves voltam, amikor először kezdtem neki a Dragon Age: Originsnek, és baromira imádtam, nagyon megérte az árát, a mai napig játszogatok vele, még ha nem is olyan sűrűn, mint annak idején, hiszen már nagyon sokszor végigvittem :D
Szerintem ez kifejezetten egy lányoknak is "való" játék, és 14 évesen azért a legtöbb ember már találkozott némi erőszakkal és szexszel a filmekben, nekem semmi bajom nem lett tőle :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!