Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most a BTS-nek vagy más...

Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?

Figyelt kérdés
Mert ugye most jelenleg Jin mindjárt 29 éves lesz. És én úgy tudom hogy 20-30 között mennek el, de javítsatok ki ha ez nem így van! Na meg az elég szomcsi lenne hogy ha feloszlana a csapat :(

2021. júl. 5. 08:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
16%

45ös vagyok: A reklámok nem így működnek, elég hosszú kommentben kifejtettem a véleményemet. Elolvastad?

Én mindenre válaszoltam, de te szinte semmire sem válaszoltál, csak a reklámot írod le vagy 20-ra. Az utolsó kommented végre nem arról szól.

Nem vagyok elvakult írtam, hogy hallgatok kpop-ot, sok bandát ismerek.

Nem írtam róluk semmi rosszat, ők is tehetségesek, vannak szimpatikus énekesek és jó dalaik. Jó párat tudnék írni. Azt írtam, hogy nekem a BTS tetszik a legjobban és ők a legnépszerűbbek, aminek mi rajongók örülünk.

Arra is válaszoltam nem verseny, hogy ki mióta kpop rajongó.

Azt is írtam, hogy nem az évek számítanak és hogy hány együttest ismersz hanem, hogy mennyi igazi tudásod van. Számok, statisztika, elért eredményeik, ilyenek. Arra is válaszoltam, hogy nem vagyok tini.

Mindent legalább ötször kell leírnom és te semmit nem fogsz fel. Csak agresszív vagy és ugyanazt ismételgeted. Majd még van bátorságod magad jobbnak állítani és a másikat degradálni.

Nem vetted észre, hogy rajtam kívül még vagy 4 válaszoló megcáfolt. Senki sem gondolta, hogy neked van igazad.

Nem szeretnék az utolsó kérdésedre válaszolni, mert eddig se fogtad fel egyik válaszomat sem. Most is szinte mindent meg kellett ismételnem. Így feleslegesnek tartom. Sajnálom, de nem tartalak elég intelligens vitapartnernek. Inkább vitatkozz tényleg tinikkel. Akkor talán nyernél.

Gondolom a kérdező sem kíváncsi a mi vitánkra, így már nem foglalom itt a helyet.

További jó zenehallgatást mindenkinek! :)

2021. júl. 15. 02:43
 52/68 anonim ***** válasza:
16%

A legtöbb embert nem zavarja, hogy angolul is énekelnek. Csak pár koreait. Te annyira nagy koreainak tartod magad, hogy jogod van felháborodni? Miért ne énekelhetnének angolul is? :D A BTS nem nyalt be senkinek, ezt sem tudom honnan veszed. Ha a többi idolnak lenne lehetősége, ő is menne Amerikába és szerepelnének reklámokban. Ugyanezt csinálnák.

Ha megfelelne neked, hogy a kedvenceid nem ilyen sikeresek, akkor nem panaszkodnál itt már napok óta.

De most már tényleg befejeztem veled. :D

2021. júl. 15. 02:48
 53/68 anonim ***** válasza:
76%
#51 kezdjük ott, hogy erdetileg nem is veled vitatkoztam. Hanem egy olyan idiótával aki sokkal nagyobb baromságokat állított mint te és akin tisztán látszott, hogy fiatal és csak ugyanazt hajtja. Bocsi, hogy így jött le neked.
2021. júl. 15. 03:17
 54/68 anonim ***** válasza:
76%

Nem tartommagam koreinak, de ha nem haragszol én a koreai nyelv, a korei stílus és haonlók miatt lettem kpop fan. Ha ezek nekem nem számítanának, akkor hallgatnék amcsi pop-ot. Nyilván ott is van sok jó előadó, mert miért ne lenne, de nem érdekel, mert a KPOP-ot nem véletlenül kezdtem hallgatni. Nem azért, hogy amcsi stílusú, angol nyelvű számokat hallgassak koreai srácoktól. Bocsi, hogy nem ugyazért hallgatjuk a kpop-ot.

Ennyi erővel hallgathatnék One Direction-t is. Sok különbség nincs.

És engem nem az zavar, hogy nem koreaiul énekelnek, hanem h ennek ellenére kpop-nak nevezik. Mert nem az, és ezt elég sokan egyébklnt Armyk között is sokan kifejtették, hogy az új számaik már nem kpop, hanem az amcsi piacra készült számok. Nincs ezzel baj, csak nem kell megsértődni azon ha valaki erre azt mondja h nem kpop. Mert ez így van.

Egyébként az sokkal jobban zavarna, ha a többi kpop együttes is ezt követné, mert akkor vége a kpop-nak. Igen elhiszem, h ez sokakat nem zavarna, de akkor nem tudom mi alapján nevezik magukat kpop fannak.

2021. júl. 15. 03:24
 55/68 anonim ***** válasza:
36%

Ezt megértem, de erről is beszéltünk. Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, azt írtam, hogy nekem nem a koreai nyelv miatt kpop. Mondjuk ez hülyén jön le. :D

A stílusukra gondolok, a dalok üzeneteire (mert mindig énekelnek valami fontos dologról: szeressük önmagunkat, ne adjuk fel, legyünk vidámak, másokat is szeressünk, az utálkozókkal ne foglalkozzunk, ebben is jobbak mint a többi idol) a viselkedésükre, a divatra, minden egybe. Nekem tetszik, hogy újítottak és más irányba is mennek. Mivel több koreai daluk van és még biztos, hogy lesz, így szerintem mindenki megtalálja a számára szimpatikusat.

Azt gondolom, hogy a járvány miatt váltottak angolra. Elég sokat énekelnek a járványról, maradjunk pozitívak, ne adjuk fel, hamarosan vége lesz, tartsunk össze, ha elesünk, fel tudunk állni. Gondolom azt szerették volna, hogy több emberhez eljusson. Arra is gondolok, hogy nagyon szeretnék a Grammyt megnyerni, de a katonaság miatt, már kevés idejük van együtt, ezért is nyomják nagyon az angolt, mert akkor több esélyük van, a rasszista bírák miatt.

Sok más idol is énekel angolul.

Viszont igazad van, a többiek ne kövessék a BTS útját, mert lehet nekik nem jönne be.

Mivel otthonról dolgozom, ezért ilyenkor is ébren vagyok, nem kell korán kelni.

Ha valaki ebbe is belekötne.

2021. júl. 15. 03:45
 56/68 anonim ***** válasza:
46%
Nem kizárólag a BTS énekel ilyesmiről. Ebből is látszik, hogy nem ismersz sok együttest. Hallgass Loona-t. Nézd meg a szövegeiket, vagy nézd meg az Itzy Wannabe című számát miről szól, és sorolhatnám. Ebben sem egyedi a BTS. Sajnálom h ki kell ábrándítsalak, de tényleg így van. Az angollal meg már elmondtam nennyi bajom van. Annál semmivel sem több. És nem csak a koreai nyelvről van itt szó hanem a hangzásvilágról, a klip képvilágáról és sokminden másról. A legújabb számuk egy cseppet sem hajaz a kpop-ra. De egy szóval nem mondtam, h ez mekkora baj, de ez nem kpop. Ezt el kell fogadni. Kész ennyi. Nincs ezen mit vitatkozni. Ha pedig te ennek ellenére követed őket, azzal sincs baj szíved joga. Mindenki azt hallgat amit akar, de akkor te nem kpop fan vagy hanem csak BTS fan. Ennyi.
2021. júl. 15. 03:55
 57/68 anonim ***** válasza:
36%

Üzenetekben senkivel sem beszélek. Mert ott még agresszívabbak az emberek és csúnyákat írnak, mivel más nem látja.

Ezért itt válaszolok.

Felvették ezt az angol stílust, azon okokból, amiket írtam. Ez nem biztos, csak én gondolom, hogy valószínűleg ez az oka. De sok koreai daluk van és lesz is, így azokat lehet hallgatni, akinek ez az új irány nem tetszik.

Emiatt nem kell rosszat írni és lemondani róluk.

Hallgatok másokat, a lányokat nem szeretem, mert nagyon nyávognak. Viszont a BTS minden dalába rak ilyen üzeneteket és ők is sokat beszélnek a fontos témákról. Rengeteget adományoznak a jó ügyekért. Az armyk is szoktak.

A BTS a kedvenc, de azért tetszik jó pár kpop dal is. Inkább az érzelmesek, amik a kdramakban vannak. Az EXO, Got 7, Monsta X, Eric Nam..

Nem is muszáj kpop fannak lenni, sokan vannak, akik csak a BTS-eszt, vagy más csapatot kedvelnek egyedül.

Nem is hívom magam nagyon kpop-osnak, mert mindenhol vitatkoznak, ha egyszerre jön ki egy dal, akkor átmennek a másik videóhoz, direkt emojikat írnak, meg van pár ilyen dolog.

Az armykkal viszont eddig még nem volt semmi gondom. Mindegyik kedves, barátságos és vicces volt.

2021. júl. 15. 04:19
 58/68 anonim ***** válasza:
62%
Hát akkor mázlid van, hogy a normálisabb Armykkal találkoztál, mert nyugodtan nézz utána, hogy melyik a legkevésbé kedvelt fandom. Egyértelműen az Army-t mondják. Ez nem az én véleményem. Olvasgass utána ha gondolod. Megmondom őszintén én is találkoztam normális Armykkal, sőt vannak akikkel kifejezetten jóban vagyok, de a többség olyan, hogy csak a BTS, ők a legjobbak, a legtehetségesebbek, ők dolgoznak a legtöbbet, ők szinte istenek, a többi meg le van szarva, annak ellenére hogy nem is ismerik a többit. Ilyen az ARMY egy elég nagy százaléka. Jah persze ha te is ARMY vagy akkor ez sosem fog feltűnni, főleg ha te is így gondolod.
2021. júl. 15. 19:01
 59/68 anonim ***** válasza:
36%

Sok armyval beszélgetek Wattpadon, ott szoktam beszélgetni a BTS-ről, más idolokról, kdrámákról és receptekről. Nem tinikkel beszélgetek, mivel lassan 30 leszek, így a hozzám hasonló korban lévőkkel jobban megértjük egymást. Sok armyval beszélgettem ez a 4 év alatt, de még nem találkoztam olyannal, aki csak a BTS-eszt szereti, vagy úgy gondolja, hogy csak ők dolgoznak keményen. Ez lehetetlen is, mivel ugyanazt csinálja az összes idol. Gyakornokoskodás, próbák, turnék, nincs semmi idejük. Szóval az nem igaz, hogy a többi idol nem dolgozik keményen.

Szerintem lehet azért lett ilyen a véleményed, mert fiatalokkal találkoztál. Ők sokkal agresszívabbak. De ők sem rosszból, csak ennyire szeretik a fiúkat és mindig meg akarják védeni őket, mivel mennek a csatározások a fandomok között. Bármit is szeressek, vagy bárkit, sosem voltam elvakult, butuska. Mindig utánanézek a dolgoknak és tudom, hogy semmi sem tökéletes, mert az lehetetlen.

2021. júl. 15. 22:21
 60/68 anonim ***** válasza:
62%

Mondtam, hogy ne nekem higyjél, hanem olvass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt miért olyan nehéz felfogni?

De segítek. Írd be google-be, hogy "most annoying kpop fandoms". Nézd meg ki lesz az első. És hidd el nem én írtam mindet úgyh nyugodtan szemezgethetsz. Mindegy neked pár emberrel való beszélgetés alapján mennyi tapasztalatod van. Hidd el nem 10 emberből szűrik le az ilyesmit. De még egyszer mondom velem erről hiába vitatkozol és hiába bizonygatod az igazad, mert nem én találtam ki, én csak a tényeket mondom.

Egyébként én is túlléptem már a 30at :)

2021. júl. 16. 01:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!