Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most a BTS-nek vagy más...

Most a BTS-nek vagy más koreai fiú bandának, katonaságba kell menniük vagy ök fel vannak mentve?

Figyelt kérdés
Mert ugye most jelenleg Jin mindjárt 29 éves lesz. És én úgy tudom hogy 20-30 között mennek el, de javítsatok ki ha ez nem így van! Na meg az elég szomcsi lenne hogy ha feloszlana a csapat :(

2021. júl. 5. 08:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
51%

Volt róla szó, hogy nekik nem kell menni, de a tagok hazaszeretők, fontos nekik az országuk és az emberek véleménye, így ők is bevonulnak majd amikor eljön az ideje.

Nekik azért ajánlották fel mert: nem csak a pénz számít, hanem a népszerűség is. A BTS miatt rengeteg külföldi "megismerte" az országot, a kultúrájukat, a kpop-ot, az ételeiket, a smink és arcápolási termékeiket. Minden országban van rajongójuk, ez szinte mindenben hasznos.

2021. júl. 9. 08:44
 12/68 anonim ***** válasza:
0%

11 lol 😅😂😂😅

10-es nem ez nem miattuk van hanem alapból az előző törvény egy ténylegesen rossz törvény volt mert abban az volt hogy az adott illetőnek 10+ évig kell a karrierjét építeni ahhoz hogy halasztást kérjenek de ez lehetetlen volt nem kivitelezhető mert addigra mindneki betöltötte a 28-at!

11 megint lo

2021. júl. 9. 10:07
 13/68 anonim ***** válasza:
0%

11 megint lol 😅😂 az a gond hogy a marshal nem fog kivetelezni senkivel sem szoval ezt nem ők akartak főként nem a cég de sajnos nem mehetnek szembe legyen az bármilyen gazdag cég is a katonaság fő parancsnokságával mert Korea katona állam! 😂

Kérdezd meg az apadat hogy ő is érezte -e a haza hívását mikor kötelező volt bevonulni… 😅😅😅😅😅 érdekes dolgok fognak kiderülni

2021. júl. 9. 10:09
 14/68 anonim ***** válasza:
26%
#11 nagy hazaszeretők lehetnek, ha nem képesek a saját nyelvükön énekelni.
2021. júl. 9. 20:04
 15/68 anonim ***** válasza:
48%

Lol, "szóból" látszik az életkor.

A 11-es teljesen jól mondta. Nekik felajánlotta a miniszterelnök.

Ha valamit nem tudtok minek válaszoltok, főleg hülyeségeket. -.-"

Apám ment és nem azért mert kötelező, hanem mert férfi. Szereti a hazáját. Lehet a mai fiataloknak sem ártana, de ez más téma.

Miért baj, ha angolul énekelnek? Sok külföldi rajongójuk van, ezzel nekik kedveskednek és így még több emberhez jut el a zenéjük.

Kötelező mindenkinek csak a saját anyanyelvén énekelni?

Akkor sok énekes "rossz" ember. :D

Olyan sok hülyeséget írtok és ti néztek le másokat. Na az a nevetés.

2021. júl. 10. 22:48
 16/68 anonim ***** válasza:
0%

15 több mint valószínű hogy idősebb vagyok nálad... "lol"

apád biztos hogy nem azért ment mert akkor hivatásos katona lenne de ha az akkor szólj ":D

a miniszter pedig tudtommal nem dönthet a marshal azaz tábornok ügyeibe mert tudtad hogy van több miniszter és nem királyságban élünk hanem köztársaságban sőt mondok jobbat a mai királyságok nagyjában is a marshal parancsol minden hadügyet hadtörvényt! pl spanyolország ha csak a mindenkori király nem a hadsereg főparancsnoka de ez nem zárja ki lényegében!

el tekinteni meg nem lehet semmitől sem de ha esetleg van valami hivatalos info róla akkor küld el mert nem igazán találok erről semmit sem ja de nem tudsz mert ez volt igazából!!!

nem elég hogy személyeskedsz (le akarsz fiatalítani)

teszed magad másnak mondod hogy hülyeségeket hord össze miközben te/ti hordtok össze balfasszságokat!

Culture minister Park Yang-woo said: “In the case of BTS, I personally wish I could allow exemptions for them under certain standards, but the Military Manpower Administration and the Ministry of National Defense (in charge of conscription) are inclined to downsize the overall scope (of exemption).”

What this means is that, when the time comes, RM, Suga, J-Hope, Jimin, V, Jungkook and Jin will have to report for at least 21 months of military service, which is mandatory for all able-bodied males between the ages of 18 and 35.

Oldest member Jin is likely to be the first of the group to enlist; he turns 27 in December and will have to enlist when he turns 28.

konkrétan le írta azt amiről beszéltem hogy nem a miniszter elnök/president felelős a hadügyekért

2021. júl. 11. 02:42
 17/68 anonim ***** válasza:
82%

Attól még, hogy nem ő a felelős, ami egyértelmű és mindenki tudja, megbeszélheti az azzal jogosult emberrel.

A BTS elég híres,elhiheted, hogy valószínűleg a katonák is tisztelik az elért eredményeiket.

Ki mondta, hogy apám nem katona? Mesterlövész volt, ha annyira akarod tudni.

A masik dolog, attól még, hogy nem szeretünk valamit, van olyan helyzet, hogy meg kell tenni és nem nyavalyogni.

Lol szót szerintem értelmes felnőtt ember nem használ.

Én tinikoromban is normálisan kommunikáltam.

Nekem ennyi elég is, hogy levonjam a következtetéseket és azt, hogy van e értelme egy ilyen emberrel vitázni.

Így ne haragudj, de van jobb dolgom.

2021. júl. 11. 05:50
 18/68 anonim ***** válasza:
25%

Nem nincs jobb dolgod…

Az a baj hogy hazudsz és terelsz már egybol miközben mást akarsz ócsárolni hát igen te az a tipikus magyar vagy akiről beszélsz 😅😂

Attól mert apad mesterlövész volt az nem azt jelenti hogy hivatalos katona de erre sem válaszoltál hanem szépen el terelted! De mondok jobbat az én apámnak felajánlottak vezető szerepet is csak hogy maradjon ! Ugye kötelező mandatorium-nal nincs vezető vagy tiszti szerep

És nem volt egyertelmu neked meg a többinek nem mikor azt akartad be hazudni hogy az elnök felajánlotta nekik miközben ilyenről szo sem volt mert 1. Nincs meg hozzá a hatalma 2. Azt mondta ha tehetné ami egy szép le rázós duma (de lehet hogy tényleg kedveli azt a profitot amit hoznak)

Arról meg vég kép nem volt szó hogy a katonák tisztelik e vagy sem! Undoritó az amit mar művelsz! 🤮 arról volt szó hogy biztos hogy nem büszkeségnek élik meg a kötelező katonai szolgálatot ami elvesz 2 évet az életükből !

Az hogy te hazudsz ferditesz terelsz meg marhaságokat hordasz össze az még jobban le írja hogy te milyen vagy!

2021. júl. 11. 08:40
 19/68 anonim ***** válasza:
0%
+ hajnali 5-kor konkrét paragrafusokat sorolsz fel persze hogy van idod -.-“
2021. júl. 11. 08:43
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

Mivel válaszolsz nekem, ezért megtisztellek a válaszommal.

Vagy ne vegyelek figyelembe? Akkor minek írsz ennyi hülyeséget? :D

Akkor írok, amikor ráérek, de persze a semmibe is belekötsz.

Ki mondta, hogy versenyezni kell, hogy melyikünk apja a jobb? Én csak válaszoltam neked, hogy van aki szereti a hazáját és nem tekinti nyűgnek ezt a 2 évet.

Apud meg hiába katona, mert nem tudott értelmesnek nevelni, sőt agresszív is vagy.🤮-Mert olyan felnőttes a stílusod.

Dél Korea az egyik leghazaszeretőbb nép és a férfiak amikor befejezik a katonai szolgálatot, büszkék magukra és a családjuk is büszke rájuk.

Sok ázsiai emberrel beszélgetek minden témában. De látszik, hogy neked nincs tudás a válaszaid mögött, csak okoskodsz és kötekszel.

Több helyen olvastam, hogy ha elfogadták volna, akkor nem kellett volna menniük. Ha ezt nem tudják betartani, akkor miért ígérték volna meg nekik? Mi van, ha beleegyeznek?

Azt mondták, hogy a BTS rengeteg bevételt hozott az országnak és sok külföldi miattuk ismeri és megy oda. Sőt a BTS-el csináltak videót is a városról, amivel bemutatják Dél Koreát és a szórakozási lehetőségeket.

Hagyjuk abba, mert nem tartalak elég intelligensnek és a válaszaid sem értelmesek, csak zavarjuk itt a légkört.

Senki sem kíváncsi erre.

2021. júl. 11. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!