Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
kiscicàim, dràgàim, èdeseim, kis challenge csalàdom.....😳
ûristen, meddig fogjàk mèg kihûzni a nők zsebéből a pénzt.....
sajnos csak a nők célpont, ők hülyíthetőek be ennyire....
pasiknak mit mondana?
szervusztok kandúr bandik :D
szakadok....
#229: 5 napja volt egy live a mankershop oldalán. El volt homályosítva, de nagyon cukinak tűnik. A hangja is. :D
Igen a képen is látszik, nagyon szép hosszú, szőke haja van. Kár, hogy ennyire rejtegetik. Biztos aranyos :)
#231: "szervusztok kandúr bandik :D" Ezt olvasva, nagyon elkapott a nevetés.. :D :D
232: majd gondolom lesz egy bejelentő kép , ha megszületik a kistesó…szerintem azon Lora is rajta lesz (családi fotózásra gondolok), aztán megint évekig semmit nem látunk belőle :D
Én megértem, hogy féltik (óvónő vagyok), na de, hogy ennyire, amit páran itt is írtak, ez szerintem már kicsit túlzás….
"Sziasztok Drágáimm!" 🤡
Tipikus unatkozó celebanyuka. 😂
Kasza feleségeként veri a csalánt. Imádom, mikor büszke rá, hogy milyen szar volt az iskolában, aztán meg "felépített egy vállalkozást". Meg h "drágáim, tudjátok milyen maximalista vagyok" - kb. annyit dolgozik h promózza a termékeit, meg kóstolgatja őket, mielőtt piacra dobják.
És nagyon arrogáns és flegma a követőivel.
Nem is tudom h kik és miért istenítik évek óta... Tök unalmasak is a tartalmai. Kedvencem h elment 2 jóga órára, és egyből ő már jóga oktató akart lenni (persze nyilván, amihez tanulni is kell, meg energiát belefektetni, abban már nem kitartó)
Kíváncsi lennék mivel foglalkozna, ha nem bökdösné a Kasza.
A Challenge diétáról érdemes elolvasni Lakatos Péter véleményét.
Amúgy röviden: persze h fogyni fogsz, ha kalória deficitben étkezel... Da-bumm-tsss
Pedig azt mondta, hogy rengeteget dolgoztak, nagyon húzós volt nekik a múlt év, ezért kellett elmenniük Amerikába kipihenni magukat.
Nekem az a fura, hogy a terhessége alatt alig jelentkezik. Csak most az új termék miatt volt live, de nem néztem mert nem érdekelnek a termékek.
Szerintem lassan szülni fog már. Azt mondta, hogy nyár eleje talán?? Valami ilyesmire emlékszem. Szóval majd gondolom jön egy bejelentő poszt a semmiből, hogy megszületett "B baba" és mindenki ömlengeni fog kommentben.
Amúgy teljesen jól mondjàtok. Már csak a bizniszről szól mindkettejük oldala. Nulla személyes tartalom. Ha van is live, akkor is csak a termékeket magyarázzák. Magukról semmit nem mondanak el. Múltkor belenéztem egy challenge live-ba, de alig százan voltak csak ott nézők. Kezdik unni az emberek? Tibi régen ilyen nézőszàmra mindig azt mondta, hogy csak "országos áramszünet" esetén fordulhat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!