Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
Luxusfeleségek műsorba nem értem hogy nem hívták még, pont oda való pedig :D én tényleg azt szeretném, hogy koppanjon egy hatalmasat az összes ilyen beképzelt majom, hogy mélyen magába nézzen és elgondolkodjon. Biztos vagyok benne, hogy ha nem jönne a lóvé, alacsonyabb lovon ülne az összes ilyen.
2022. jan. 29. 20:03
192/291 anonim válasza:
ha csóró lenne a munkahelyén lévő embereket se tudná megvezetni ezzel a pocsék természetével, öntelt egy majom, nemhogy közel 500.000 embert, elképesztő mennyi nyalis kommentet kap, számomra hihetetlen, hogy nem látják ezek az emberek olyan reálisan ezt a nőt, mint mi veletek
2022. jan. 29. 21:50
193/291 anonim válasza:
A munkahelyén lehet látják, de nem érdekli őket, mert hát így ők is jól járnak. Az meg, hogy hogy van ennyi követője.. Komolyan, nincs más magyarázat, csak az, hogy ennyi birka van.
2022. jan. 29. 23:10
194/291 anonim válasza:
Ma volt egy live délelőtt az oldalán, aztán mondta, hogy német/osztrák területre nem költöznének, mert ott ugyanúgy ki jön a migrénje és neki fontos a színvonalas oktatás....erre egy kommentelő megkérdezte, hogy mi a baj a német/osztrák oktatással...(nem rosszból kérdezte a kommentelő és nem én kérdeztem!), majd erre tök flegma lett, hogy neki minden szava ki van mindig forgatva és stb.... egyébként azt mondta a live-ban, hogy végül Amerikába költöznek, mert ott van a legtöbb újdonság (termék stb.)
2022. jan. 31. 15:55
195/291 anonim válasza:
micsoda úri picsa lett ez a gyönyösi csaj, lassan jönnek a sztárallürök...
2022. jan. 31. 17:07
196/291 anonim válasza:
oktatás? mit akar tanulni? nem mondta?
2022. jan. 31. 17:08
197/291 anonim válasza:
Előző: Szerintem nem magára értette, hanem, hogy majd a gyerekei milyen oktatásban részesülnek...
2022. jan. 31. 18:13
198/291 anonim válasza:
Húzzanak is Amerikába, ott nem lesznek ekkora urak :D
2022. jan. 31. 18:20
199/291 anonim válasza:
De jó, hogy rátaláltam erre az oldalra! Teljesen egyetértek veletek.
Egy felkapaszkodott, tudálékos, sznob celeb-wanna be. Nagyrészt leirtatok már mindent előttem. Ami nekem még feltűnt, hogy fontos dolgokban soha nem foglal állást. Pl a barátnője Kulcsár Edina mellett se állt ki a nehéz időkben, nem próbálta védeni, nehogy antipatikussá váljon a követői szemében. Vagy nem vállalja fel a Sarka Katával való barátságát sem. Mintha szégyellné. Fontosabb neki a megitelése mit a barátságai. Ami még érdekelne: van egy harmadik testvér, vele nincsenek jóban? Látom őt soha nem vonják be semmibe.
2022. febr. 19. 02:53
200/291 anonim válasza:
jó meglátás, nagyon csak a szűk kis családjára koncentrál, mintha csak bennük bízna, biztos magából indul ki, igaz barátai emiatt szerintem nincsenek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!