Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
persze élvezi, mert ezekben a kiváncsiskodó reakciókban méri le, hogy mennyire érdekesek a követőik szemében, az egész instaéletük kitervelt, üzlet, Tibi elis árulta ezt Friderikusznak a műsorában, hogy ez egy produktum, mármint egy jól felépített instaoldal, ami ha jól van aktualizálva és minél több embert behúz, k@rva sok pènzt hoz a konyhára...ahogy látta Tibi, hogy az asszony instája beindult, ő leis törölte a sajátját. Azt mondta, neki már nem érdekes ez a terület, most más pénzcsináláson töri a fejét. Ekkor jött a Challange és a Manker termékek piacra dobása, a termékek hitelesítője pedig ő maga, a fogyásával, ott vigyorog ránk a plakàtokon.
Szerintem
már a következő pénzcsináláson töri a fejét Tibcsi, azért húznak ki Amerikába...
Ravasz banda, a DoraNaturás cuccokat dupla áron adjàk a Manker névvel futtatva. Hogy röhöghetnek ezek esténként egy üveg mellett, (Tibi mondta, hogy este megy a borozás asszonnyal) a sok birka követőn, vásárló csajon, úristen. Belegondolni is rossz.
a gyereket meg az új bébit azért nem mutatják és nem
is fogják soha, mert ők
is tudják, hogy üzleti az oldaluk, legalábbis nagyon átment üzletiesbe, csinálják veszik ki a pénzt belőle ezt addig amig megy, ha még 5 év, 5, ha 10, 10....aztán ennyi.
Ha vége aztàn más vizekre eveznek...a gyerekek igy tiszták maradnak. Ezt nagyon jól csinálják, az biztos. Tervszerű itt minden.
Erre a két panelprolira miért van sokaknak igénye?
Hol laknak családi házban tudja valaki?
205 :D igen
Andi szállóige: “ezt őszintén, jó szívvel ajánlom...”
kb. mindent :D, csak vegyetek, költsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!