Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/291 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nekem is feltűntek. Éppen most volt egy élő, ott még a hasát takargatta párnàval. Annyira furcsa nekem ez a nagyon nagy titkolózás a terhességéről. Persze nem baj ha nem nyomja felé vele a netet, de ez már a ló másik oldala. Mintha direkt élvezné hogy kíváncsiskodnak a követik de csak azért se mond semmit erről.
2022. febr. 19. 21:58
 202/291 anonim ***** válasza:
100%

persze élvezi, mert ezekben a kiváncsiskodó reakciókban méri le, hogy mennyire érdekesek a követőik szemében, az egész instaéletük kitervelt, üzlet, Tibi elis árulta ezt Friderikusznak a műsorában, hogy ez egy produktum, mármint egy jól felépített instaoldal, ami ha jól van aktualizálva és minél több embert behúz, k@rva sok pènzt hoz a konyhára...ahogy látta Tibi, hogy az asszony instája beindult, ő leis törölte a sajátját. Azt mondta, neki már nem érdekes ez a terület, most más pénzcsináláson töri a fejét. Ekkor jött a Challange és a Manker termékek piacra dobása, a termékek hitelesítője pedig ő maga, a fogyásával, ott vigyorog ránk a plakàtokon.

Szerintem

már a következő pénzcsináláson töri a fejét Tibcsi, azért húznak ki Amerikába...

Ravasz banda, a DoraNaturás cuccokat dupla áron adjàk a Manker névvel futtatva. Hogy röhöghetnek ezek esténként egy üveg mellett, (Tibi mondta, hogy este megy a borozás asszonnyal) a sok birka követőn, vásárló csajon, úristen. Belegondolni is rossz.

2022. febr. 19. 22:14
 203/291 anonim ***** válasza:
100%

a gyereket meg az új bébit azért nem mutatják és nem

is fogják soha, mert ők

is tudják, hogy üzleti az oldaluk, legalábbis nagyon átment üzletiesbe, csinálják veszik ki a pénzt belőle ezt addig amig megy, ha még 5 év, 5, ha 10, 10....aztán ennyi.

Ha vége aztàn más vizekre eveznek...a gyerekek igy tiszták maradnak. Ezt nagyon jól csinálják, az biztos. Tervszerű itt minden.

2022. febr. 19. 22:25
 204/291 anonim ***** válasza:
100%
ja és amit Tibi elárult még Friderikusznak, hogy több celeb instaoldalát is felfutatta, menedzselte, persze azt nem árulta el kikét és mennyiért
2022. febr. 19. 22:38
 205/291 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam ezt a műsorba. Anybirs őszintének adják el magukat, közbe meg nagyon nem azok. Borzalmasan nagyképűek lettek.
2022. febr. 19. 22:49
 206/291 anonim ***** válasza:
100%

Erre a két panelprolira miért van sokaknak igénye?

Hol laknak családi házban tudja valaki?

2022. febr. 19. 22:52
 207/291 anonim ***** válasza:
100%
Családi házba
2022. febr. 20. 09:45
 208/291 anonim ***** válasza:
100%
családi házba igen, úgy tudom hogy 3. kerület kertes övezete, a kertjük a budai dombokra néz
2022. febr. 20. 09:51
 209/291 anonim ***** válasza:
100%

205 :D igen

Andi szállóige: “ezt őszintén, jó szívvel ajánlom...”

kb. mindent :D, csak vegyetek, költsetek

2022. febr. 20. 09:54
 210/291 anonim ***** válasza:
100%
Bár felnyílna a sok magyar birka szeme, és kikövetné őket. Rögtön visszavennének a pofájukból, ez teljesen biztos! Ezt érdemelnék.
2022. febr. 20. 23:09
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!