Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
 251/291 anonim ***** válasza:
100%

- A cuccaik nem kommentálhatóak krémmánián ahol latszodna hogy mik az összetevők és ossze lehetne oket hasonlítani. Ezt ők kérték direkt az oldaltól!

-Egy sokkal olcsóbb krémben is megvannak azok az összetevők amelyek a termékeik tartalmaznak. Csak egy Weleda szérum 5-6 ezer míg az Övüké 15 ezer!

-Fehérjeporok maga a csalás netovábbja de aki ettől várja hogy lefogyjon megérdemli.

2022. jún. 2. 16:22
 252/291 anonim ***** válasza:
100%

“Lora is két helyre járna óvodába, majd iskolába. A legvégső döntés, az utolsó szó azonban mindig Loráé, úgyhogy majd meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Nekem ebből az utolsó mondat volt furcsa…nehogy már egy 3 és fél éves döntsön…mondjuk valahol olvastam olyan kommentet (hozzátenném, nem tudom, hogy mennyire igaz), hogy az illető volt vigyázni/babysitterkedni Loránál és nagyon el van kényeztetve….

2022. jún. 3. 00:47
 253/291 anonim ***** válasza:
100%
Lora, milyen név ez főleg evvel a vezetéknévvel... Kasza Lora..
2022. jún. 3. 01:00
 254/291 anonim ***** válasza:
100%
hát azt eltudom képzelni, hogy egy kis kingörcs lehet Lorabella, már ez a név is idegesítő, a másik meg a tücsi lánya Nara, ő is kiskirálylány már most, hát nem irígylem az ovónéniket
2022. jún. 3. 04:22
 255/291 A kérdező kommentje:
Micsodaa?? Jár hozzájuk babysitter? Andi mindig azt mondja, hogy a mama a segítségük csak. :D Mennyit kamuzhatnak..
2022. jún. 3. 07:55
 256/291 anonim ***** válasza:
100%
Persze Andi a csodanő, aki mindent egyedül csinál és naponta főz és takarít. Már többször kiderült, hogy ez kamu. Mondjuk ideje engedné, mert nem nagy munka amit csinál. 1 fotó itt meg ott, a nagyját Tibi intézi.
2022. jún. 6. 19:50
 257/291 anonim ***** válasza:
56%
Ki az a tücsi?
2022. jún. 6. 23:24
 258/291 anonim ***** válasza:
56%

tucsiii így tudsz rákeresni instán, Aryee Claudia Dedei, a legirritálóbb instamami, ha akarsz mindenben tökéleteset látni....

minden pillanata tökéletesen megszerkesztett.

2022. jún. 7. 04:37
 259/291 anonim ***** válasza:
100%
Lassan szülni fog, bár az is lehet, hogy már szült, csak a médiát még hagyja…
2022. jún. 14. 19:18
 260/291 anonim ***** válasza:
100%

na meg van bébi

Kasza Liza Panna lett a neve

2022. jún. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!