Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
- A cuccaik nem kommentálhatóak krémmánián ahol latszodna hogy mik az összetevők és ossze lehetne oket hasonlítani. Ezt ők kérték direkt az oldaltól!
-Egy sokkal olcsóbb krémben is megvannak azok az összetevők amelyek a termékeik tartalmaznak. Csak egy Weleda szérum 5-6 ezer míg az Övüké 15 ezer!
-Fehérjeporok maga a csalás netovábbja de aki ettől várja hogy lefogyjon megérdemli.
“Lora is két helyre járna óvodába, majd iskolába. A legvégső döntés, az utolsó szó azonban mindig Loráé, úgyhogy majd meglátjuk, mit hoz a jövő.”
Nekem ebből az utolsó mondat volt furcsa…nehogy már egy 3 és fél éves döntsön…mondjuk valahol olvastam olyan kommentet (hozzátenném, nem tudom, hogy mennyire igaz), hogy az illető volt vigyázni/babysitterkedni Loránál és nagyon el van kényeztetve….
tucsiii így tudsz rákeresni instán, Aryee Claudia Dedei, a legirritálóbb instamami, ha akarsz mindenben tökéleteset látni....
minden pillanata tökéletesen megszerkesztett.
na meg van bébi
Kasza Liza Panna lett a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!