Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/291 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én régen tényleg bírtam nagyon őket. Sok viccelődés meg ilyenek az élők alatt. Bár igaz akkor is volt olyan hogy mondták a követőknek,nehogy kérdezhetek nyugodtan, ne ugyan azokat mindig. Aztán amikor kérdeztek, valami teljesen hülye választ adott rá, azt is elpoénkodta. Na de mostanra milyenek lettek....
2022. febr. 21. 08:35
 212/291 anonim ***** válasza:
100%
akkoriban gyüjtöttèk be a mostani tàbort, Tibi mèg ezt is elàrulta, figyeltèk a likeokat mikyen tipusû fotôk, videok kapnak sokat, es abba az irànyba mozdultak, mèg ö is meglepődött az elején, hogy a hülyeség, meg a baromkodás kapja a legtöbb likeot
2022. febr. 21. 09:07
 213/291 A kérdező kommentje:
A mai élőben azt mondta Tibi, hogy nagy biznisz a Challenge, de ő nem a pénzért csinàlja ezt az egészet. De rendes! :))
2022. febr. 27. 22:40
 214/291 anonim ***** válasza:
100%

😆 játsza csak a Teréz anyát, segíteni szeretnék a magyar nők fogyását, meg a szép arcbőr mindenkinek jár.....

álszent

2022. febr. 28. 05:08
 215/291 anonim ***** válasza:
100%
Hat lehetne róla bőven mesélni,pl a középiskolában senki nem szerette . Előadta magát , hogy ő modell azért mert a mátrai kis vasútnál lőtt róla 3 képet egy gagyi , kezdő fotós .🥲 a gólya táborban elkérte az egyik csaj telefonjat és 20 perc pofazas után úgy adta vissza a lánynak , hogy egy forint nem maradt rajta :) plusz volt neki egy barátnője akihez néha suli után eljárt és egyszer ellopta a csajtol a farmer gatyáját majd 2 hét múlva abba jött suliba ! Szóval andikanak nem volt túl jó hire a környéken és a suliban.egyébként egy thaiföldi instastoryban kasza Tibi levideozta , hogy ellopott egy cserép virágot egy ház elől majd viccesen hozzátette hogy “manker mindent el akar lopni haha “. Ja oké…🙂 egy rettentő álszent nő és ráadásul túl sokat képzel magáról . És amúgy nem reg láttam őket itt Pesten, több natancsbor van andin mint egy 100kg-os nőn.
2022. márc. 3. 10:21
 216/291 anonim ***** válasza:
100%

#215: Ugyanezt a kommentet már leírtad valahova ugyanígy szó szerint... Csak nyáron lehetett a narancsbőrös sztoriból ítélve. Mire jó ez neked?

Emlékszem erre a történetre.

2022. márc. 3. 17:41
 217/291 anonim ***** válasza:
2022. márc. 3. 17:42
 218/291 anonim ***** válasza:
100%

én elhiszem a 215 nek, hogy lopós fajta Darai, ezek a szegény sorból jöttek sosem növik ki ezt, hiába gazdagodnak meg, vérükbe van

én meg Debreczeni Zitával jártam Szolnokon egy középsuliba, ő is lopott amit tudott, együtt voltunk kereskedelmi gyakorlaton az akkori Skála áruházban a függöny és méterárúosztályon, Zita simán hazalopott egy függönykarnist az anyjának, mert kellett neki, semmi izgalom nem volt benne, hogy ha lebukik, micsoda égés lesz a suliban....durva.

Most meg ő is játsza az olasz dívát Gianni oldalán.

Szànalmasak ezek a celeb insta díva mamik.....

Csóri kis lotyók ezek az én szememben....

2022. márc. 4. 15:03
 219/291 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokásom ismert embereket éltetni, de egy Mádai Vivien aki tehetős családból származik egy lapon nem említhető ezekkel a felkapaszkodott csóró nőkkel. Debreczenin minden tehetős magyar férfi átment, anno a Kedves vette neki a Nánási úti lakóparki lakást meg a Audi A5 coupet. Most meg az olasznál kötött ki utolsó pillanatban, nem is döbbentem meg hogy csak lombikkal jött a gyerek össze. Darai ugyanaz pepitában. Tényleg full narancsbőr én is láttam a Bazilika környékén nyáron sortban, az utca elejéről ordít a narancsbőre. Szobába lámpafényben látva igazan tragikus optikai élmény lehet, na meg a próbafülkében. Van néhány intelligens ismert nő ebbe az országban mint a Mádai, de azok nem adják el az életüket az instagramon pár fillérért és távol all tőlük ez a közönséges panelproli stílus.

2022. márc. 4. 16:26
 220/291 anonim ***** válasza:
100%
Mádainak a volt férje fogorvos jelenlegi barátja jogász. Kasza Tibi pedig pizzafutar volt Londonban, nem hinném hogy lenne bármilyen diplomája. De a sokak által kedvelt Kulcsár Edina is azonos kategória Kaszáékkal.
2022. márc. 4. 16:29
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!