Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
😆 játsza csak a Teréz anyát, segíteni szeretnék a magyar nők fogyását, meg a szép arcbőr mindenkinek jár.....
álszent
#215: Ugyanezt a kommentet már leírtad valahova ugyanígy szó szerint... Csak nyáron lehetett a narancsbőrös sztoriból ítélve. Mire jó ez neked?
Emlékszem erre a történetre.
én elhiszem a 215 nek, hogy lopós fajta Darai, ezek a szegény sorból jöttek sosem növik ki ezt, hiába gazdagodnak meg, vérükbe van
én meg Debreczeni Zitával jártam Szolnokon egy középsuliba, ő is lopott amit tudott, együtt voltunk kereskedelmi gyakorlaton az akkori Skála áruházban a függöny és méterárúosztályon, Zita simán hazalopott egy függönykarnist az anyjának, mert kellett neki, semmi izgalom nem volt benne, hogy ha lebukik, micsoda égés lesz a suliban....durva.
Most meg ő is játsza az olasz dívát Gianni oldalán.
Szànalmasak ezek a celeb insta díva mamik.....
Csóri kis lotyók ezek az én szememben....
Nem szokásom ismert embereket éltetni, de egy Mádai Vivien aki tehetős családból származik egy lapon nem említhető ezekkel a felkapaszkodott csóró nőkkel. Debreczenin minden tehetős magyar férfi átment, anno a Kedves vette neki a Nánási úti lakóparki lakást meg a Audi A5 coupet. Most meg az olasznál kötött ki utolsó pillanatban, nem is döbbentem meg hogy csak lombikkal jött a gyerek össze. Darai ugyanaz pepitában. Tényleg full narancsbőr én is láttam a Bazilika környékén nyáron sortban, az utca elejéről ordít a narancsbőre. Szobába lámpafényben látva igazan tragikus optikai élmény lehet, na meg a próbafülkében. Van néhány intelligens ismert nő ebbe az országban mint a Mádai, de azok nem adják el az életüket az instagramon pár fillérért és távol all tőlük ez a közönséges panelproli stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!