Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/291 anonim ***** válasza:
20%

#218: De valaki más kommentjét idemásolta szó szerint. Nem ő írta az előző kérdéshez. Látszik a pipák számából. Nem ugyanaz a két kommentelő. Tehát nem értem mi értelme volt ennek.

Azon vagytok kiakadva, hogy narancsbőre van? :D Ti tökéletes kinézetűek vagytok?

Már mindenbe belekötöttök, bármit csinál. Szánalmas.

2022. márc. 4. 16:33
 222/291 anonim ***** válasza:
100%
engem a narancsbőre nem érdekel, senkit nem vetek meg a külseje miatt, mèg egy 100 kg-os embert sem, a viselkedése az ami irritáló, de nagyon....pökhendi okostojások Tibivel együtt
2022. márc. 4. 16:45
 223/291 anonim ***** válasza:
100%
Amerika helyett, Japánba kellene menniük, egyszerűséget, szerénységet, alázatot, kifinomultságot, intelligenciát tanulni.
2022. márc. 4. 17:43
 224/291 anonim válasza:
100%
Sosem követtem, de mikor megismerkedett Tibivel anno, akkor szimpi volt és szépnek is láttam. De milyen érdekes, hogy egy rossz személyiség a külső megítélésén is mennyit tud rontani 😏 mert amióta instán láttam pár megnyilvánulását tényleg nem is tudom, hogy mit tartottam rajta szépnek. Nem mondom, hogy mindent el kell tűrnie egy közszereplőnek, de az biztos, hogy az ingerküszöbe elég alacsony és iszonyat bunkó tud lenni. Rengeteg olyan komment van ahol egyébként kedves, érdeklődő kommentekre akkora prosztó stílusban ír, hogy az 2 misét is megér. Akkor inkább ne írjon rá, ha csak ilyen stílusban megy. Mivel nem kötik IQ teszthez pl. az instára regisztrálást, így várható, hogy mindenféle emberke fog kommentelni... Na de ezekből az emberekből (is) élnek.
2022. márc. 6. 23:34
 225/291 anonim ***** válasza:
100%

Na ezzel teljesen egyet értek utolsó. Ezt én is megfigyeltem már.

Van egy videó amit nem rég tettek fel, és azt mondják benne, hogy még nincs meg a baba neve, és hogy a Lorának ilyenkor már rég megvolt. Na eddig végig azt mondták hogy a Lorának is utolsó pillanatban lett meg a neve. Igaz, hogy ezek apró dolgok csak amibe ellent mondanak maguknak. De nagyon sok ilyen volt már.

2022. márc. 7. 14:00
 226/291 anonim ***** válasza:
70%

aztse tudják már miket hazudoznak össze-vissza 🤣🤣🤣

szakadok....😆

2022. márc. 7. 15:34
 227/291 anonim ***** válasza:
100%
két simlis
2022. márc. 7. 15:35
 228/291 A kérdező kommentje:

A mai videóba beszaladt Lora. Csoda hogy nem vágták ki azt a részt. Amúgy el van homályosítva.

#224: Bezzeg mikor valami terméket adnak el, akkor Tibi mindig úgy köszön be, hogy "sziasztok kiscicáim, sziasztok drágáim".

2022. márc. 7. 17:42
 229/291 anonim ***** válasza:
100%

Melyik az a videó? Viszont Tibi nő napra tett ki egy képet, amin hátulról látszik Lora, szép hosszú haja van☺️

Csodálkoztam, hogy ennyit is mutattak belőle…

2022. márc. 9. 16:55
 230/291 anonim ***** válasza:
100%

Megnèztem a challenge_diet_official

instaoldalukat, kövezzetek meg de szerintem ezek nem magyar emberek képei, vagy ha van is köztük magyar, tuti nem a cuccaiktól fogytak le, ezek mind fizetett személyek, némelyiknek szerintem nem lenne pénze ilyesmire, amilyen lakásban élnek.

nagyon emlékeztet engem ez az egész a 1990-es, 2000-res évek Readers Digest és mindenféle TV reklámok termékeire ahogy rengeteg tûlsûlyos ember bízva rendelte meg azokat ès várta fogyást.

2022. márc. 11. 20:59
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!