Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
 241/291 anonim ***** válasza:
100%
Durva ennek a két panelprolinak a pénzéhsége
2022. ápr. 19. 23:39
 242/291 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Teljesen egyetértek azokkal amiket ide leírtatok. Én már jó régóta kilövettem őket, azt meg, hogy újra terhes csak a hírekből tudtam meg.

Egyébként kövezzetek meg de nekem pl Kulcsár Edina sokkal őszintébb embernek tűnik..

2022. ápr. 20. 17:05
 243/291 anonim válasza:
100%
Az én férjem Sarka Katával járt egy középiskolába Cegléden. Mesélte, hogy Kata már akkor el volt szállva magától. És akkor is csak a gazdag ficsurokkal járt együtt. Nagyképű és lealacsonyító volt mindenkivel.
2022. ápr. 20. 18:09
 244/291 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm meg Debreczeni Zitával járt egy szakközépbe, együtt töltötték a kereskedelmi gyakorlatukat a hajdani szolnoki Skála áruházban. Mesélte, hogy Zita szemrebbenés nélkül hazalopott egy függönykarnist az anyukájának a függöny és méterárúosztályról, mert kellett neki. Proli viselkedésű, rosszul nevelt csaj volt, most meg játsza az olasz dívát Dzsanni oldalán, úgy tudom Kedves Ferit is “szerette”....
2022. ápr. 20. 21:24
 245/291 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Feri biztosította anno be. Ő vette neki a Nánási úti lakást amikor azt akkor építettek és kezdték a lakóparkok térhódításukat. Mellé kapott egy Audi A4 coupet. Ez olyan 2009 körül lehetett. Aztán kocsival lakással meg sugarbirdos tagsággal/passzív jövedelemmel könnyű volt fotósnak tanulni majd karriert építeni.

Abba a lakóparkba lakott amúgy Berki és Vasvári Vivien is amikor a műsorok a szerepeltek. Ez ilyen klasszikus újgazdagok által kedvelt portaszolgálatos belső kertes medencés elit lakópark a Rómain a Pók utcai lakótelep szélén.

2022. ápr. 20. 22:38
 246/291 anonim ***** válasza:
100%
Szóval tényleg csak “jól kell férjhez menni” ahogy nagyanyáink mondtak mindig. Mindegyik valami férfi oldalán lett valaki legyen szó Sarkáról, Darairól, Debreczeniről, Hódiról. Még Kulcsár Edinát is valamelyik pasija segítette anyagilag a plasztikai műtétjebe hogy aztán szépségversenyt nyerjen.
2022. ápr. 20. 22:41
 247/291 anonim ***** válasza:
100%

Miért is kedvesek ..

[link]

Milliárdosok lettek nulla ésszel, a többiek meg mehetnek tanulni havi 300 ezerert.

2022. jún. 1. 15:11
 248/291 A kérdező kommentje:

#247: Azta!! :O Na nekik se lesz már problémájuk az életben pénzügyi téren. Szerintem a Challenge előtt sem éltek rosszul, ezért volt undorító, mikor a covid alatt nem lehetett koncertezni és Tibi elmondta rengetegszer, hogy "munkanélküli lett". Húha de vicces.

Sejtettem, hogy rengeteget keresnek ezzel a biznisszel, de ennyire nem számítottam.

2022. jún. 1. 15:21
 249/291 anonim ***** válasza:
100%
Pedig úgy tűnik hogy a lelkes rajongókból elég jól meg tudnak élni. Röhögnek a markukba momdjuk úgy..
2022. jún. 1. 16:15
 250/291 anonim ***** válasza:
100%

247 -es

ez most engem is ledöbbentett micsoda bevételük van, na pont ezért írtam, hogy szegény nők, kihúzzák a zsebükből a pénzt, ők meg lassan milliárdosok, szép kis karrier a szegedi és a gyöngyösi panelból....

2022. jún. 2. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!