Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
Borzalmas amit leművelnek… én megértem, hogy nem akarnak semmilyen képet kirakni mert nyilván most nem az a fontos.
De legalább annyival megtisztelhetnék a követőket, hogy legalább Tibi kiírt volna valamit, hogy minden rendben mindenkivel, köszönjük a gratulációkat.
Az is kiverte a biztosítékot, hogy bármikor kérdeztek tőlük a terhességgel kapcsolatban bármit egyből mert a flegmaság meg a puffogás. De, ha valami új termék van, vagy csak szimplán reklámoznak akkor egyből megy a seggnyalás, hogy jaj drágáim stb...nem értem mikor nyílik fel a követők szeme.
Minek testőr nekik? De most tényleg?? Tudunk olyat, akinek van itthon és nem azert, mert politikus es jar neki, hanem mert eppen celeb az illeto? Egyaltalan mitől fél Tibi, hogy testőr kell neki??? En ezen nem terek napirendre.
Az meg a másik, hogy az elso gyerekhez kepest most mar annyira uzletkent tekintenek az instagramra, meg az eletukre, hogy nem megtiszteltek volna a kovetoket egy poszttal.. Radio1ben kellett kozolni, rakat penzert ezt is. Fejukbe szallt a sok penz…
Szegény, nem tudja, hogy a testvér féltékenység nem egy-két nappal a szülés után alakul ki, hanem majd ha a kislány pár hét múlva rájön, hogy örökre itt marad a tesó. Addigra ürül majd ki a tartaléka, most még nem tűnik fel neki, hogy mennyivel kevesebb figyelem jut rá, mert izgalmas az új helyzet.
De azt se fogja nyilván bevallani, ha nehéz lesz, a celebek gyerekei sosem féltékenyek egymásra, soha nem dackorszakosak, mindig atalusszak az éjszakát és szépen esznek tudom ,tudom....
Egy régi képet láttam most Andiról redditen. Nem tudom be szabad-e itt linkelni, vagy fel lehet-e tölteni a képet.
Egyébként ott sincsenek jó véleményen a viselkedéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!