Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
 281/291 anonim ***** válasza:
63%
Igen, szerencsére sokan átlátnak már rajta, hiába játssza meg magát.
2022. jún. 26. 14:06
 282/291 A kérdező kommentje:

Ma bejelentkeztek a Mankershop insta oldalán. Elmondták, hogy nem fogják megmutatni a gyerekeket, mert szerintük nem az internetre való ez. Andi mondta, hogy a kicsi az ő személyiségét és frontérzékenységét örökülte.. :D És nagyon jól alszik, kivéve most éjszaka, de természetesen csak a front miatt.

Majd valaki mondta, hogy jó lenne látni róluk egy családi fotót. Erre az volt Andi válasza, hogy a kérdező a saját családját fotózgassa és azt nézegesse... Mert őt sem érdekli más gyerekének a képe. Atya ég...

Ezután ajánlgatták az új terméket. Azt már nem néztem.

2022. júl. 3. 13:13
 283/291 A kérdező kommentje:
A végéhez tekertem még. Ott azt mondták, hogy nincsen babysitterük, bàr jó lenne. Meg megint azon nevetgéltek, hogy a két gyerek amúgy is önellátó már. ha ha ha....
2022. júl. 3. 13:28
 284/291 anonim válasza:
75%

Engem nem is érdekelne az, hogy nem mutogatják a gyerekeket. Én sem szoktam az enyémet pedig én csak egy átlagos anyuka vagyok. Ki tudja milyen degenerált emberek vannak az interneten. De ettől függetlenül a terhességet nem értem miért kellett ilyen inkognitóban élni.

Inkább ez a stílus amit képviselnek, ahogy a követőkkel beszélnek, amióta a challenge van azóta van az, hogy talán kedvesebbek. De ugye ez is azért van, hogy a sok követő fizesse majd a külföldi életüket.

2022. júl. 3. 19:30
 285/291 anonim ***** válasza:
100%

Tibi megint elutazott..most szült a felesége... én a férjemre kicsit kilennèk akadva hasonló szituban.

Megy tejfakasztó buli gyanánt megint csajozni. Andi meg maradhat otthon egyedül a 2 gyerekkel. De szava nem lehet mert Kasza alárendeltje.

2022. júl. 7. 10:38
 286/291 A kérdező kommentje:
Jaj akkor biztos ment a mama segíteni Andinak nyugi. :DD
2022. júl. 7. 16:25
 287/291 A kérdező kommentje:
Egyébként honnan veszed, hogy csajozik? Nem kedvelem őket, de szerintem nem csalják egymást.
2022. júl. 7. 17:43
 288/291 A kérdező kommentje:

Tibi megint utazik. Régen mindig azt fújták, hogy egymás nélkül nem mennek sehova. Mostanában meg a kisbaba mellől is simán elmegy utazgatni Tibi. Meg vagyok lepődve.

Challenge élő sincs mostanában? Eleinte reggel, délben, este nyomta. Az insta nem dobálja màr fel.

2022. júl. 30. 12:06
 289/291 anonim ***** válasza:
72%
Keresik a pènzt, az emberek csak egy eszköz nekik ehhez, most kèt gyereket kell eltartani.
2022. júl. 30. 12:29
 290/291 anonim ***** válasza:
100%
Engem is az lepett meg hogy nem volt már régóta elő videó instán. De szerintem facen a zárt csoportba tartja most az élőket. Át ment oda...mert ott most annyira jó a társaság. Előtte ezt mondta az instáról is. Azokat meg most otthagyta. Az Andi meg kezdi koppintani, ő is face csoportot csinált és ott élőzik néha. Ezt véletlen instán csíptem el, ott mondta.
2022. aug. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!