Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
Ma bejelentkeztek a Mankershop insta oldalán. Elmondták, hogy nem fogják megmutatni a gyerekeket, mert szerintük nem az internetre való ez. Andi mondta, hogy a kicsi az ő személyiségét és frontérzékenységét örökülte.. :D És nagyon jól alszik, kivéve most éjszaka, de természetesen csak a front miatt.
Majd valaki mondta, hogy jó lenne látni róluk egy családi fotót. Erre az volt Andi válasza, hogy a kérdező a saját családját fotózgassa és azt nézegesse... Mert őt sem érdekli más gyerekének a képe. Atya ég...
Ezután ajánlgatták az új terméket. Azt már nem néztem.
Engem nem is érdekelne az, hogy nem mutogatják a gyerekeket. Én sem szoktam az enyémet pedig én csak egy átlagos anyuka vagyok. Ki tudja milyen degenerált emberek vannak az interneten. De ettől függetlenül a terhességet nem értem miért kellett ilyen inkognitóban élni.
Inkább ez a stílus amit képviselnek, ahogy a követőkkel beszélnek, amióta a challenge van azóta van az, hogy talán kedvesebbek. De ugye ez is azért van, hogy a sok követő fizesse majd a külföldi életüket.
Tibi megint elutazott..most szült a felesége... én a férjemre kicsit kilennèk akadva hasonló szituban.
Megy tejfakasztó buli gyanánt megint csajozni. Andi meg maradhat otthon egyedül a 2 gyerekkel. De szava nem lehet mert Kasza alárendeltje.
Tibi megint utazik. Régen mindig azt fújták, hogy egymás nélkül nem mennek sehova. Mostanában meg a kisbaba mellől is simán elmegy utazgatni Tibi. Meg vagyok lepődve.
Challenge élő sincs mostanában? Eleinte reggel, délben, este nyomta. Az insta nem dobálja màr fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!