Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
Liza Panna... Oh ...
A sok hülyéből meg megélnek pedig pont ez a kettő az akit anno a suliban bukdácsoltak. Andikának még azt a hatalmas iq igényű érettségit se sikerült összeszedni. A sok buta ember meg vásárol tőlük és kóveti őket, no komment
Talán van igazság
Bár ha igy népszerűsítenek ezekben nincs egy parányi lelkiismeret-furdalása. Gerinctelen banda.
A hatóság azzal indokolja a vizsgálatot, hogy Kasza Tibi, testvére, valamint felesége közös cége, vélhetően tisztességtelenül, az uniós ágazati szabályozást is megsértve népszerűsíti a termékcsaládot, illetve az ahhoz kötődő Challenge életmódváltó rendszert
– szerepel a GVH szerdai közleményében.
A hatóság ebben úgy fogalmaz: a Challenge étrendkiegészítők forgalmazója valószínűleg megtévesztően népszerűsíti a termékcsaládot többek között betegségek megelőzéséről és kezeléséről szóló ígéretekkel.
A Versenyhivatal gyanúja szerint a cég honlapja, közösségi oldalai, valamint a tulajdonos-ügyvezető Kasza Tibor közösségi oldalai jogsértő módon sugallják a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására. Gondolnak olyan állításokra, idézve például a termékek leírásából:
Csökkenti a szív és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést és a daganatos megbetegedéseket.
Hasonlóan jogsértőek lehetnek a reklámok egyes, egészségre gyakorolt hatásokra vonatkozó állításai. Például:
Segít a fogyásban és a súlytartásban is, megfelelő étrend mellett.
A cég a GVH szerint emellett vélhetően megalapozatlan, megtévesztő információkat közöl egyes termékek összetételéről is, például, amikor azt írja, hogy mindenmentes vagy cukormentes.
kasza lora bella
kasza liza panna
micsoda csitri pincsi nevek 😅😅😅
Aha szerintem az a nagydarab ember,aki Tibi mögött szokott ülni a kocsiban, a testőre. Úgy szokta nevezni, hogy "biztonsági direktor úr".
Nekem fura, hogy se Andi, se Tibi nem raktak ki posztot a babáról. A Mankershop insta oldalára került ki valami termék. Az alatt kezdtek gratulálni nekik. :D Tényleg extra titkos ez a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!