Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
 261/291 A kérdező kommentje:

[link]

Jaja. Megszületett a "B baba". Nagyon kellett titkolni.:)

2022. jún. 15. 11:22
 262/291 A kérdező kommentje:
Végig titkolóztak,kamuztak. Olyan emberek előtt, akikből ilyen jól megélnek. Most majd lehet nekik gratulálgatni..
2022. jún. 15. 11:34
 263/291 anonim ***** válasza:
100%
gratulálna ezek után a f@szom, két önimádó majom
2022. jún. 15. 12:11
 264/291 anonim ***** válasza:
100%

Liza Panna... Oh ...

A sok hülyéből meg megélnek pedig pont ez a kettő az akit anno a suliban bukdácsoltak. Andikának még azt a hatalmas iq igényű érettségit se sikerült összeszedni. A sok buta ember meg vásárol tőlük és kóveti őket, no komment

2022. jún. 15. 13:27
 265/291 anonim ***** válasza:
100%
Lora Bella, Liza Panna.. mint ket felnőttfilmes művésznév
2022. jún. 15. 13:28
 266/291 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vagyok meglepve, hogy ilyen nagy titokban szült. De amugy miert kellett ezt titkolni ennyire? A gyerek neme, neve stb. Mintha akkora sztárok lennenek,hogy vedeni kell magukat. Egyébként azt jól látom, hogy Tibinek van ilyen testőre vagy valakije? Aki sokszor ott ül az autóban, egyszer Manker is valami Bizti szóval hivatkozott rá.
2022. jún. 15. 14:04
 267/291 anonim ***** válasza:
100%
Na ne testőrrel járnak ezek...Neeeee nem bírom.. Eszmeraldán szocializálódott társaság
2022. jún. 15. 14:22
 268/291 anonim ***** válasza:
100%

Talán van igazság

[link]

Bár ha igy népszerűsítenek ezekben nincs egy parányi lelkiismeret-furdalása. Gerinctelen banda.

A hatóság azzal indokolja a vizsgálatot, hogy Kasza Tibi, testvére, valamint felesége közös cége, vélhetően tisztességtelenül, az uniós ágazati szabályozást is megsértve népszerűsíti a termékcsaládot, illetve az ahhoz kötődő Challenge életmódváltó rendszert

– szerepel a GVH szerdai közleményében.

A hatóság ebben úgy fogalmaz: a Challenge étrendkiegészítők forgalmazója valószínűleg megtévesztően népszerűsíti a termékcsaládot többek között betegségek megelőzéséről és kezeléséről szóló ígéretekkel.

A Versenyhivatal gyanúja szerint a cég honlapja, közösségi oldalai, valamint a tulajdonos-ügyvezető Kasza Tibor közösségi oldalai jogsértő módon sugallják a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására. Gondolnak olyan állításokra, idézve például a termékek leírásából:

Csökkenti a szív és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést és a daganatos megbetegedéseket.

Hasonlóan jogsértőek lehetnek a reklámok egyes, egészségre gyakorolt hatásokra vonatkozó állításai. Például:

Segít a fogyásban és a súlytartásban is, megfelelő étrend mellett.

A cég a GVH szerint emellett vélhetően megalapozatlan, megtévesztő információkat közöl egyes termékek összetételéről is, például, amikor azt írja, hogy mindenmentes vagy cukormentes.

2022. jún. 15. 15:37
 269/291 anonim ***** válasza:
100%

kasza lora bella

kasza liza panna

micsoda csitri pincsi nevek 😅😅😅

2022. jún. 15. 15:44
 270/291 A kérdező kommentje:

Aha szerintem az a nagydarab ember,aki Tibi mögött szokott ülni a kocsiban, a testőre. Úgy szokta nevezni, hogy "biztonsági direktor úr".

Nekem fura, hogy se Andi, se Tibi nem raktak ki posztot a babáról. A Mankershop insta oldalára került ki valami termék. Az alatt kezdtek gratulálni nekik. :D Tényleg extra titkos ez a gyerek.

2022. jún. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!