Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
#159: Jesszus ez 100% hogy így lesz!!
Mint mikor karácsonykor tett ki képet Loráról. Akkor is mindenki istenitette őket milyen rendesek.
Panelproli :D
jót nevettem és tényleg azok, a viselkedésükben nem tudtak abból kitőrni
Most néztem be egy élőbe. Jött egy kérdés: "Hanyadik hónapban vagy Andi?" Válasz Tibitől: "Na ezekről nem fogunk beszélni. Bejelentettük meg elmondjuk nincs kész a babaszoba, de nem árulunk el intim részleteket"
Kezdődik... Gondolom a neme és a neve is titkos lesz mert intim titok. Úgyhogy képeket ne nagyon reméljetek.
Én is néztem a liveot, azt mondták, amikor megszületik megmutatják...a nevét még ők sem tudják, a neme pedig azt mondták titok.
Egyébként egész live alatt nagyon bunkók voltak, konkrétan minden babás kérdést kiparodizáltak és elvicceltek, aztán mikor kiakadt pár kommentelő, akkor meg jött a nyali, hogy “de tudjátok, hogy mi nagyon szeretünk benneteket, de ezek a dolgok csak a családra tartoznak”
#165: Igen? Akkor én nem ezt a live-ot láttam. Én egy challengesbe néztem bele egy darabig. Mondjuk nem néztem végig azt se.
Nem láttam ezeket amiket írsz.
Az a baj olyankor jófejek, mikor a termékeket kell eladni, meg olyankor jönnek a "drágáim" megszólítások, máskor meg ez a bunkó viselkedés. :(
és már milyen régóta így viselkednek, csak az emberek többsége most kezdi kiismerni őket igazán
miôta vàsàrolgatnak tőlük, semmi másért csakis a haszonért kedves ez a két bunkó proli a követőikkel....
A baba neme miért intim titok egyébként? Ma Andi elmondta, hogy őt sosem érdekelte, hogy másnak milyen nemű lesz a gyereke meg hanyadik hónapban van.
Mert egy követő megjegyezte, hogy akkor minek jelentették be a terhességet ha így viselkednek, hiszen sokan nem rosszból kérdezik, csak kíváncsiak. Ami érthető.
Annak se vagyok a hìve, aki eladja ezeket a hìreket az újságoknak. Az a másik véglet. De hogy titkos az, hogy fiú vagy lány lesz... Hát nem tudom.
Azt én sem értettem...
A másik, hogy ma tett ki storyba kérdésmatricát h lehet kérdezni...nyilván számított rá, hogy a 90%a a kérdéseknek babás lesz vagy a terhességgel kapcsolatos...
Aztán kb. válaszolt 3 kérdésre (nem babás kérdésekre) és csinált vagy 6 storyt arról, hogy miért nem fog válaszolni a babás kérdésekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!