Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/291 A kérdező kommentje:

#159: Jesszus ez 100% hogy így lesz!!

Mint mikor karácsonykor tett ki képet Loráról. Akkor is mindenki istenitette őket milyen rendesek.

2022. jan. 5. 17:07
 162/291 anonim ***** válasza:
100%

Panelproli :D

jót nevettem és tényleg azok, a viselkedésükben nem tudtak abból kitőrni

2022. jan. 5. 20:44
 163/291 A kérdező kommentje:

Most néztem be egy élőbe. Jött egy kérdés: "Hanyadik hónapban vagy Andi?" Válasz Tibitől: "Na ezekről nem fogunk beszélni. Bejelentettük meg elmondjuk nincs kész a babaszoba, de nem árulunk el intim részleteket"

Kezdődik... Gondolom a neme és a neve is titkos lesz mert intim titok. Úgyhogy képeket ne nagyon reméljetek.

2022. jan. 6. 17:51
 164/291 anonim ***** válasza:
73%
minek kép, úgyis borítékolt a nyúlszáj meg a csontváz homlok és test
2022. jan. 6. 18:16
 165/291 anonim ***** válasza:
100%

Én is néztem a liveot, azt mondták, amikor megszületik megmutatják...a nevét még ők sem tudják, a neme pedig azt mondták titok.

Egyébként egész live alatt nagyon bunkók voltak, konkrétan minden babás kérdést kiparodizáltak és elvicceltek, aztán mikor kiakadt pár kommentelő, akkor meg jött a nyali, hogy “de tudjátok, hogy mi nagyon szeretünk benneteket, de ezek a dolgok csak a családra tartoznak”

2022. jan. 6. 18:36
 166/291 A kérdező kommentje:

#165: Igen? Akkor én nem ezt a live-ot láttam. Én egy challengesbe néztem bele egy darabig. Mondjuk nem néztem végig azt se.

Nem láttam ezeket amiket írsz.

Az a baj olyankor jófejek, mikor a termékeket kell eladni, meg olyankor jönnek a "drágáim" megszólítások, máskor meg ez a bunkó viselkedés. :(

2022. jan. 6. 19:45
 167/291 anonim ***** válasza:
100%

és már milyen régóta így viselkednek, csak az emberek többsége most kezdi kiismerni őket igazán

miôta vàsàrolgatnak tőlük, semmi másért csakis a haszonért kedves ez a két bunkó proli a követőikkel....

2022. jan. 6. 20:51
 168/291 anonim ***** válasza:
100%
166: Igen, a challenge-s instán is volt live, de előtte a Tibi instáján liveoltak, én azt néztem.
2022. jan. 6. 23:47
 169/291 A kérdező kommentje:

A baba neme miért intim titok egyébként? Ma Andi elmondta, hogy őt sosem érdekelte, hogy másnak milyen nemű lesz a gyereke meg hanyadik hónapban van.

Mert egy követő megjegyezte, hogy akkor minek jelentették be a terhességet ha így viselkednek, hiszen sokan nem rosszból kérdezik, csak kíváncsiak. Ami érthető.

Annak se vagyok a hìve, aki eladja ezeket a hìreket az újságoknak. Az a másik véglet. De hogy titkos az, hogy fiú vagy lány lesz... Hát nem tudom.

2022. jan. 7. 20:47
 170/291 anonim ***** válasza:
100%

Azt én sem értettem...

A másik, hogy ma tett ki storyba kérdésmatricát h lehet kérdezni...nyilván számított rá, hogy a 90%a a kérdéseknek babás lesz vagy a terhességgel kapcsolatos...

Aztán kb. válaszolt 3 kérdésre (nem babás kérdésekre) és csinált vagy 6 storyt arról, hogy miért nem fog válaszolni a babás kérdésekre...

2022. jan. 8. 00:04
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!