Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
A külsejéről nem tehet, engem az okoskodós, nagyképű, vagànykodó stílusa akasztott ki, mint valami kamasz pali olyan metakommunikációja van sokszor.
Ja ès full lenézi a követői is sokszor, rengeteg cinikus beszólás, irritáló röhögések a proli, nyúlszájú férjével.
Mindent közvetítenek ezek csak nem kifinomultságot és intelligenciát.
Kikövettem, belőlem biztos nem élnének meg.
2 napja tett ki egy képet Tibivel a karácsonyfa előtt és a kép alá jött egy komment (nem az én kommentem), hogy “ne haragudj, de ennyire félteni Lorat a követőidtől, hogy még most se tudod egy kép erejéig megmutatni”, ....erre Andi azt válaszolta neki kommentbe, hogy: “ne haragudj, kérlek kövess ki!”
Azért ez számomra is furcsa, hogy ennyire takargatják azt a gyereket...én nem azt mondom, hogy legyen tele vele az oldaluk, de karácsonykor egy kép, az nem sok...
A karácsonyi képen egyértelműen látszik a műmell. Pedig bizonygatta, hogy ugyanolyan természetes, mint az eredeti.
Én azt "bírom", hogy Tibi a Challenge megjelenése óta milyen kedves, jófej a követőivel az élőkben. Mindenre válaszol. Korábban meg olyan bunkó volt. Mindenkinek beszólt.
Hú meg koràbban volt egy élőjük, amiben Mankerrel végig tájszólással próbáltak beszélni és közben röhögtek. Na az iszonyú kellemetlen volt.
aztán ha megszületik a baba nagy kegyesen kidobja a követőinek a tappancsàt :D
ès onnantôl kunyeràlhatnak, hogy lègyszi, lègyszi csak egyet a kismanô arcàrôl
mèg a kiràlyi csalàd se ekkora köcsög a nèpèvel mint ez a kèt bekèpzelt majom a követőikkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!