Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/291 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas az a nő szemely. Egy gyöngyösi átlag alatti családból jött a legocskább panelbol. Egyértelmű, hogy csak a pénz miatt van együtt kaszával . Amikor megneztem pár videóját rájöttem , hogy képtelenség komolyan venni szegeny annyira kis nyomi :) nagyképű , de a külseje borzalmas, orasi fej és pálca test. (Persze most lett melle de minek !? Ahhoz a testhez !?)
2021. szept. 14. 08:35
 152/291 anonim ***** válasza:
100%

A külsejéről nem tehet, engem az okoskodós, nagyképű, vagànykodó stílusa akasztott ki, mint valami kamasz pali olyan metakommunikációja van sokszor.

Ja ès full lenézi a követői is sokszor, rengeteg cinikus beszólás, irritáló röhögések a proli, nyúlszájú férjével.

Mindent közvetítenek ezek csak nem kifinomultságot és intelligenciát.

Kikövettem, belőlem biztos nem élnének meg.

2021. szept. 14. 14:26
 153/291 anonim ***** válasza:
86%

2 napja tett ki egy képet Tibivel a karácsonyfa előtt és a kép alá jött egy komment (nem az én kommentem), hogy “ne haragudj, de ennyire félteni Lorat a követőidtől, hogy még most se tudod egy kép erejéig megmutatni”, ....erre Andi azt válaszolta neki kommentbe, hogy: “ne haragudj, kérlek kövess ki!”

Azért ez számomra is furcsa, hogy ennyire takargatják azt a gyereket...én nem azt mondom, hogy legyen tele vele az oldaluk, de karácsonykor egy kép, az nem sok...

2021. dec. 26. 10:53
 154/291 anonim ***** válasza:
100%
nem is értem miért érdekli az embereket az a kislány, úgyis mindenki manker és a termékei miatt követő, nem hinném, hogy egy kis 3 éves gyerek olyan izgalmas, épphogy beszél
2021. dec. 26. 13:33
 155/291 A kérdező kommentje:

A karácsonyi képen egyértelműen látszik a műmell. Pedig bizonygatta, hogy ugyanolyan természetes, mint az eredeti.

Én azt "bírom", hogy Tibi a Challenge megjelenése óta milyen kedves, jófej a követőivel az élőkben. Mindenre válaszol. Korábban meg olyan bunkó volt. Mindenkinek beszólt.

Hú meg koràbban volt egy élőjük, amiben Mankerrel végig tájszólással próbáltak beszélni és közben röhögtek. Na az iszonyú kellemetlen volt.

2021. dec. 26. 17:40
 156/291 A kérdező kommentje:
Na újra terhes!
2022. jan. 4. 21:50
 157/291 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj újra kezdődik, hogyha kérdezni fogják hanyadik hónapban van, nem mondja meg. Az előzőnél azért nem mondta meg, mert állítása szerint tele lenne fotóssal a kórház ha szül. Meg ha bármit kérdeznek, vagy a terhesség a téma, jönnek a szokásos bunkó válaszok. Fu kemény lesz.
2022. jan. 4. 22:28
 158/291 anonim ***** válasza:
100%

aztán ha megszületik a baba nagy kegyesen kidobja a követőinek a tappancsàt :D

ès onnantôl kunyeràlhatnak, hogy lègyszi, lègyszi csak egyet a kismanô arcàrôl

mèg a kiràlyi csalàd se ekkora köcsög a nèpèvel mint ez a kèt bekèpzelt majom a követőikkel

2022. jan. 5. 07:27
 159/291 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mikor megszületik rá 2 hónapra megmutatja majd az arcát és szerintem akkor egy családi képet tesz majd ki, ahol Lora is rajta van...de lehet csak én vagyok túl naív :D
2022. jan. 5. 12:27
 160/291 anonim ***** válasza:
79%
Milyen buli lenne már ha mindenki kikovetne őket és 0 követőjuk lenne. De sajnos van elég sok birka akik adják alájuk a lovat ahhoz hogy ennyi sok embert megvezessenek és ebből ilyen jól éljenek. Senkit nem érdekel hogy hány gyereke van hogy néz ki amúgy is mind a kettő 2 tipikus panelproli modell.
2022. jan. 5. 14:24
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!