Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
A házassági évfordulós kép alatt Tibi azt írta, hogy rajta vannak a gyerekt témán újra...
Eddig meg tiltakoztak ellene. Ha valaki rákérdezett, egyből felháborodtak. Kamu, kamu, kamu...
Nyilván nem kell róla beszámolniuk, hogy mikorra tervezik, de ha korábban is kérdezte valaki, nem bunkón kellett volna reagálnia, max annyit mondani, majd ahogy alakul, vagy majd meglátják, később akarnak tesót stb.
Jaj én most a Mankershop őrülettől kapok frászt. Már Kulcsàr Edina is betársult a bizniszbe természetesen.
Bírom mikor a rendelés mellé adnak egy receptfüzetet és az emberek az első percben elkapkodják a termékeket emiatt. Szép kis bevételük lehet ebből.
Az is jó, hogy Tibi kb havonta nagy diétába kezd, olyankor játsza az eszét az étkezéssel meg edzéssel kapcsolatban, aztán szrik rá, majd kezdődik újra.
Na meg màr hányszor bejelentették, hogy újraépitik az instájukat :D Közben egy nagy nulla az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!