Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/291 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs abban semmi szégyen, ha valaki nem 100%-ig egészséges életet él. Csak akkor nem kell kamuzni. :D
2020. jún. 28. 12:24
 102/291 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó olvasni ezeket, annyira egyetértek én is. Teljesen elképedtem a múlt heti parndorf-i bejelentkezés után. Hogy beszélhet ilyen bunkó stílusban másokról valaki, akinek gyakorlatilag a megélhetése a követőkön áll vagy bukik?? Könyörgöm, ha influenszer vagyok és sokan követnek, akkor elfogadom, hogy vannak néha olyan kommentek, amik nem mézes mázosan istenítenek. SŐT, hiszen a saját barátaink is megmondhatják az őszinte véleményüket nekünk, példuál, hogy:" XY, ez szerintem most nem volt túl jó ötlet tőled." Lehet segít nekem a véleményük, lehet nem esik jól, de nem fogom őket magamtól eltaszítani.Tényleg semmi rosszat nem mondott senki. Én nem is emlékszem, hogy mióta van ez a felvett stílusuk, de nekem ez kezd összeegyeztethetetlennek hatni a nagy influenszerkedéssel.
2020. júl. 1. 17:10
 103/291 anonim válasza:
100%

Nekem is jó volt olvasni a véleményeket, már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj.

Én is nagyon sokáig követtem Andit (egyedül őt a brancsból), pont azért, mert egyszerű lány volt, aki csak "segíteni akart az embereknek", gondoltam. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy hirdetés hirdetés hátán, ami számomra nem csak unalmas volt, hanem egyszerűen már a hányinger kapott el Tőle!, de úgy voltam vele, várok még hátha...

Én konkrétan azon a ponton követtem ki, mikor az egyik termékkel kapcsolatban megkérdezte 1 lány, hogy a másik fajta italból lesz-e akciós, mert neki az jobban ízlik. Erre Andinak a válasza így kezdődött: " Na, most vettem egy mély levegőt"... és flegmáskodott, mintha nem tudom ki lenne. Szerencsétlen lány nem győzte védeni magát, hogy nem azt mondta, hogy MOST!!!, hanem csak érdeklődik, előreláthatóan lesz-e akciós az az ital. Mikor meg az emberek is mellé álltak, hogy nem kell bunkózni, a komment egyszerűen ki lett törölve és már csak korlátozott számú hozzászólás lehetséges ( persze csak azok, amik a seggét nyalják).

Emberek ennyit nem változnak ilyen hirtelen szerintem, szóval neki mindig is ilyennek kellett lenni, csak ugye amíg nem volt biztos, hogy az emberek kitartanak mellette, addig megjátszotta magát. Be is jött az élet, amilyen ömlengés van a képei alatt, undorító és az emberek nem veszik észre, hogy ezzel az ömlengéssel szereznek pénzt neki :D Nem is kell érte "dolgozzon".

2020. júl. 15. 19:01
 104/291 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan? Ilyet írt? Mint "márka nagykövetnek" nem az lenne a dolga, hogy ilyen kérdésekre válaszoljon? Vagy úgy gondolja, az arcát adta a termékhez, fotózkodik, pörög a csini rucijaiban és ennyi a munkája, ezért kap pénzt? Tényleg nem tudom már, hogy mit képzel magáról és az életről... Viszont más kérdéseket is elolvasva, nem csak mi vagyunk azon a véleményen, hogy Andi csodaanyának képzeli magát, aki mindenbe beleokoskodik...
2020. júl. 15. 19:14
 105/291 anonim ***** válasza:
100%
Igazából arra jöttem rá, hogy nem azért törlik az ilyen kommenteket, mint amit mondanak (hogy ne legyen negatív az oldalukon), hanem mert nem tudnak épkézláb érvelést megalkotni.
2020. júl. 15. 19:20
 106/291 anonim válasza:
100%

Igen, tényleg ilyet írt! Ha nem látom a saját szememmel, el sem hiszem. Mivel rengetegen kérnek tőle tanácsot, így gondolom nagyon fontosnak/pótolhatatlannak érzi magát, annyira, hogy nem tudja hol a határ.

Ez több ízben is szomorú. :/

2020. júl. 16. 19:47
 107/291 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus újgazdag panelprolik. A csaj a valóságban egy 40 kilós csonthalmaz narancsbőrrel.

Ha mindenki kikövetné őket nem lenne kikkel bunkóskodni.

Itt ez kell erre van igény.

2020. júl. 31. 22:50
 108/291 A kérdező kommentje:

Én már nagyon meguntam őket. Tartalmatlan az oldaluk. Andi story-ba az utóbbi időben kizárólag csak Mankershopos dolgokat tesz ki. Ezeket végig sem nézem, hanem lapozom át gyorsan. Tibi meg a Dér Henivel közös zenét nyomja még mindig, vagy az autópályamatricát reklámozza.

Reklám, reklám, reklám minden mennyiségben. Mindig akkor bukkannak fel ha kell a pénz a követőkből.

Előtte volt a szokásos kamu. Ők nem szeretik a macskákat, nem lesz állatuk mert nem fér bele az életükbe. Erre csak lett macskájuk.

2020. aug. 3. 17:47
 109/291 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én egy utcával az Andiék felett. Bolondok. Tejesen. Bele vannak betegedve a “népszerűségbe”. A múltkor elsetaltam az utcajukban a kutyákkal. Andi is épp akkor indult Loraval sétálni,majd amikor meglátta hogy megyunk arrafelé rohant be a hazba mint egy őrült,hogy nehogy meglássuk őket. Ha otthon vannak le van húzva a redőny nehogy valaki veletlenul belásson. Itt nem gondoltam túl,nem is nagyon foglalkoztam vele. De hétvégén a római parton voltunk a Cziniel cukrászdàban. Ott voltak ők is Lorával. Nos, én nem vagyok olyan ,hogy belebamulok az ember képébe. Lora ott játszott nem sokkal az asztalunk melett, épphogy csak raneztem,mint ahogy egy ember ránéz egy aranyos kislányra. Andi abban a pillanatban ott termett ,fekapta a kislanyt olyan fejjel hogy hogy a f*szba merek ránézni az ő gyerekere, elvirharzott vele és meg a szeme sarkabol nezte hogy figyelem e őket. Teljesen bolond, senki csak rájuk sem nézhet..
2020. aug. 12. 16:52
 110/291 A kérdező kommentje:

Sziaa! De jó hogy írtál!! Nagyon érdekes ez a saját tapasztalat! Pedig hogy szokták mondani story-ban, hogyha valaki làtja őket, nyugodtan menjenek oda hozzájuk egy közös képre, vagy megnézhetik a gyereket. :D Ezek szerint a szokásos kamu...

Nem nagyon értem miért nem szabad rájuk nèzni. Jézusom...

2020. aug. 12. 18:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!