Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/291 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ezen teljesen ledöbbentem... de az a durva, hogy el is tudom képzelni ezt Andiról. Tibiről már kevésbé, de szerintem teljesen máshogy viselkedik Andi, ha együtt vannak, illetve ha egyedül van.
2020. aug. 12. 21:04
 112/291 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom írni, hogy nem véletlenül fogalmazott úgy Tibi a saját feleségéről, hogy "gyerekirigy".

Óvodában is ez lesz? Egy gyerek se érhet hozzá Lorához?

Tipikusan az ilyen szülők gyerekei lesznek kötődésképtelenek, bizonytalanok, bizalmatlanok. Kapcsolatot sem fog tudni kialakítani, főleg párkapcsolatot. Tudom, korai még, de szerintem Andi egy az egyben "rossz anyós" lesz.

2020. aug. 12. 21:08
 113/291 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy az is meglepő, hogy Andi egyáltalán elvitte cukrászdába a lányát... abból kiindulva, hogy Andihoz jár a fodrász, körmös, sminkes is, nem mozdul ki sehova.

Na meg láttátok, hogy a Kaleta botrány idején azt a kevés képet is leörölték Loráról? Bírom az ilyen celebecskéket, akik csak most jönnek rá, hogy nem jó ötlet az egész életüket kitenni. Elején mi is volt? Mutatni fogják a kislányt. Aztán jöttek a mellébeszélések.

2020. aug. 12. 21:14
 114/291 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ők átestek a ló túlsó oldalára tejesen. Tényleg körülbelül semmi kapcsolata nincs a világgal annak a kislánynak. Gondolom játszótérre se viszi, ha ezeket műveli,mert hát az ő gyerekére ne nézzen rá más anyuka. Elottem van a kep amikor egy liveban arról beszélt,mikor Lora még pici volt hogy egy néni meg merte kérdezni az auchanban, hogy megnézheti e. Arra is tejesen kivolt ....
2020. aug. 12. 22:04
 115/291 anonim ***** válasza:
89%
Játszóházba tuti nem viszi, arról is ment a nagy drámázás, hogy a kislány összeszedett ott valami betegséget. Ebből kiindulva szerintem játszótérre se nagyon mennek. Nem meglepő, abból kiindulva, hogy "napi 2x fertőtlenítette a házat" a karantén idején, úgy, hogy nem mozdultak ki sehova.
2020. aug. 12. 22:32
 116/291 A kérdező kommentje:

Én azt "bírom" mikor valaki a mankershopos termékre negatív kritikát ír, pl nem vàlt be stb. Akkor egyből jön tőle a magyarázkodós szöveg. Miért? Ezek valami csodakrémek, hogy senkinek nem lehet velük negatív tapasztalata?

Most is làttam valaki írta, hogy mire megkapta a rendelést,a popsikrém hasznàlhatatlan lett, kemény lett mint a kő. Andinak a válasza egyből, hogy biztos valami más gond volt ezzel mert neki fél éve van az utazószettjében és semmi baja. Jaaj ki gondolta volna...

#115: Ezt én is nevettem karantén idején, hogy ki se mozdultak, elmondásuk alapján senki nem ment hozzájuk se, de mindent fertőtlenített folyamatosan. 😂

2020. aug. 13. 18:43
 117/291 anonim ***** válasza:
81%

Most komolyan mit vár valaki egy olyan nőtől akinek talán ha van egy éretségije? Szétrakni a lábait bárki tudja, ehhez nem kell külön képesség.

A másik meg pizzafutár volt Londonban, nem mérnök.

Szomorú hogy erre van igény és mindebből ilyen jól tudnak megélni.

2020. aug. 14. 14:37
 118/291 anonim ***** válasza:
77%
Én azért azon a véleményen vagyok, hogy nem a végzettség teszi az embert. Sok átlag embernek nincs érettségije, szakmunkásba jártak, mégis remek és értékes emberek, teljesen normális értékrenddel. Persze, értem amit írsz, más az, amit Andiék csinálnak a folytonos nagyzolásukkal, az, hogy Andi azt hiszi, ő a világ legjobb anyukája, na meg hogy ők mindenhez is értenek.
2020. aug. 14. 15:09
 119/291 anonim ***** válasza:
100%
Az igen, ezen én is ledöbbentem, amit írt itt valaki, hogy hogy reagált az utcai sétánál Andi. Én nem értem, mi van emögött. Ha ebből él meg, akkor viselje a következményeit, hogy igenis felismerik őket az utcán. Ha meg ennyire nem bírja, akkor találjon valami más megélhetési lehetőséget. Jó szar lehet így a mindennapokat megélni neki amúgy, ha ennyire szorong azon, hogy meglátják őket random emberek. Bár azért hozzáteszem, hogy még mindig nem ő az Angol királynő, sőt az az igazság, hogy sokunkhoz képest keveset tett az asztalra, a magyarországi négyszázxezer követőn kívül azt se tudják ki ő, és ők teszik jól.
2020. aug. 17. 18:02
 120/291 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor összefutottam már ismert emberekkel az utcán vagy bevásárlóközpontokban, de soha nem láttam hogy igy viselkednének. Politikusokkal koztuk volt miniszterelnökkel!!! (Medgyessy Péter) , színészekkel, televíziós musorvezetokkel.

Ezek szimplán betegek vagy azt hiszik hogy ők a valakik.

2020. aug. 17. 19:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!