Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek szimpatikus Kasza Tibi...

Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?

Figyelt kérdés

Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.

Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?

2019. febr. 15. 13:16
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/291 anonim válasza:
81%
Par honapja irtam ide hogy “megvedjem”, na azota teljesen megvaltozott a velemenyem rola. En lelkes kovetoje voltam, de gusztustalannak tartom ezt a mindennapi szereplest, okoskodast, hisztit, nyomiskodasat... annyira nyomi, ha ranezek mar csak ez jut eszembe. Annyira probal okoskodni, meg lenezo lett a stilusa is... Tibi is elegge el van szallva magatol, de o legalabb bolondos, fel tud viditani a hulyesegeivel neha. Bar azon csodalkoztam hogy Mankerkát hogy nem zavarja, hogy tibi 3 tucat kvat kovet az instagramon, az osszes kep vetkozos, vagy csocsos nok... 😅 mondjuk tudom hogy milyenek a pasik, ha egy ket ilyen oldalt kovetne nem merulne fel bennem kerdes, (minden pasi kovet par kvas lanyt) de az h ennyire sokat... meg azt a flortot is amit a Toth Andival lemuveltek .. na mindegy, manker eleg turelmes tipus
2021. jan. 7. 16:25
 142/291 A kérdező kommentje:

Ma végre őszinték voltak a baba dologgal kapcsolatban. Elmondták, hogy Lora is hormonkezeléssel "jött össze" és nem szeretne Andi még egyszer ilyenen részt venni. Amit megértek. Így úgy vannak vele lesz ami lesz.

Szerintem eddig sem kellett volna kamuzni. Nincs ezzel semmi probléma. Inkább azt nem kellett volna előadni Lora születése után, hogy 3 gyereket szeretnének.

Sokkal szimpatikusabb, ha nem a tökéletes életet akarják mutatni.

2021. jan. 18. 19:43
 143/291 anonim ***** válasza:
100%

Nem szimpatikus. A terhessége óta megváltozott. A szerény szürke kisegér 100% fordulatot vett, okoskodó, hisztis, kingörcs, fejjátszósan viselkedik. Lora Bella meg a mintababa, haha, kamu az egész. Legutóbb storyba kérte, írjunk bevált fejlesztő játékokat 2-4 éves korig, én legot, kirakót, brainboxot írtam, gondolom több ezren írtak hasonlót. 5 nappal később megosztott egy képet, amin egy kb. 20 db-os puzzle van szétterítve a szőnyegen, aláírva, hogy profi kirakós 2 évesen a gyerek. :D

A tartalmai pedig nem lennének rosszak.

2021. febr. 12. 07:36
 144/291 Kata 26 válasza:
100%

Én is már kikövettem jó ideje, engem is irritált a nő. Ilyent hogy gyerek irigy.... Ennek a nőnek beteg az agya.

Tudod mit nem értek? Miből van nekik ennyi pénzük hogy ekkora hatalmas luxus házat megtudtak venni? Tényleg nem 1 grammy díjas a tibi. Elmegy néha fellépni az oké, de nem milliós közönség előtt lép fel

2021. febr. 24. 21:58
 145/291 A kérdező kommentje:
Szerintem a háttérben biztosan vannak cégei. Amiről ugye nem tudunk.
2021. febr. 24. 22:00
 146/291 anonim ***** válasza:
100%

Sztem sokan csak azért követik, hogy majmolják, ötleteket lopkodjanak tőle a sznob kis életükhöz, meg a követőihez feltett, erőltetett kérdéseihez a követők is odatudjanak dicsekedni, hogy igen ma mi is egy hatalmasat sétáltunk triciklivel, nagyon jó esett a gyereknek, meg mi is megvettük ezt a méregdrága háztartási kacatot, nálunk is bevált stb. meg már mi is nagyon várjuk, hogy utazhassunk Dubajba, Thaiföldre, Sechelle-szigetekre.

Irritáló, sekélyes lelkivilágú, anyagias picsa ez, 0 értékrenddel, sajnos rossz felé megy a világ, hogy mégis ezeknek vannak a legtöbb követőik,

Külsőre se egy nagy durranás, gebe majom, az erőltettett vigyorával meg a koponyafejével.

Én is kikövettem.

Nagyon koppanna ez a picsa, ha egyszer Tibcsi becsajozna vmi csöcsös bombázóval, és húzhatna vissza a gyöngyösi panelba a Mamához :D, de persze nem sok esélye van azzal a nyúl szájával :D

2021. febr. 26. 06:52
 147/291 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam élőben nyáron rövidnadrágban, konkrétan mint egy anorexiás annyira vékony. Borzalmas narancsbőrrel a combjain amely méterekről latszodott, bármelyik plázában dolgozó eladólány 100000x jobban néz ki mint ez a tanulatlan tamponfejű beképzelt liba.
2021. febr. 26. 14:25
 148/291 anonim ***** válasza:
100%
Követitek még??
2021. aug. 22. 18:17
 149/291 anonim ***** válasza:
100%
én már nem, ráuntam az okoskodására
2021. aug. 24. 02:43
 150/291 A kérdező kommentje:
#149: Jobban is teszed. Ma az élőjében bevallotta, hogy hónapokkal ezelőtt megcsináltatta a mellét a nagy természetes nő!
2021. aug. 27. 19:08
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!