Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Figyelt kérdés
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
2019. febr. 15. 13:16
131/291 anonim válasza:
Kösz a bókot, rad fér a tudas ;)
132/291 anonim válasza:
Semmi sem tiltja, hogy terhesen (ésszerű kereteken belül) koffeint igyál.
133/291 anonim válasza:
Napi fel liter fekete tea vagy cola light nincs benne a keretekben. De mondom igyad a gyerekekkel együtt❤🙏
134/291 anonim válasza:
Tibor felesege is itta mert fun.Ja nem. Vagyis ja nem csak úgy tett (!)mintha inná a hozzád hasonló okosak meg kifizették a koffeines teát amiből meggazdagodott.
135/291 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket, a témánál maradjatok! Egyàltalán nem illik ide, hogy ki mit iszik ha terhes.
2020. dec. 21. 12:14
136/291 anonim válasza:
Annak mond aki kotozkodott. Részemről ok
137/291 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2020. dec. 21. 13:09
138/291 anonim válasza:
Egyébként totál únszimpatikus Kaszané nekem. El van telve magától, kingörcsnek tartom. Főleg hogy a férje tartja el és neki érettségije van amiből meg külföldi útra sem telne
139/291 A kérdező kommentje:
Most látom tett ki a múlt héten képet a kislányáról. Biztos egy idő után leveszi majd úgyis.
2021. jan. 5. 12:17
140/291 anonim válasza:
Tett ki, és a követők nagy része ajandéknak fogja fel meg jófejségnek, miközben nyilván az van emogott, hogy csökkent a karacsonyi idoszakban az aktivitás instán, és kellett egy poszt, ami a jelentős számú kedvelést és hozzászólást hozza. Ha validnak tartottak volna magukat ahhoz, h nem mutogatjuk a lányt social median, most se tesznek kivetelt. De ilyen az, amikor a pénz felulirja az egyéb elveidet es penzt csinalsz a gyerekedbol. Igy mukodik az egesz insta vilag sajna. Volt szerencsem munkam soran talalkozni azzal is, h mekkora osszegeket fizet egy-egy ceg egy influenszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!