Nektek szimpatikus Kasza Tibi felesége?
Én eddig nem nagyon ismertem őket, múltkor belefutottam egy insta live-ba, ahol a felesége még meg volt sértődve, hogy nyáron Balatonhoz mennének a kisbabával, és nem Dubajba. Majd hosszú időn ez volt a téma, hogy nem fog belföldi helyekre menni, inkább repülővel mennek majd Dubajba.
Máskor is így viselkedik? Nektek mennyire szimpatikus?
Én azt hittem ez a hiperszuper Manker shop valami nagy durranás lesz, erre látom, hogy kizárólag Dora naturás termékekkel van tele. Minden rosszindulat nélkül kérdezem: ennek mi értelme van? Mert ha még egyedi dolgokat árulna, azt mondom oké, de ez kb egy második Dora naturás webshop. Hiszen nekik is lehet a saját oldalukon ugyanilyen termékeket rendelni. A sok elvetemült követő meg vásárolja ezeket mint az őrült,holott eddig gondolom eszükbe nem jutott ilyen termékeket venni.
Legalább most már tud válaszolni rá, hogy mi a munkája. :)
Jókor volt jó helyen mikor megismerte Tibit.. nélküle nyilván közel nem ilyen élete lenne.
Belegondolva, végül is Andi most azt csinálja, amihez mindig is értett: otthon ül a lányával, házhoz mennek hozzá a sminkesek és fodrászok, öltöztetgetik őt, fotózgatják, kitesz minden egyes nap pár insta posztot, hasonló nőkkel járogat össze. Csak az a különbség, hogy nem az élete van centrumban, hanem a reklámozott termékek. :D Hiteles, mit ne mondjak... :D
Utolsó: Darai Andrea valami márka-nagykövete most a Dora Naturának, először csak a lányának vásárolta a termékeket, de gondolom aaaannnyira tetszettek neki a termékek, hogy gyorsan le is szerződött melléjük.
Igen amúgy, most már nem csak márka-nagykövet, üzletasszony, családanya, feleség, hanem jóga oktató (tanonc) és webshop tulajdonos. Milyen sokoldalú lett hirtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!